jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, February 20, 2009

aih.....

jumaat
20.02.2009
10.40 a.m...
:zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked:

aishhh...ari ni aku berjaya disaspenkan oleh dua orang mamat..syabas kepada awang berduet sekalian...sebeb apa aku saspen?beginilah alkisah nya...selepas aku mengefax kan dokumen kepada client ku lam 10.30 am,aku duduk kembali menghadap pc sesambil membaca blog milik pegantin yg bakal bergelar pegantin...attention...aku bukan mengulat okey..aku cuma melepaskan batuk ditangga...sdang aku khusyuk membaca,pintu opis aku diketuk..aku jenguk dr window bilik aku ke pintu msuk opis.ada dua org lelaki..otak aku berputar ligat.siapa plak lelaki kat luar nih?seingat aku xder plak client aku call nk mengambil dokumen ke apa ke.aku baru nk wat akai setan dengan menyuruk sbb kalo aku menyuruk dan berdiam diri,konp0m depa xkan perasan punya.then,ati aku yg bahagian kebaikan berbisik"dina xbaik ang wat lagu tuh.amanah ang nih'..aissh.....aku ralat..tp aku gagah jugak bukak pintu dngan muka cuak tp aku xpaparkan muka cuak aku sbb nya aku msih fobia dengan kes opis aku kn serang ngan budak mental ari tuh.aku pun buka la pintu dengan lafaz Bismillah.Then,mamat sorang yg bermuka agak bengis(xtau la bengis original @sesaja wat bengis) mengeluarkan lencana yg bentuk ala2 p0lis...mmg p0lis pun..p0lis perdagangan.aku pun xtau kata ada polis perdagangan nih..mamat bengis tnya aku mcm ni.bacalah detik2 kecemasan aku nih:

polis bengis 1:saya nk carik xyz sdn.bhd
aku yg cepat mengelabah:xder...sini combeds sdn.bhd
polis bengis 1:apa bukti sini combeds sdn.bhd
aku yg dh naik hantu:masuk dd(dengan nada slow sbb dh malas nk layan)
polis nombot dua yg agak ala2:dia xnak jemput masuk ker?
polis bengis 1:apa plak.jemput ke x,kita kn masuk la.aku bwak surat waran.
aku yg dh meluat:(lam ati:bkn aku dh jemput masuk ke?heran apa aku ngan waran)

aku pun pi la kat bilik aku mbek cop syarikat pastuh cop kat kertas draft pastuh g tayang kat depan2 muka makhluk tuh...still xcaya lagi.depa mintak form 9 compani aku(form 9 ni mcm birth certificate yg menunjukkan syarikat mmg berdaftar ngan suruhanjaya syarikat malaysia).then,pas aku dh tunjuk,depa nk salinan form 9 tuh.aku heran la.aku tnya nk wat apa?depa kata sebagai bukti yg syarikat depa carik mmg xdak kat situ...xpe la,aku pun potosetat la.then,nk nama aku ngan ic plak.aku dh fedup la.mcm2 karenah.yg tensen nya,tengah aku tulis nama aku,depa blh plak dok sebut nama aku kuat...haishhhh....:furious:

heran aku...opis baru aku dok nih mcm feng shui x baguih...ari tuh kena serbu ngan mamat sewel.pastuh kn serbu ngan mamt p0lis...haish:x

opis lama bangla rajin mai..mai nk mbek saudara mara la.ngat opis aku kaunter mbek barang org.haish...bkn setakat tuh.ari tuh pintu opis lama aku kn ketuk nagn nada yg kasaq.aku pun bukak la ngan hangin.br sound sekali nampak cina ngan muka bengis tanya pasai si polan bin si polan.mengigil aku...cina along kami bukan nk tolong pun datang.heran aku:zonked:

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la