jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, March 24, 2009

wat the fish!!!!

huhuhu...
ayat baru...br dengar ari....ari....
(sedang mengingati)
a'ha...ari ahad
ari ahad kuar g mines
pastuh lepak2 smbel sekudeng kaple2 bercinta chentun smbel mkn donut manis ngan air ijo yang ntah apa2(saya yg 0rder sbb warnanya menusuk kalbu)
ari sabtu ada kelas ganti.pkul 2-5 pm...aiseh..intr0 sungguh..apa cikgu adnan aj0r msuk idung kanan ikut idung kiri(l0bang idung agak beso.kenyataan..hasil warisan dr bonda.idung org siam mmg kombang eh)..pas penat buek wayang dengan wat muka ala2 lent0k,kelas abes pkul 4.00pm..br plan nk cabut awai.pastuh terus balik cik seman pick me kat bangsar then g teman kenurik kawen kawan dia.

kali ini memang wat the fish la..c0z kwn nya India.saya plak memang xpenah menghadiri mana2 majlis perkahwinan kaum lain s0 agak jakun la(selalu tgk citer industan ngan tamil ja)antara2 kwn cik seman nih,kami yg smpai awal.then,saya ajak dia g carik adiah.xkan nk msuk ngan tangan kosong kan.saya berkenan ngan jam dinding sbb sesuai la ngan 0rg yg br kawen kan.tp cik seman nih bole beli plak pen..ades....org kawen b0le plak bg adiah pen...huhuhuhuhu..

ms nk msuk pintu entrace tuh,der penyambut tetamu(huhuhuhuhu)di renjis2 nya kami berdua..terasa mcm kami pulak yg kawen(gedebus..berangan lagi).my mata mcm dh rambang menengok kain2 sari yg dipakai oleh para hadirin..s00000000000 seweeeetttt la...kelip kelap..cantik.mcm nk suh depa tanggal juai kat saya.tp mn boleh kan.kang dr kenurik kawen jd pesta bugil plak....h0h0h0h0.....back to da stori.adat resam org India kawen memang unik..mulut saya xberenti2 tanya kat cik hubi itu apa,ini apa,apa deoa buek tuh smpai dia kata"dear,blh tolong diam 10 menet'...ceq melopong..demmit..tuh ayat mak saya kalo mak saya dah malas nk layan saya.sejak bila dia bergaul mesra dengan Pn.Muka Seri Sopiah nih?konpiud eden.

as request,sapa pun diam la.dalam usaha nk diam tuh,hidung kombang saya menangkap satu bau2an yang amat wangi.aiseh..makanan dh msuk.nk mkn ke x?xper2...yang penting kita sekudeng dula katering yang diorang ni mbek dr mana...Treettt...Tret....(*munyik mata ngan scan...gotchaa.....malay katering)waaahhh!!!hampir2 terjatuh kerusi c0z kegembiraan..huhuhuhu...saya sempat puji lagi adik pengantin lelaki ensem..seriyes beb..ensem(*jgn marah ya cik hubi)saya puji2 depan cik hubi...muahahahahahaha...berbulu dia ngan saya..xder niat nak mem'flirt' ya..kang kena tinggal naya jer :">

kenap cik hubi sebut wat da fish tapi bukan wat da fuck?sbbnya,acap kali dia mara2 dan mengeluarkan perkataan yang x sepatutnya,telinga dia akan dipulas seperti mikel skumaker memulas stering keteya.sebab tuh dia sebut wat the fish untuk menyelamatkan telinga nya.saya pula kena pikir juga gajet apa yang sesuai untuk dipkai untuk mengelak kan kepala saya kena tunjal lagi..
adehhhh.....

2 comments:

  1. elesss... baru sekali pi... kak una dah dua tiga kali pi dah... hihihihih

    ReplyDelete
  2. kak una:ooooo kak una bongkak ek sama saya,,,x apa...x apa...ada ubi ada bas,ada ari boleh berkelah lam bas

    ReplyDelete

ai lebiu la