jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, May 15, 2009

BINKAI NYER AKU

x~setart pada ari ini aku akan memotivasikan diri aku sendiri.aku tak akan kompelin-kompelin dah pasal kerja-kerja aku.aku harap kompeni aku akan pulih dari krisis ekonomi ni.aku juga harap agar cleine-client aku juga akan pulih dari kegawatan ini dan mampu bayar yuran perkhidmatan yang disediakan oleh kompeni aku.aku sedar setiap manusia serba kekurangan.aku kekurangan.my bos kekurangan.walaupun aku selalu kompelin-kompelin,sebenarnya aku kesian dekat my bos ni.dia baik.aku banyak kali tolak tawaran kerja yang baik sebab kesian.(kak una jgn report kat mak)dulu aku berazam nak majukan syarikat bersama-sama ngan my bos.tapi,apa kan daya,my bos dh getting old n dia punya kesihatan tak berapa nak cantik.bos,eden mintak maap na dari ujung kaki sampai ujung rambut.eden tahu eden selalu melawan cakap bos,eden suka ngular tapi eden ngular time tak der kerja ye,eden selalu balik awal,eden balik awal sebab eden selalu masuk awal bos.u ar the best bos(che...che...ayat bodek nih).ampun ya bos~x

(-_+)?!

3 comments:

  1. good worker is from good person ;)

    ReplyDelete
  2. rizz:hehehehehe..kamo pun mengular jugak kan x_x..pas ni wat pertubuhan la...hehehehehehe

    monkey d luffy:wah...tersontap daku...im a good godd worker..employer,please hire me...wakakakakaka

    ReplyDelete

ai lebiu la