jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, May 4, 2009

entri tanpa title

haishh...5 ari cuti membuat kan otot2 daku yang sentiasa sengal ini bertambah sengal..

aku target bulan depan aku mesti dapatkan interview untuk kerja baru
so,skunk ni aku gigih mencari kerja baru
doa kan agar aku berjaya

kenapa aku nk cari kerja lain?
-aku teringin nak bergosip dengan rakan2 sepermanian...eh2...silap....rakan sepermainan
-teringin nk gi jalan2 kat mall ngan kawan2 sepermainan
-teringin nk kutuk bos ngan rakan2 seperjuangan
-aku nk kena selamatkan kesihatan diri ku...setart aku duduk opis baru ini,tak terbilang ngan kuku jari kaki ku berapa kali aku demam...dan tika ini aku sedang mengaru2 pipi gebu ku dan idung muncung ku akibat kegatalan yang melanda
-aku teringin nk merasa bonus dua bulan gaji
-aku teringin nak mbek mc(baik kan aku...tak penah pun aku mbek mc)
-aku nk merasa cuti 16 ari

s0,sesapa yang rasa kat tempat dia tuh ada offer keje kosong,calling la aku yek...

".)

4 comments:

  1. kemaenn nk cri keje len ahhah

    ReplyDelete
  2. RIZZ:SEMANGAT MEMBARA2 NI RIZ SEUMPAMA BARA2 CHENTA NI MENCARIK KERJA...AHAKS.....DESPARATE NI NK CRIK KEJE LAIN

    ReplyDelete
  3. buat masa ni susah skett nak carik keje... sesabo le... tak pun pi sini >> ignorantbrat.blogspot.com<<< dia ade kasik iklan jawatan kosong under gomen... cubela tengok mane yang berkenan..

    ReplyDelete
  4. ya ka kak una...sekarang jugak ceq tgk...ngah berkobar2 nih

    ReplyDelete

ai lebiu la