jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, May 13, 2009

jeles la aku

x~heaven tak aku kalo aku masuk opis dari pukul 9 am samapi skunk aku hanya melayari internet tanpa melakukan apa2 kerja kecuali menalipon client memberitahu bahawa dokumen yang diminta semalam sudah siap..heaven tak kamo rasa~x

MyEm0.Com

8 comments:

  1. ala bgus ah tu rilex bebb haha

    ReplyDelete
  2. aku internet connection terhad kat opis

    huhuhu

    ReplyDelete
  3. jgn suke sngt,,,
    kot2 dew org ngintai

    ReplyDelete
  4. rizz:terlebey rilex pun x elok jugak kerana ia merupakan satu faktor penyumbang kepada pembesaran montot...awwwwww

    monkey d luffy:mai la opis ceq...connection tarak terhad punya...hhehehehehehehe

    ReplyDelete
  5. joegrimjow:waaaahhhhhh...nak mo la intai2...ceq dh alone nih...waaaaa....x_x

    ReplyDelete
  6. heaven sungguh... repot kat tuan haji... Hohohohohohoh :P :P

    ReplyDelete
  7. bebe pesal xde kje..
    aku pun ngah buhsan thp cipan nie

    -mis jaja

    ReplyDelete
  8. kak una:huhu...kamu jeles ya kak una x_x

    mis jaja:ada ke tn aji suh aku semak audit yang adik dia buat.mn aku nak tau..kalo aku daoat paperwork xper la gak.ni dapat penyata kewangan yang siap audit.pastuh dia suh aku semak angka2 yang dia x puas ati dengan akaun 2006.tak ke bebal pala otak aku...huhuhuhuhuhu..miss jaja sahabat ku..masih single.sapa mau roger aku...muahahahahahaha

    ReplyDelete

ai lebiu la