jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, May 18, 2009

mari-mari kita sesama join kan contest uncle joegrim joe

X~sesaje nak menyebuk walhal bukan tau puncanya pun...huhuhu..please vote for me ya...kenangan ku ketika kecil p0werpuff gurl hingga menjadi lady wanabe tyra bank...muahahahahahahahaha....aku ingat-ingat lupa kenangan aku time kecik smpai besor sebab aku ni senang lupa...so,kalo sok lusa aku terlupa nama yang tercatat dalam surat beranak,tulung sembuhkan aku dengan wat tarian dangdut gerudi ya....~X

kenangan ketika kecil:
  • pernah lemas sebab menyahut cabaran member acik untuk mengikuti dia berenang ke tempat yang dalam walhal tak tau berenang...pride beb..mana bleh kalah.nseb baik acik jd hero menyelamatkan aku.tuh pun dia baling tali jerk suh aku pegang pastuh dia tarik...huhuhuhu..kalo tak,xder la aku kat sini nak menyusah kan warga kolompo x_x
  • time kecik-kecik dulu aku bad temper.aku plak anak pompoan yang sulung.atas aku ada 3 orang lelaki yang separa normal.kalo gado ngan abang2 aku,mn ada aku gado stail anak2 pompoan.aku pernah bantai abang aku ngan besi kat belakang badan dia time bergaduh..ja rule beb!!aku kan macho
  • time ni dekat kampong aku kek baling.aku kuar malam ngan akak pupu aku.standard kampung pkul 8 ke atas tuh dh senyap sunyi dh.hanya dengar bunyik mergastua ja.akak pupu aku ni time tuh dia tingkatan,aku plak br men darjah2 sbb tuh dia ajak aku sbb senang nak cover line.kami g kedai@jpe kwn akak pupu kalo aku xlupa.time nak balik tuh,tengah jengjalan jengjalan,ada pakcik pkai baju batik naik honda kapchai berenti lalu dia tarik tangan akak pupu aku dan cakap "mari la ikut pakcik"(kalo tak salah aku la).mengelupur akak pupu aku lari sambil heret aku.nseb baik time tuh aku slim resepi jerk.dh umpama berada di kayangan jerk masa dia tarik aku.nseb baik terlopas.kalo tak masuk paper headline dua orang gadis santik ditemui berpelukan akibat terkejut di "tut"...
  • pernah nak lari dari rumah time kecik-kecik dulu.aku dh siap susun semua baju-baju dalam bakul.macam mana aku nak bawak pun tak tau la..junjung atas pala kot.time tuhkecik lagi mana otak nak berkembang abes.
  • aku pernah duduk dalam reban ayam bersama-sama sepupu lelaki dulu time main-main.ni kalo aku g cerita ni mau pecah perut.reban ayam yang setengah sekangkang kera kena cabul ngan kami yang badan agak bagak nih.
  • aku pernah tekel ustaz aku time darjah 5.motip aku ngurat?aku syok ngan ustaz muda,ensem lagi bergaya tuh?aku jatuh chenta ngan ustaz muda bergaya lemak berkrim disukai ramai tuh?tidak sama sekali.motip aku ngurat ustaz sebab aku rimas mata tengok akak darjah 6 terkinjal-kinjal macam beruk dapat rose.naik juling bijik mata akak-akak darjah 6 tuh ketika aku dengan ustaz muda itu jalan seiringan berjalan ke stesen bas smbil bergelak gulita seperti pasangan kekasih...muahahahaha.aku kan kool.
  • pist time kena puji santik dengan kawan sekelas.lelaki..tetiba aku rasa macam ada setempek water kaler warna merah kat pipi aku.siut betul..aku brutal.mn boleh puji santik-santik nih.i malu tau x_x
  • masa aku sekolah rendah,aku seorang yang pendiam.tak banyak cakap.kalo nak dengar aku bercakap mcm muntut ayam,jgn arap la.aku masuk politeknik,aku jpe balik ngan kawan sekelas aku.dia tnya ni ang ka?aku ckap ye la.pasai pa.muka aku dh santik mcm brad pitt ka?dia kata dulu aku pendiam.skunk mulut dah macam muntut ayam..eceh...kes mkn banyak muntut ayam la nih.
kenangan time beso:
  • aku ponteng kelas balik awal.tapi aku rasa ponteng kelas tak best sebab aku tak tau nak buat apa kat umah.ye la balik awal kan.tuh la pist n last aku ponteng kelas.
  • aku kena anti ngan ustazah.asal spot cek tudung je,msti nama aku kena nya.kekadangtime spotcek,blom ustazah cek,aku dengan rela hati angkat tangan bagi nama sbb aku konpom aku akan kena punya tak kira tudung aku singkat ke labuh.ustazah tuh gak pernah bagi adiah kat aku.tudung labuh.bila aku test pkai kat kelas,dia punya labuh,xpayah pkai baju pun tak pa.
  • start dr pom 2 until lower 6,aku wajib kena marah ngan cikgu2 untuk reason yang tak logik.tiap kali aku senyum time kena marah,mesti kuar ayat ni dari mulut cikgu-cikgu aku:"tengok tuh,dah kena marah pun senyum2 lagi".wajarkah aku menangis??
  • pist time aku tau kulim kat kedah.
  • pist time aku kena masuk duduk kat asrama sebb sambung belajor kat politeknik.
  • pist time aku rambang mata tengok lelaki pelbagai jenis..x_x

dh la.aku dah tak larat nak mengupload memori aku yang sekangkang kera nih.uncle joe,pls select me as ur winner x_x

2 comments:

  1. cikgu kapten:anu cikgu...err...cikgu anu....saya bukan nakal...just terlebey hyperaktif ja x_x

    ReplyDelete

ai lebiu la