jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, May 27, 2009

penyakit moden

my mum kena demam ckigunya.betoi ke x betoi aku eja ni.nama glamer sangat..patut org kampung ceq sebut demam penyakit moden.my mum punya badan xpanas tapi my mum tak boleh bergerak.doa kan agar my mum cpat sembuh.

eden dah 2 minggu demam..demam ceq ni mcm chipsmore plak...kejap ok kejap tarak ok..oh ya...mau tanya kamu sekalian.kalo parut luka biasanya berwarna koko kehitaman kan.tetapi mengapakah parut luka daku yang diterima time terjatuh dokek lrt masjid jamek berwarna merah ek.aku jatuh dh lama dh.bulan 4 lagi.aku baru perasan tadi.dan kaki kanan aku amat sakit kalo time nak bangun.kekadang mcm nak menitik air mata time sujud dan rukuk.dekat betis aku ada bekas kaler merah.dan di kedua2 kaki aku ada bengkak mcm kena gigit ngan something.

jom ikut aku.aku mahu google mahu pencari tanda-tanda chiguya.moga-moga aku hanya demam biasa.

5 comments:

  1. arap2 demam biaser jer..
    g cek kat doc la babe.....!
    hope cpt semboh....

    ReplyDelete
  2. bahaya kan penyakit tu

    elok jaga kebersihan kawasan rumah ler

    ReplyDelete
  3. weh,ada rasa sakit2 sendi tak? mcm kat kepala lutut ker,siku ker? tu salah satu tanda dmm chikunya [ejaan x btoi kot]..kat kedah lani musim dmm tu la.. tok aku pun baru baik jer..

    ReplyDelete
  4. najwa hazirah halmi:domam2 dh ok dh..senagl2 otot yo blom...

    monkey d luffy:a'ah.dia sama spesen ngan demam aedes.xder ubat

    jard da great:thank babe.harus ku terjah

    zie:ada zie.time nak semayang tuh rs sakit la.tp aku wat dunno je

    ReplyDelete

ai lebiu la