jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, June 17, 2009

aku nak masuk mentor la..apa kata ampa sume suppot aku

airpasang pagi surut pukul 5,
nyonya bangun pagi siram pokok bunga.

pokok bunga melur tanam tepi kolam,
itik bertelur,ayam menetas.

cik baba jatuh dalam parit,
cik aminah ketawa jerit-jerit..

naik ketapi sampai kuala lumpur,
dapat isteri baru,
terselit bawah dapur

***
aku tahu suara aku power.power nya smpai dapat menidurkan humaira.aku rasa aku ada superpower punya kuasa la..mesti time kecik2 dulu aku kena langgar ngan meteor.terkena serpihan kypton.agaknya aku la supergurl...wauuu(^_^)leh kaple ngan superman.superman pkai suar kecik kaler merah kat luar,aku pkai baju kecik kaler pink kat luar....awwwww...gorgeus makkkk(^_^")

7 comments:

  1. huhuhu..
    de bran ke nk pki bju kcik warna kt lua..nnt jpe ak pki k!
    bile nk hang out sme2

    ReplyDelete
  2. msuk la...leyh jd artis populerr..hehe

    ReplyDelete
  3. masuk thn dpn pny ke?? aku sapot ko! haha

    ReplyDelete
  4. eh.. adiah ko blom post lagi.. huhu.. ku sibuk outstation minggu lepas.... minggu neh insyaAllah.. huhuhu..

    bersabar la ye!

    ReplyDelete
  5. ko masuk sumer laaa...aku supot tapi tak undi...ekekekke

    ReplyDelete
  6. cokeelat:ala..aku imagine la lindsay lohan smbel pose badan slim.

    chipsmore:ya sokongan padu ni.akan ku kirim khas otograp tuk cik epal ya

    jard:sapot..sapot...jgn xsapot

    kueh bakar:ko mmh kacis la bakor

    ReplyDelete
  7. jard:enggak mengapa jard..akan ku nantikan dengan senyuman di wajah suci ku

    ReplyDelete

ai lebiu la