jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, August 17, 2009

longkang itu amat anggun--tajuk kanak2 br nak mengenal karangan

ari2 aku g keje naik putra dr kl sentral-klcc.ari2 mata aku di sajikan dengan kecantikan seni grafiti yang tertacap kat dingding pembentung sg.gombak(aku taram ja nih).sungguh la cantik.lukisan depa buek itu sungguh la idup.nampak live.aku nak gak tangkap gambaq tempek kat sini,tapi kang orang kata aku jakun pulak.kang dari niat nak tangkap grafiti aku g tangkap plak gambaq bulu ketiak org.aiseh..sungguh memual kan.

terbaru,aku lihat grafiti @ lukisan @apa2 je lah yasmin ahmad(selalu tersyasul sebut yasmin hamid..ampun paaakkkkk).sungguh marbeles.cantik yang amat.kekadang aku teringin nak jumpa si pengrafiti yang berbakat ni.ingin sekali ku memohon untuk di jadikan anak murid...ooohhhh...tunjuk ajar ku sipu(psssssss....pas ni kalo nampak kelibat berkelubung putih tercongok2, terkial2 kat sg. gombak tuh,jgn sergah na.kemungkinan aku sedang menelaah seni lukisan)
MyEm0.Com

kekadang aku terpikir,pukul brapa si pengrafiti ni keluarr dari kepompong waktu siang nya lalu bertukar manjadi leornando da vincci yang mempunya tangan ajaib untuk melakarkan seni yang hebat ni(ayat x boleh belah).tak ada plak aku dengar pasal orang kena tangkap time wat grafiti nih.

satu lagi spot grafiti ni,kat sekitar jalan time square.bapak aih....penuh2 dengan lukisan warna warni.orang cat warna putih konon2nya nak menghilangkan seni tuh la..tup2 sok lusa muncul balik...kah..kah...kah...buek ponek yo cat..

aku nak cadangkan la.daripada dok cat konon2nya nak tutup kesan "contengan"lukisan tuh,apakata di bayar nya upah untuk melukis di sepanjang sg.gombak tuh.bukan kan pembentugan itu panjang.

aku bet,kalo lukis sepanjang jalan,lukis elok2.mesti akan jadi tourist punya spot nak snap picture.bkn nya hodoh pun depa tu lukis,cantik apa.daripada depa duh membuat vandalisme dengan merosakkan harta benda awam kan.buek mcm tuh.at least mn tau,daripada pengrafiti ni akan lahir seorang karyawan yang sama lebel dengan leornando da vincci.pastuh lukis masterpiece"loti smile"..

MyEm0.Com

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la