jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, October 27, 2009

okeh...okeh....aku kasi sambung berani sikit ada boz.hahahahahaha

selepas lecturer aku membuat pusingan,kete dia bertembung dengan sebuah kete yang menurutnya amatlah buruk mengalahkan kereta lecturer aku(lecturer aku kata kete dia buruk)kebetulan kat jalan tuh,hanya ada kete lecturer aku ngan lecturer misteri tuh.lecturer aku kata dalam hati:"dah la buruk,bw slow pulak".


then,lecturer aku potong la kete tuh tanpa melihat sapa driver.masa lecturer aku menuju ke gutrie higway,kete buruk tuh dh dihadapan kete lecturer aku.lecturer aku potong la lagi sekali. dalam 3 kali la lecturer aku potong kete misteri tuh, tapi dstill manage ada depan lecturer aku.ntah dia guna kuasa turbo ke hapa laju smpai lecturer aku xperasan kena potong.

kali ke-empat,lecturer aku menoleh nak tengok sapa driver tuh.driver tuh wanita,memakai pakaian ala2 kain telekung dan duduk tegak je smbil memegang stering.dan2 lecturer aku meremang bulu roma pecut smpai balik umah.

heh,dh la kami2 ni rajin abes kelas lambat.jalan yang lecturer aku pkai sama ngan jalan yang kami dok pkai selalu...menyapen kan kami je









my life my story

7 comments:

  1. good luck...buat exam leklok...

    ReplyDelete
  2. fatt chin choy:cess..ces...aku ku smpaikan salam mu kepada nya...kah...kah..kah...

    ReplyDelete
  3. seri:ya,ana..mmg memerlukan luck pun.psttttt...padini sale..jommmmm

    ReplyDelete
  4. baca majalah mangga ke?? hehe ;)

    ReplyDelete
  5. cik epal:mangga?yewwww!!!i loike it...hahahhahaha

    ReplyDelete

ai lebiu la