jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, November 20, 2009

aku kena samun
hehehehehehehe

penyamun dapat nset
aku dapat luka

binawey betul itu olang

haiwan pun ati perut

itu olang bukan haiwan dah aku rasa

mintak2 la itu olang dapek kena tangkap

aku trauma jalan sengsorang
aku ingatkan penyamun tuh je buta perut

ghupa2nya ada sorang lagi

boleh dia kata nseb dia malang
sebb dia x bawak kunci
aku plak x datang

abes,
aku ni apa,
nseb baik

ragam manusia
sabor je la aku


ja,aku rasa x dapek nak berdating ngan ko la dis week
my mum ada kat kolompo
n
aku ngah pobia nak lalu kawasan tuh sengsorang2

tunggu semangat aku pulih,
kita g dating ya
aku tak lupa punya
janji makn beger besaq
ya laling













my life my story

7 comments:

ai lebiu la