jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, November 16, 2009

jangan nak menipu kalo hampa tak pernah tengok citer blue wokey

aku tak tau berapa ratus kali ribu aku merungut aku boring dalam blog nih.tapi betul sial(asalnya nak kata sumpah tapi takut termakan sumpah polak),aku boring.boring-boring ni mula la aku wat perangai perangai durjana yang melampui akal kewarasan yang cetek ni.br tadi aku google search perkataan eksotik.hajat di hati nak tengok makanan eksotik.mana la tau ada manusia di dalam dunia ni yang makan kaki gajah cicah smbal tempoyak.sekali keluar cerita eksotik daaaa..18xl okeh.tangan aku ni memang xder lesen bertauliah terus double click..hambek kau!!!sekali error...kuang..kuang...


bersesuain dengan tajuk di atas,jangan salah sangka.aku bukannya kaki tengok pilem blues na..dari aku tengok pilem blue adalah lebey afdal aku mencabut bulu ketiak yang panjang sedepa.nak mencukur tarak bleh.kang itam jenuh aku nak merendam ngan klorox okeh. aku pun ingat2 lupa yang aku ingat aku tengok dekat nset kawan aku.dia suruh tengok sebab muka heroin pilem blue saling tak tumpah dengan muka kawan aku di dalam kumpulan 11 budak itam.heroin pilem tuh adalah junior falkuti aku tapi yang aku heran awat selama ni aku tak pernah pun terjumpa walhal aku senirik yang tak mesra alam..yang kesian nya,kawan aku nih yang muka saling tak tumpah la.ada sorang lecturer yang tak mengajar kelas kami tak mengajor kelas kami bertanya kepada lecturer yang mengajar kelas kami"eh,ni bukan xxx,student u ker".ada sorang kawan lelaki kawan kepada kawan laki kelas aku pun bertanya benda yang sama.aku tengok jap je pastuh aku tunjuk la kat kwn aku yang muka sama nih.aku cakap,ang tengok,muka dia sama mcm ang.rambut pun sama.ang ada kembar terpisah eh.pastuh,dia boleh balas:eh,bra dia mcm ang la,bra avon.ang apa".hengok tau dia tuh.nyampah ai..mentang2 la bra cap avon je.

pastuh,cite kanibal.tajuk benor siaal gempak.karnibal..memang karnibal la.karnibal rogol2 pastuh potong makan benda2 yang sama waktu dengan nya.memang hengok.bikin gua penasaran je.

pastuh,ada jugak la aku wat kajian mengapa orang ramai suka tengok benda2 alah ni kan.aku memang xder keje.selalunya time2 boring kuar benda2 tak munasabah.aku pernah tanya dulu abang senior kat sekolah menengah apsal dia pkai serban.aku just ingin tau.sekali dia tanya aku,apa pasat aku pkai tudung?gedebussshhh!!!jatuh kerusi uuuu..aku tanya dia,dia tanya aku balik.ai tak suka uuuu...

time aku form 6,aku pernah rampas buku yang mula-mulanya aku ingat novel.heran jugak aku tengok budak2 laki kelas aku dok khusyuk belek2 "novel" tersebut.kena sampuk hapa.dengan semangat yang jitu dan tekal,aku g rampas lari2 sekeliling blok menyorok pastuh aku tengok tajuk:permata yang hilang".apa kejadah melakonis sangat tajuk ni.permata hartawan yang mana hilang.aku buka dalam lagi tak paham.aku bagi kat kawan pompoan aku.dia bawak balik mengkaji.esok,dia buat explanation kat aku.harem terjejas otak aku yang suci murni nih..

zmn sekarang,kes2 mcm ni orang dh xmbek pot kan.dah bnyak sngat.kalo dulu2 time2 nk muncul ye la kot.sekarang dah mcm heran tak heran dah.semalam paper metro kes adik kandung rogol adik kandung akibat naluri ingin tahu adik lelakinya mencanak2 naik macam rega petrol. kesudahannya,kakak jadi mangsa.

dunia akhir zaman.warning dari Yang Esa dah dapat.kalo tak tahu nak menafsir,tak tahu la..aku senirik ni dosa berboyan2 ha.pahala konpom ciputnya.dosa mengumpat konpom sekawah nyer.adehhhh...sebab tu aku tak mo tengok citer 2012.kang mau aku buat ayaq mata kasih..

tapi,kalo ditilik2 kembali,dh banyak kan tanda-tanda nya.cuma kita je yang leka.Allahuakbar....

seriyes aku tkut dengan Hari Pembalasan.



my life my story

2 comments:

  1. remaja lelaki rasa ingin tau dia menebal

    eh.. betul ker itu video kawan ko???

    ReplyDelete
  2. fatt chin choy:itu adalah video perempuan yang punyai iras2 muka kwn aku....time bila dia nk wat keje tuh kalo 24 jam kami dok bertempek bawah celah ketiak dia

    ReplyDelete

ai lebiu la