jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, November 16, 2009

kaedah2 menyeksikan badan anda tanpa berbelanja mahal

aku tak reti nak buat mukadimah.pikir tajuk dah lima belas minit.nak pikir mukadimah lima belas minit.gila hapo nak menaip bodo-bodo pun sampai 30 minit pikiaq isi dan rangka-rangka binaan.

aku sekarang tengah mengindam.mengidam mee noodle station.saaaaaaaaangat sedap okeh.mee digunakan agak spesil.kalo mkn bnyak pun x muak okeh.bentuk pun agak unik.mcm rambut kena short karan.ketak-katak bentuk nya.mampuih tak paham ketak-ketak tuh apa..ada pelbagai jenis mee.menu senang di baca,ringkas dan harga amat berpatutan. dua orang makan tak smpai 30 hengget okeh.

first makan ms dekat sacc mall setelah abes kuliah ganti ari sabtu.perut aku dan member kelas masing2 dh berirma grunge dah.dalam kelas dok terbayang nasi2 joget tarian eksotik kat aku.meredah sacc mall dekat 15 menet.minah ni dok pusing2 roundabout salah masuk parking okeh.

first time mkn,aku mbek mee yang guna sos kicap.maksudnya dia masak guna sos kicap.ada pelbagai pilihan.aku lupa nama.yang aku ingat,mee dia datang dalam mangkuk yang ada soso kicap,lot of fresh sayura2an,benda alah macam dim sum yang amat marbeles, dan paling buat aku tangkap cintan + lalok+ stim ialah teh tarik ice.memang terbaik dari dapur.masa minum tuh,akan terbau aroma hazelnut okeh.aku tak tipu.

2nd time, aku makan mee tomyam tak silap aku dalam menu tuh number 23@30.memang meletoooopppssss u...

3rd time aku makan dekat midvalley.dia punya location berhadapan dengan reject shop.aku tetap ngan makanan mee tomyam aku just ayaq ja tukar ambek teh tarik ice special iaitu teh tarik ice hazelnut..terbaikkk wa cakap sama lu.tapi mee tomyam dia x sepower kat sacc mall.

layanan dkat middvaleey memang first class.owner turun padang melayan customer sekali.makanan dia oarng kata boleh la.tapi layanan memang meletop.

dekat sacc mall,makanan dia mmg meletup tap service tuh orang kata boleh la.tengah-tengah.nak kata lambat tak,pantas pun tak.

tapi standard franchise la.tak semestinya semua franchise akan sama kan.tapi bagi aku,perniagaan franchise ni agak menguntungkan sebab kita buat perniagaan yang dah ada nama cuma depend pada cara kita macam mana nak maintain buat customer tu datang balik.

aku rasa akan pergi kali ke-empat melantak di nodle station.sapa mau pergi!!!!







my life my story

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la