jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, November 3, 2009

hubungan kelamin pada masa sekarang dh mcm mkn pop corn

skunk budak2 wat hubungan peranakan ke peranakan seperti memakan choki2 ya..kalo x percaya pergi dokek sini:http://yourlilsweetheart.blogspot.com/2009/11/15-year-old-had-sex-over-300-times.html

ni bukan mcm make love na..ni hat nak buat baby ha.adeh....seriau aku ngan bakal2 anak2 aku nanti..mintak2 la dijauhkan.Amin

budak 15 tahun buek seks sebanyak 300 kali.br 15 tahun.kalo duapoloh thun,mau dokek 3000 kali gamaknya.


paper metro semalam,budak sebelas tahun melahirkan anak.hah!terbeliak mata aku membaca nya.biar benor.extravaganza benor budak2 zaman la ni.aku masa umur sebelas tahun pun dok men kawen2 lagi.budak skunk bukan main kawen2 dah,main beranak2 dah hah..


donia...donia






my life my story

3 comments:

  1. uish... 15 tahun.. giler wei.. ku da tinguk klip tu.. huhu

    ReplyDelete
  2. nuffnang ko tak kuar pon.. ingatkan nk klik2 tadi.. ehehe

    ReplyDelete

ai lebiu la