jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, November 16, 2009

wayang oh wayang

dah berapa kali cobaan untuk melihat ceritera 2012 gagal.asyik full house ajo...tak kuasa mak..bagus jugak full house.at least jimat jugak duit incle sariman.aku pun sebenarnya bukan kaki wayang pun.saje je meneman dia tengok wayang.lebey suka beli cd pastuh tengok la smpai tertonggeng2 pun tarak hal punya.sejak2 dr minggu final sampai la abes final,dh bnyak cerita yang x tengok..ak tengok jeniper bodi dimana aku nak wat perbezaan bodi sapa paling marbeles,papadom saadom yang marbeles,pisau cukur ku yang dh tumpui,warror asasin dimana hero jambu ku yang pling cute miut,bi rain yang menghujankan panggung,dan yang pling last tapi tak last 2012 yang xder thun nk buat selain dr taun aku nk konvo.

aku rasa hormon kemudaan aku dh menurun la.dh gaya makcik2 dh aku sekarang yang suka duduk umah pakai spek mata aras idung dok mengait baju sejuk laki sambil tengok sinetron-sinetron pastuh buat ayaq mata kasih sorang2.

agak-agak suntikan botox ada tak untuk mengembalikan hormon kemudaan ha?ambek final pun jantung dup dap dup dap mcm nk tempuh malam pertama jer?walhal dari dalam perut sampai besaq kedabak pun dok berexam.

harus nih
balik raya haji kena makan ulam banyak-banyak.mak,belikan jering,genuak ngan petai na.tempoyak ada lagi kan.harus dibalun ni












my life my story

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la