jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, December 23, 2009

how to tackle ur secret admire

flash back!!!
aku hanya lakukan kerja-kerja pengodaan ini hanya di bangku sekolah yek.berseorangan.aku lone ranger bab2 mcm ni.kang kalo ajak berjemaah,konpom x dapek nya kat aku.


  1. buat2 terkalih belakang konon-konon nya nak berbincang dengan rakan di belakang dan secara tak sengaja terpandang muka dia pastuh tersenyum kemaluan seperti aku la wanita melayu terakhir.
  2. aku akan wajibkan cikgu-cikgu yang masuk kelas aku akan memangil nama aku sekerap yang mungkin.konon2 nak bagi dia nmpak aku lebih menyinar dari orang lain.
  3. kalo dia stail yang pemalu,aku akan jadi tak pemalu.hari-hari bertenggek kat meja dia menyembang benda2 merapu
  4. ari2 aku buat lawak bodo tak masuk akai.
  5. ari2 aku buat terserempak dengan dia walhal ari2 aku sekodeng.
  6. buat2 tersalah atr mesej.hahahahahaha
  7. time poli duduk kat umah sewa,kebetulan penyewa belakang budak laki jabatan awam x silap aku(ja,awam ke budak2 belakang umah kita dl)ari2 aku buat rajin.sidai baju,sabit rumput.tapi,tsk,tsk betoi la.boleh depa cop aku bibik.arem nau
  8. selalunya,awal persekolahan aku memang lain dr yang lain pun.masuk form 6,baju ngan tudung mcm biasa kaler putih,kasut apek tua juai sayur kaler itam,then beg kaler biru ada lambang pooh trang tang tang kat depan.sekali tengok mcm bdak darjah 1 masuk mendaftar.memang menarik perhatian ditambah dengan aku dan cik seri dan member 1 sorang lagi selamba badak masuk pkui 9.what??kami pelajar senior apo.dr form 1 smpai form 6 skolah tuh je.mcm nerd kan.tapi melekat dua orang kat aku.hehehehehe.malu ai
  9. jadi lain dari yang lain.kalo kawan aku kaki bising,kaki hu ha hu ha.aku sebaliknya.aku jadi pendiam tapi murah dengan senyuman.kiranya dia akan nampak mentari di sebalik kegelapan.tak boleh blah betui.
kalo madame suppiah tau mati aku

tapi,

aku akan jadi gelabah ungka kalo ada orang minat kat aku.tak cukup tanak aku menyorok kat skolah.aku minat kat orang tak apo.jangan orang minat kat aku.seminggu aku rela ponteng skolah


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

4 comments:

  1. ni sure memang expert ya... click ur digi.. boan2 singgah le ya

    ReplyDelete
  2. kak sharingfoz>~hahahaha..x expert pun..thanks ya kak.will klik urs back

    ReplyDelete

ai lebiu la