jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, December 21, 2009

jangan buat tahap kesabaran aku tinggai 0%

okeh
nak payment
jangan komplen kalo da client mengadu kata aku kurang ajaq
aku dh bnyak berlembut dh
kena marah,tengking,bawak dokumen berat2 nak lodged then kena reject pastuh bw balik opis smpaikan kedua2 belah tangan aku lebam pun aku dh tak heran dh.
in fact,
aku hanya tunggu perfect time je
nak berambus
nak payment yek
okeh
u got it
n dont regret
u ask for it
cukup 3 kali aku dengaq perkataan
"rasanya bulan ni kamo tak dapat gaji"
aku angkat kaki

aku bukan buat kerja amal kebajikan
in fact, aku tak hingin nak buat keje kebajikan dengan orang mcm ni
tak der faedahnya


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

2 comments:

  1. bila dia cakap gitu ugut dia semula untuk melaporkan dia pada labour office. samada dia ingin kena sita dan saman juta-juta, atau bayar gaji...

    orang camtu takleh biar gitu ja, sila lawan cakap dia semula...

    ReplyDelete
  2. kak una:aa'ah ek..tapi kak una,appointment letter tatak....waaaaa

    ReplyDelete

ai lebiu la