jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, December 4, 2009

kasut vs handbeg

aku rasa kasut@ selipar dan handbeg@ beg agak melampau2 timbunanya di ghumah aku dan makin yang makin berkurangan adalah selaur baju aku sehingga lusuh aku memakainya.aku bercadang hendak menjual di sini setelah mendapat permission dr en.seman sebab kerana ada la 1 2 beg di sumbang kan darinya.

tapi kan,kalo aku nak juai selipar kat sini ada orang nak beli tak?
kasut flat ada x yang nak beli?

kalo ada,boleh la aku buat modal beli beg baru

hahahahahahha!!!

stop..

series time.

nanti aku umpoad gambo




volkwagen kunen feveret ku

2 comments:

  1. ok. xsabar nak tgk ur collection :)

    ween pun dah mula let go some shoes. on my blogshop. huu

    ReplyDelete
  2. ween:smpai ms nak kena let go
    huhuhu
    terlampo banyak

    ReplyDelete

ai lebiu la