jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, December 7, 2009

kontes hidup berani untuk gagal

jap2
aku ngah pikir apa yang aku gagal:

  1. gagal dlm target spm(cukup2 makan)
  2. gagal maintain markah akaun time diploma(merundum-rundum jatuh ha.)
  3. gagal interbiew kat tm(time ni dh rasa gile meroyan dh.dh terlampau berharap dapat keje kat tm sekali gagal.hasilnya,aku kerat rambut jd jantan tanda protes.biol tak aku)
  4. gagal lawan perasaan fobia kena samun arituh.heh.heh.heh..
  5. gagal dari berenti jadi perasan cantik..muahahahahhahahahahha
yang aku ingat,setakat itulah yang aku gagal
paling tak bley lupa,yang gagal interbiew tm tuh.msih berbirat di hati eden.sob..sob..sob...

"saya tahu mengenai contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dari blog TERATAK KASIH ZIE FAUZI (http://fztogether.blogspot.com/)"


aku buek sekali harung yo

ni adalah link2 sponsor kontes ini.
sungguh murah rezeki korang yo

* link Denaihati(tuan penganjur kontes) :- http://denaihati.blogspot.com/

* link penaja-penaja
- DSGClicks :- http://dsgclicks.biz/denaihati
- Berani Gagal Network :- http://www.dapatwang.com/?id=denaihati
- One Malaysia Blogshops :- http://1malaysiamall.blogspot.com/
- Anisha Online Mall :- http://mycadar.blogspot.com/2008/07/stokin-wudhu.html
- Saudacare :- http://www.saudacare.com/index.php?ref=denaihati

********************************************************************

oh ya

bagi yang membaca blog aku yang tak semenggah ni
dan nak join kontes ni
jom la join
kita meriahkan majlis
dan pls,tlg,ko me nga
tulis kat entry korang
yang anda mengetahui pertandingan anjuran bro denaihati ni
dari blog eden dan sila kopi pastekan ayat ni kat bawah enti korang seperti ini:
"saya tahu mengenai contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dari blog lotikus disarimankan (http://www.kelabuasapku.blogspot.com/)"

kalo hampa2 sekalian nak tnya
boleh la tanya
aku akan membantu setakat yang terpaham




sekian
wassalam



volkwagen kunen feveret ku

5 comments:

  1. terima kasih join contest. Blog ni tersenarai peserta ke 56.

    ReplyDelete
  2. tahniah dina,mesti hang pening kan baca syarat2 contest ni...hahaha..

    pasni rajin la promote...jgn tak promote lak..

    ReplyDelete
  3. tahniah dina,mesti hang pening kan baca syarat2 contest ni...hahaha..

    pasni rajin la promote...jgn tak promote lak..

    ReplyDelete
  4. denaihati:toche..toche..she sheni...makasih ya

    ReplyDelete
  5. zie:bukan setakat penin,hampir2 pitam ha

    ReplyDelete

ai lebiu la