jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, December 7, 2009

masa itu quality.qualiti itu perilis

apa itu quality time?
masa berkualiti?
kualiti mutu keunggulan?
tempoh quality time aku tatkala gi daten(*daten ker) amat la buruk benoo
tak payah aku nak teka2
tak payah aku nak tanya2
selalunya
tengok wayang
makan

makan
wayang

kan tak berkualiti nama nya

selalu tak dapat keluar da whole day
1 ari penuh
selalunya kuar setengah hari je
nak buat benda pun kena rush2 seperti rush hour

tuh tak termasuk bajet makan,berak,kencin yang dah memakan setengah jam
berapa jam sangat la nak spend time togethet mether

itu pun dh siap highlight kat aku
taun depan jagan arap nak keluar selalu
ntah2 sebulan sekali
pas ni aku kn siap2 la isi form ajak kuar
al-maklumlah
bz mengalahkan pm

kang aku start bizi,
jangan ngomplen


p/ssss:sebab apa aku membebel/
sebab itu bakal pm manjang bz
nak ber-s-m-s pun payah beno ha





volkwagen kunen feveret ku

2 comments:

ai lebiu la