jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, December 22, 2009

pagi-pagi dh dibaginya najis dekat aku

recover dah dari stress semalam.kepala masih lagi selamat dari nak kena hantuk.punya stress smpai tak sedar terkuncit.nak kena date ngan tuan doktor la mcm ni tapi ai penakut doktor

kl sentral punya stesen putra
noticed ada 1 makcik ni.tak tau la umo brapa tapi bagi aku layak pangey makcik.tak kira dia datang lambat ke hapa ke,dia yang dapat masuk tren dulu.kekdahnya,potong que.hangin tak??penat2 beratur nak masuk tetiba ada 1 makhluk ni dari belakang berdesup laju tak tau berapa kuasa kuda dia pakai terus masuk dalam tren dan menyebabkan pemberatur-pemberatur menyumpah seranah.hatta ibu mengandung pun tau beratur apatah makcik yang sihat tanpa ada bebanan di perutnya itu.aku dh smpai cam bunyik tapak kasut dia.jalan seret kasut.malas punya stail jalanan tuh

lenkali aku nak bawak getah la.kasi lastik kalo dia potong que
dulu aku suka pegang jarum peniti
sapa2 yang suka2 buat2 tak sengaja meraba buntut aku
aku pun buat2 la tak sengaja2 menjadi doktor
hambek ko
baru tau nak jadi penumpang berhemah yek

ps:aku tak jadi balik kampung
tiket bus dh abes
cuti ari kamis yang aku apply pun dh lulus dh
pekejadahnya aku nak menganga kat umah 4 ari tak buat apa2
der sapa2 tak teringin nak buat gathering bloger ngan aku
ngeeengeengeee


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

4 comments:

  1. jumaat cuti, sabtu kerja... lepas itu ada tamu bakal bertandang...

    Dina gamble jaa pegi stesen bas tu kot-kot ada tiket last menet... buat cam ayah selalu... hohohohoh :P :P

    ReplyDelete
  2. kak una:nak gamble tak leh memandangkan harta karun di dalam kocek tidaklah sampai secekak..heheheh

    ReplyDelete
  3. cuba call ayah... dia balik tak? acik kata jumaat nih kemungkinan besar dia takleh cuti, kena kerja... kalu Dina datang pun takleh nak bawa pi memana...

    Nak datang takde hal... tapi awal-awal kak una kabo, cd player sudah jem... tv tu pun kejap idup kejap padam... hihihihihih :D :D

    ReplyDelete
  4. isk..isk.. naperla makcik tu kurang sivik nih..

    ReplyDelete

ai lebiu la