jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, December 29, 2009

sexy,naughty,bitchy

sesuai tak nak jadikan tajuk diatas sebagai pembuka azam tahun 2010 setelah selama ini aku tak pernah berazam.hot gitewww kan.pastuh aku jugak hot akibat mendengar takzirah daripada madame suppiah.

cik seman tanya,apa yang aku nak dalam kehidupan ni.lam pala otak aku just terlintas 3 benda ni je iaitu:
  • happy life-aku der complete familia yang bahagia dan sewel mcm madame suppiah dan cik mukhtar
  • kete volkswagen kaler kunen
  • sebuah rumah teres 1 tingkat.aku tak suka umah bertingkat2.bazir ruang jer
dan ditambah dengan kerjaya yang stabil.

akan dipastikan taun depan aku akan dapatkan apa yang aku nak.tak dapek ketiga2 sekaligus pun xpe at least der jugak yang aku nak tercapai. tapi yang paling penting,aku nak carik keje lain.

tengah2 taip ni,cik semut sesaja je nak wat semutwalk depan aku.sejak bila aku menternak lam opis ni pun aku tak tahu ha.

mood nak wat keje xder disebabkan aku tensen dengan encik maajikan.ingin menghalfkan day diri ini pada ari ini tetapi khuatir telinga akan berdarah dan otak akan meletop memikir kan alasan,aku lupakan saja niat itu.masa di abeskan dengan bermain racing dengan encik semut dan menari poco-poco.

tetiba aku rasa nak join blogger tua yang dipengerusi oleh ah fat la..sapa ahli jawatankuasa.dekat mana aku nak mendaftar ha?






sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

1 comment:

  1. ahaha.. daftar je la dgn selalu mengomen pasangan2 gay die....

    ReplyDelete

ai lebiu la