jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, January 30, 2009

bulu berbulu bulu

iassshhhhhh...aku berbulu betul ngan pemandu2 yg kurang berhemah dan bersopan santun ni x kira la di mana jua anda berada...apa x nya...pg tadi masa aku ngah berjalan nak melintas menuju ke opis aku,ada sebuah kete nih...i think honda akod.....kete besaq bagak...pala hotak kecik cenonet pastuh g letak otak cenonet tuh kat pala lutut.....nk belok x bagi signal....:furious:nseb baik aku dan tekan gear reverse....:cool:kalo x mau aku melalak kat situ....alo cik abang yg bw kete honda akod.....jgn ingat ang bawak kete besaq pala otak ang besaq la jgk...semua org nk kn bg lalauan kat ang time ang lalu...wa lau wei.....signal di buat untuk memberitahu para penggna jalan raya bahawa anda hendak membelok...bkn sbagai hiasan di kete besaq bagak n halus cenonet.guna lah sebaik mungkin...nseb baik aku x terajang kete tuh...kalo x, mau heart atak abg begok tuh...tp konp0m2 kn maki dekat sebakul ngan aku...pagi2 jemaat dh bg aku wat d0sa...aisehhhh:zonked:

Thursday, January 29, 2009

luluh...hancus...berkecai...kedebabummmmm...

cedeynya...napa saya sedih...sbb nama saya xterpilih dalam list pencal0nan untuk interbiew lhdn......wuuuuaaaaaaaa......tp xper....kengkawan saya pun xapat gak...muahahahahahahhaa.....zalim tahap mentibang kunen...sepanjang saya membaca list nama calon2 yg berjaya seiring dengan kepantasan tangan saya menyekroll kan maouse sepantasa cahaya mulit saya terkumat kamit berserampih serapah yg menunjukkan tanda iri hati sehinnga kwan saya iaitu anis farhana binti abdul mutallib mengeluarkan statement yang berbunyik demikian "na,1st time aku tgk ang dengki giler"....Ya...saya mmg dengki tahap giler....sbb nama saya xtersenarai...tp saya pasrah dengan ketentuan Ilahi...mungkin saya akan dapat better offer than this(ayat pujuk hati yg gundah since xder org nk pujuk except has yg menenagkan ati ini...thanks has...muackkss)...

tp xmengapa...bak kata puteri dalam pilem yg menglamerkan sunsilk'kita enjoooyyy!!!s0...saya akan enjoy pas abes keje nanti...saya akn bertahan bekerja ditempat keje skunk...actually,my job right not bad la....keje xbape bnyak...ikut time...al maklumlah,keje sbagai kompeni sekretari ni akan bz mengikut permintaan ja...staff lain xder.....saya sowang jerk staff kat sini capor ngan bos saya bersamaan ngan dua org je staff...orait la tuh...sekurang2nya syatelah terhindar dripada melakukan gejala2 kurang sihat contohnya seperti mengumpat(statement dengki xleh mengumpat)....bos saya dan saya duduk di dalam bilik opis yg berasingan...ye la...kalo duduk sekali mau kn cekup....xpasai2 kn tududh ke khalwatan...naya jerk...bilik bos saya ader ekon manakala bilik saya xder ekon...ari2 saya akan mandi suasan di samping memberi kan idea kepada saya untuk balik awai....antara2 alasan2 auta saya untuk mengular ialah:
-'tn. xxx,saya nk mintak half day ari nih...sakit kepala la...bilik panas sngat.....otak dh
hangus"

-tn. xxx,saya nk balik awal sket ari nih....mata saya dh kelabu la....panas sngat..

amacam^^"....bernas x idea saya....hohohohoho :)).....

bia2 dipikirkan balik mungkin kah sbb itu nama saya tidak termasuk lam list.????

owwwhhh...tidak!!!!!ngeri memikirkannya...

setat ari ni saya akan jd pekerja bertauliah,hamba bertauliah dan tidak lupa juga kuli batak yg bertauliah memandangkan terdapat 2 lg borang permohonan keje saya still in proses...mtk2 la kena...amin!!!!

Thursday, January 22, 2009

yuhooooo...

teman nk k0bar kek k0me nih....
teman suke ngan ik0n nih...
ikon mana...
ikon nih...
:heart:
kome rs c0mel mcm teman x...
ras02 kan la ek

Wednesday, January 21, 2009

l00ser

10 menet....
10 menet saya membuatnya...
membuat cara2 nk upload bideo lam blog yg cangey nih...
10 menet....
hasilnya .....
l0ser....
ternyata la saya se0rang yg but0 it...
sasap0 yg c0lik it maghi mngaj0r teman.....

eden yg keb0ringan

eden b0ring
keje eden xbape nk banyak
keje eden nk kena buek buka pail,update status klien pastuh call mtak utang...
eden cemuih dh menelep0n...eden nk wat koje lain p0lak...
koje apa...
k0je upl0ad bide0...
1st time eden nk buek nih...
berdeb0r ras0....
k0me tulun2 la bg s0k0ngan m0ral kat eden...
pendidikan m0ral eden xm0....

gua adalah Bos

itulah yg eden mau kobarkan..:nuts:..
eden ialah bos...:cool:
sbb b0s eden dah lama xmunculkan wajahnya nan purnama tuh...
ni sekaligus membolahkan daku berlatih cara2 bagaimana hndak melakukan perebutan takhta sekaligus kuasa pentadbiran....:cyclops:
aku si gadis muda belia(jgn jeles na),br umo 23(birthday xsmpai lh xleh declare 24),sudah bergelar bos di usia muda(perasaan gila isim)wal0p0n hanya b0s sandaran dengan maksud kata yg kain bos secondhand:biggrin:

:P
cantik x ikon neh

Tuesday, January 20, 2009

b0ngang...b0ngang

mo0d saya di petang yg indah lg damai ini hancus musnah lebur disebabkan 1 panggilan yg telah saya lakukan dengan tujuan yg murni iaitu untuk mengucapkan takziah dia atas kematian salah se0rang direkt0r syarikat di samping ingin menuntut utang(kilijam x aku)..tetapi hajat murni aku itu dihapuskan oleh se0rang mamat p0y0...wuaaaaa.....nseb baik aku call jer...kal0 aku wat 3g,jatuh la saham aku yg sedang meningkat tinggi(bajet f0fular la tuh)..aku ngat kan dia ngah speking malay...aku ngan bangga nya pun bercakap melayu bahasa kebangaan aku...alih2 dia ckp 0mputeh...terus blur h0tak aku...almaklumla,aku bercakap omputih ni agak kureng sket...kal0 menulis lanc0r la...tp xkan aku nk taip mesej kat dia kot pastuh send melalui nombor tep0n tm...gila isim dh tuh....tp yg akupasti....aku berjaya membuat dia bercakap melayu akibat ke bluran ku memahami bahasa dia(saja wat2 beg0k)...muahahahahahahaha

majulah bahasa melayu untuk negara

~~wat DuH~~~

ari Ni tekak tetiba Mnngindam nak Minum ayaq nescape wal hal sudah lama termaktub lam diari kal0 mnum ayaq ni k0np0m secara a0t0matikli nya(bkn secara manuaL yek)akan terlena in da same time adegan Mnegular terular akan timbuL....pas dh mentekedarah ayaq nescape ni....terasa panggilan Pelaburan berMula...part Ni yg pling xbest....dh la nk kena bermunajat lelama lam K0tak kucil tuh.....len kali Nk Mtak Pihak Management letak Kutak Telebisyen ar lam Kutak Kucil Tuh...snang Nk wat pelabuRAn....aku Ingin Menulis di sini tanpa gamb0 setelah melihat laman bl0g penulis garapan yg lain...tetapi apa kan daya...tanp0 gamb0,0tak ku tepu nk meluahkan idea,tangan ku gagap nk menekan keyb0d...setela itu br ku sedar,0tak ku x kreatif tanp0 gamb0...huhuhuhuhu...gamb0,,,gamb0.....my life...

Friday, January 16, 2009

intruducing>>>>>>>

tis is super duper luper tuper pamilia....muahahahahahahahahaha...gambor kecik c0mei jer nih....ni pun hasil kidnap kat blog milik kuarga ayah.....kak una,siap letak gambo kak una nikah tuh......ini penghargaan tau.....
member of muhamed mukhtar & suppiah Pamili
my dad with his siblings
my cosin
jamming time with sifu udin
sifu ngah turunkan ilmu kat ank murid yg agak aaaaaaa.....emas usia nya...jgn marah ek paksu

simbol kebangaaan rakyatberlin....mountain of bAlinG
full View Of My House

My paksu Pamiliar yg berp0Sen Di sg yg Terletak enggak jauh dari rumah
My seksi Pekan
W000arrrr...im Not A cat...im li0n King in pr0gress
Hamparan saujana mata memandang(ayat xboleh blah...uhuk...uhukkk)
My Hot mum with my witch little sister n Br0ther(manyak ssh mau jaga lo ini olang2 witch)
My sec0nd Br0 wed.....ijau tuh.....
kaber mach0.......
my new sis...new pun xla new sngat kan kak una...muahahahahahaha......
my hencem dad n my hut mom
Brother 4 sale....sapa Mua...eligible lg nih...bachelor 0f da year....

little humaira with her maksu dayah

mcm menusuk kalbu la plak apabila menaip menggunakan ink keybod yg berkaler2 bak pelangi nih....muahahahahhahahha...dat all 4 t0day.......pr0ud of my pamili walop0n agak senteng....h0h0h0h0h0h0h0(sila gelak mengikut gaya pakcik kismas usap janggut)

Wednesday, January 14, 2009

haih!!!

t0day agak tired sbb semalam kelas abes lambat dan scr x langsung saya pulang umah lambat la....mmg haih sungguh la...akibatnya,sy dtg 0pis teruih terbungkang...hahahahhahahahahhahahaha.....smlm lam kelas ader pergaduhan...pergaduhan mulut atr puak nk balik kg n puak x balik kg.....huhuhuhuhu...gamat jeli merpati sungguh semalam....yg xpueh ati ny0...elok2 kelas ganti dh setting timing baikkk punya alih bertukow plak...mmg den pun nk bertukow nih...dr set pagi pi gegatai mulut ubah petang...kome tau x pala otak den agak tepu waktu p0tang...konp0m eden x p0ie k0las punya...huhu...ngan kelajuan letcerer yg mangajor megalah kan lamb0gini...gamaknya time dia mengajor dia ngah mimpi lumba kete perari ngan mikhel sumaker kot....bak org2 tua omputih kata 'day dreaming'....humang aih...mmg berpinao mata eden menadah telinga nk menangkap ilmu2an dia...hampeh bertebangan xmasuk jerat......haih.....eden ngah debaran menunggu panggilan interbiew dr lhdn...kome tulun2 la doakan agar nama ceq termasuk lam percalonan...kalo xtermasuk,terselit pun jd lah....debaran selaju menanti anugerah juara lagu aih....s0malam eden ado tangkap gambo mikey mouse transpom jg vampire.....nti eden msukkan gambo nya...huhuhu...can ci cau la....nk mengulat nk wat homew0rk audit nih...sjak bila rajin wat h0mew0rk pun ceq tarak tau....humang Aihhhh...kal0 mak ceq nampak Ceq wat keje sK0lah time Gh0ja kOnp0m sejuk mata dia memandang selari seringan tangan dia menamp0r palo ceq....time ghojo mngulat wat menatang len...homew0rk pun keje gak kan....sbb dia ader perkataan 'w0rk'yg menandakan kerja.....muahahahahahahahahaha...adi0s amig0s g0ns0l0s....assalamualaikum......majulan homew0rk utk w0rk!!!!

Monday, January 5, 2009

BLURRRR

Blur
apa pasal blur???
xtau la....
dr mn timbuinya kebluran nih???
ada sapa blh jwab

mat rempit n vs nasi impit
a
pa bezanya mat rempit dengan nasi rempit....apakah nasi impit ini akan dibawa bersama2 dengan mat rempiit untuk dirempit sambel di pewwwiiit.....adakah nasi impit ini akan dimakan oleh ahmad sepit se0rang mat rempit....blh kan nasi impit ini dimakan bersama2 dengan kuih sepit????

cepu emas

a) apa bezanya pengkid,lesbian dan t0mb0y?
b)apa kelebihan nya menjadi se0rang gay?
c)di manakah terletaknya lokasi pengambaran mami jarum?

Friday, January 2, 2009

5.56 pm

x kira...ceq nk balik gak....nk tunggu 6.30 pm lambat beben0r......muntut dh kemantu tunggu despatch client xsampai.....apasal mera b0s wat 0pis h0ur ari jemaat smpai 6.30....ceq penah tnya pasai pa ari jemaat kn balik pkul 6.30 pm( tuh pun selepas kn s0und sbb balik awat setengah jam selama seminggu walhal bg seminggu keje hatta telah diberitahu bahawa ari jemaat kn balik 6.30 pm)....my b0s jawab sbb ari jemaat kn mayang jemaat.....blur??????wat da isim b0s neh....ceq pun kn semayang jemaat ka.....ades......jawapan yg xmunasabah yg paling xl0gik...pada pendapat anda...tingkat kan k0nt0versi...elak kan prestasi...adi0s amig0s c0sl0s....
assalamualaikum dan salam sejahtera.....

z0ne kelabu asap

ari ni ari rabu....ada kelas audit...subjek yg pling membusan kan sejak aku mengenali audit....aku xsuka audit...napa aku xsuka audit?audit kn bnyak membaca dan menghapal....my 0tak bkn 0tak menghapal....space yg ada ckop2 tuk hapal tajuk citer industan,tajuk citer katun....space nk menghapal audit mn ada...aku xsuka audit...audit xleh kira duit...audit kn kira aset...aku suka kira duit...aku xsuka kira aset...kalo nk suh aku kira aset,aku nk kira aset yg mcm banglo 4 bijik ka,mercedes benz 14 bijik ka....masyuk gak.....aku xsuka audit...oooohhh audit,mengapakah kau juga terpaksa ku pilih....sesungguhnya ku bukan tidak menyukai mu ttp kamu terlalu sulit difahami....isi kandungan mu terlalu mendalam hatta daku memakai kamera binokular pun tidak dapat menembusi isi mu yg dilapik oleh lemak tepu 14 inci di samping kurap2 yg menjadi teman setia mu...oh audit,,maafkan daku...bkan daku membenci mu...daku telah cuba untuk jatuh cinta pada mu tetapi apakah daya aura world dr akaun kewangan telah berjaya mencairkan naluri ku...oooohhhh audit....jika telah dijodohkan kau milikku,akan ku pasrah kepada ketentuan ILAHI....daku pasrahh........

jadual ari jemaat

start masuk 0pis:

8.30:0n pc smbil gayut ngan BL(bakal laki....cemuih ar panggey teman lelaki ataupun b0ypren
mahupun balak.....)sbb dia xtid0 1 mlm sbb ader pr0bs...sbl0m gayut..singgah kedai upin&
ipin beli teh ais ngan mee g0reng n ut0pia.....best sungguh bekpes ari nih.....

10.00:still gayut smbel tangan membuat kerja...al biasalah...0pis ni ceq duduk sengs0wang...b0s
rajin xms0k.....mee g0reng mkn dh abes....xdan sampai 5 menet seruan bank simpanan
pelaburan jamban call....adesss....abes makanan ceq....bukak tagged pastuh give luv kat
BAKAL LAKI(kak una jgn k0mplen na),pastuh balas mesej pastuh bukak frenster sbb
dah lama xbukak...kwn k0men..appr0ve k0men,bls den ttp....tagged biarkan bukak...
11.00:BAKAL LAKi 0n9 ym...ceq pun tukaq status smbel p0m0t bl0g...pm ngan dia jap...smbel
sk0lah kan dia...h0bi sambilan meny0k0lah kan 0rg tp ceq selalu kn sk0lah ngan
has....muahahahahahahahaha...xsampai 5 menet p0m0t bl0g,qielah pm ceq(qielah dak
chaterz dr kl sep0l0h)...dia tnya cam neh:

§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:17:34 AM): salam
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:17:36 AM): apsal x leh bukak blog ang nie:))
l0ti (02/01/2009 11:17:43 AM): l0h
l0ti (02/01/2009 11:17:49 AM): pasai pa xleh bukak plak
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:19:25 AM): kasi link dia
l0ti (02/01/2009 11:19:41 AM): www.kelabuasapku.blogspot.com
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:22:45 AM): tq

after dat, ceq pm dia balik tnya dia cengini :

l0ti (02/01/2009 11:24:44 AM): blh bukak dh ka
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:30:15 AM): lom sat2
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:30:57 AM): dah
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:31:10 AM): tq kalau freebukak lah blog qla
l0ti (02/01/2009 11:31:11 AM): mcm mn
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 11:31:18 AM): nak baca dulu...

lam ati(ad0yai...lambat beb0r dia bac0).....ermmmm....pastuh dia pm lg...dia tanya cam ner ceq msuk kan c b0c(c0mment b0x)...ceq gelak smbel mintak pengeras.....zalim tahap isim...walhal pun ceq sifu besau aj0r(kedahcrew).....disbbkan ceq ni lam kateg0ri baik ati aj0r la dia....separuh dripadanya adalah ajaran sesat....wakakakakakakaka...tp nseb baik anak murid ceq ni cerdik rather than sifu kecik dia iaitu ceq la....waaaaaaaa....balik nk minum jus kurma bg 0tk cerdas(ada ker jus kurma kat umah.....????)...dan dgn bangganya ceq menjadi 1st 0rg yg kumen...waaaahhh...bangganya...clap ur hand........hobi sambilan ceq menyel0ngkaq....xkira apa2 jenis keadan@ brg ceq akan sel0ngkaq kecuali t0bg sampah dan l0ji kumbahan...mau k0ma 144 hari kal0 wat aktiviti sel0ngkar di tempat yg dinyatakan.....

1.00:still sel0ngkaq bl0q qielah...bc bl0g kwn qielah n terjumpa 1 bl0g yg gila isim tahap
markayagardenia...terburai jugak la pewut ceq membacanya....bl0g anak mat n0r...gila
isim bl0g neh.....pas bc bl0g anak mat n0r, ceq bc bl0g anak mat n0r n0mb0r dua..mmg
gila isim...

2.00: still bc bl0g anak mat noor

3.00: still bc blog anak mat noor smbel pm qielah menyatakan blog kwaan dia mmg gila isim..

4.00: still bc bl0g anak mat noor sambel tahan mata mengantuk...xtau pasai pa
mengantuk....tgk jam....pkul 4.00 ptg...tepuk dahi.....astaga...aku lupa s0lat zuhur...pm
qielah :

l0ti (02/01/2009 4:05:15 PM): adik beradik sume gila isim
l0ti (02/01/2009 4:05:40 PM): gila isim smpai aku lupa mayang zuhur
§e§µ©¹ Q¹££âh (02/01/2009 4:08:35 PM): woiiiii g arr slat dolukot yer pun

demn...nseb bek sempat..kal0 subuh ada suboh gajah...zuhur aku ni termasuk lam kateg0ri zuh0r gajah ker?????


PERINGATAN!!!!!!

KAL0 AGAK NK bC bL0G yG aGK gILA iSIM sILA pASTiKAN AnDA tELAH bERS0LAT daHUlU uNTuK mENGELAKKAN kEjaDIAN yG tERjADI pADA saya bERuLAnG pD aNDA>>>jgn bIAR kaN idUP diSELuBuNGi mIStERi.....

bARU 5.21....bIlA nK pUkUI 6.30 nIH...DemN lambat bEben0R



h000ray....h00ray.....di malaysia!!!



HHHHHHHHooorayyyyy!!!!!!!!!!!

bergaya di depan waterfront
jambatan menuju ke zaman zilam....muzium sarawak...mari belajar bagaimana sarawak diadunkan
menunggu si mermaid......sabar itu separuh dr iman....menunggu...terus menungggu...adakah mermaid yg muncul itu seperti maya karin...angelina j0lie.....tunggu....tunggu....tunggu smpai jd penunggu dan transf0m jd tugu....tugu mermaid...akan muncul di sarawak.....
pengkalan kapal di p0rt dikson.....kapal i xck0p kamera besarnya
sambung tunggu mermaid di depan panta pd....mermaid,daku sudah tukar l0kasi
barisan kapal2 yg akan dilel0ng dalam jualan lambak...harga akan dibida pd sekitar harga rm0.20.......di mulakan sekarang
masih xbergerak kapal dalam jualan lambak...mungkin cuaca mendung melambatkan urus niaga
berlatih bagaimana utk memasukkan b0la ke tempat yg sepatutnya...watch my fingertip
view fr0m my r00m...me lam sungai tuh mencarik mermaid......


penat mendayung sampan utk membawa anda sekalian ke alam fantasi mermaid.....duyung tidak dijumpai sebaliknya menjumpai dug0ng.....apa blh buat.....nseb badan.....

geMpAr!!!!

ceq jumpa wardina safiah kat klcc kemarin....waaaaaa...bestnya...xlupa nk tangkap gambo ngan dia....waaaaaa.....x bestnya.....seriyes dia mmg cantik........wardina ngan 2 org adik gurl dia......adik2 dia x secun dia la...tp blh la....ibaratkan gred peperiksaan, b+ la........nama dia dina,.....nama aku pun dina gak...apsal aku x searab dia......nsib aku sec0mel dina malaysian id0l 1...tp aku xser0ck dia...tapi aku menyanyi xsebuluh perindu...aku buluh pecah.....aku rs la nama dina ni mmg dlm kateg0ri glamor la.......kat ind0nesia pun da actress nama dina gak...p0pular gak....bila la aku nk p0pular se-angkatan ngan dina's sister ni...kal0 warDINA glamer ngan lakonan,pengacaraan....dina mi1 glamer ngan nyanyian,dina kat ind0n ngan lakonan nget0p nya,dina berlin xkan nk p0pular ngan f0rmula kira duit dngan cepat k0t??????aku nk glamer ngan apa...aku tau kira duit jerk....agaknya aku akan glamer apabila aku berjaya mengira jumlah simpanan yg ada dlm akaun simpanan datuk badawi kot.....masyuk ahhh...pastuh aku nk kira plak duit simpanan + duit pencen tun mahathir plak ah.....yaaa.....aku akan glamer bila aku mengira duit2 0rg glamer....itulah kesimpulannya........

pasrah lam kemalasAn

ari ni aku der kelas lg...kelas tax...tp naluri aku mengatakan: l0ti,ang jgn pi....kang kn paranawei ngan cik bedul.....aku dah g0yah...mnggu lepas...aku ngan kwn seperjuangan aku kn s0und tempek...berg0sip tatkala dia ngan menabur bakti....tat kala tuh mahu ja aku melindungi ke'maluan' yg terselah sbb kn s0und tempek dengan berkata:cik bedul,saya ngan si duet ni xnyembang tp berbincang mcm mn nk abes kan kelas awal...tp malangnya,sume tuh aku mampu luahkan lam pewut jerk.....tp,kal0 aku x g lg dia syak.....syak aku x wat h0mew0rk yg dia kasi....tp aku mmg xbuat h0mew0rk dia kasi...aku cuak nih.......aku mmg xpenah wat h0mework....sssshhhh.....kak una jgn wep0rt sama mak...diam2 suda.....kwn 2 paksa aku pergi menabur peluh.....aku syg peluh aku...bkn senang nk pr0duksi peluh.......waaahhhh...aku dlm dilema nih.!!!!!!