jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, February 27, 2009

ini brg baik punya....edisi terhad.....

sapa kata kondom hanya digunakan hanya untuk menangkap ikan lut sinar ja?tgk bangkok mempelbagaikan kondom untuk kepuasa pengguna wanita,..

saksikan...

zasss!!!!







wa caya sama lu beb!!
hehehehehehe....
limited edition nih...
sapa lambat jgn melalak plak..

chapter chaptus-saya adalah elmo

Everyone has a personality of a cartoon character. Have you ever asked yourself what cartoon character you most resemble?

A group of investigators got together and analyzed the personalities of well known and modern cartoon characters. The information that was gathered was made into this test.

Answer all the questions (only 10) with what describes you best, add up all your Points (which are next to the answer that you choose) at the end and look for your results.
Do not cheat by looking at the end of the e-mail before you are done
.



1. Which one of the following describes the perfect date?

a) Candlelight dinner (4 pts.)
b) Fun/Theme Park (2 pts.)
c) Painting in the park (5 pts)
d) Rock concert (1 pt.)
e) Going to the movies (3 pts.)


2. What is your favourite type of music?

a) Rock and Roll (2 pts.)
b) Alternative (1 pt.)
c) Soft Rock (4 pts.)
d) Country (5 pts )
e) Pop (3 pts.)


3. What type of movies do you prefer?

a) Comedy (2 pts.)
b) Horror (1 pt.)
c) Musical (3 pts.)
d) Romance (4 pts.)
e) Documentary (5 pts.)


4. Which one of these occupations would you choose if you only could choose one of these?

a) Waiter (4 pts.)
b) Professional Sports Player (5 pts.)
c) Teacher (3 pts.)
d) Police (2 pts.)
e) Cashier (1 pt)


5 What do you do with your spare time?

a) Exercise (5 pts.)
b) Read (4 pts.)
c) Watch television (2 pts.)
d) Listen to music (1 pt.)
e) Sleep (3 pts.)


6. Which one of the following colors do you like best?

a) Yellow (1 pt.)
b) White (5 pts.)
c) Sky Blue (3 pts)
d) Dark Blue(2 pts.)
e) Red (4 pts.)


7. What do you prefer to eat?

a) Snow (3 pts.)
b) Pizza (2 pts.)
c) Sushi (1 pt.)
d) Pasta (4 pts.)
e) Salad (5 pts.)


8. What is your favorite holiday ?

a) Halloween(1 pt.)
b) Christmas (3 pts.)
c) New Year (2 pts.)
d) Valentine's Day (4 pts.)
e) Thanksgiving (5 pts.)


9. If you could go to one of these places which one would it be?

a) Paris (4 pts.)
b) Spain (5 pts)
c) Las Vegas (1 pt)
d) Hawaii (4 pts)
e) Hollywood (3 pts)


10. With which of the following would you prefer to spend time with?

a ) Someone Smart (5 pts.)
b) Someone attractive (2 pts.)
c) Someone who likes to Party (1 pt.)
d) Someone who always has fun (3 pts.)
e) Someone very sentimental (4 pts.)


Now add up your points and find out the answer you have been waiting for!
Put you r character in the subject line and forward to your friends and back to the person that sent this to you.
Very interesting to see 'who' your friends are!

(10-16 points) You are Garfield :

You are very comfortable, easy going, and you definitely know how to have fun but sometimes you take it to an extreme. You always know what you are doing and you are always in control of your life. Others may not see things as you do, but that doesn't mean that you always have to do what is right. Try to remember, your happy spirit may hurt you or others.


(17-23 points) You are Snoopy:
You are fun; you are very cool and popular. You alw ays know what's in and you ' re never out of style , you are good at knowing how to satisfy everyone else. You have probably disappeared for a few days more than once but you always come home with the family values that you learned Being married and having children are important to you, but only after you have had your share of fun times

(24-28 points) You are Elmo:

You have lots of friends and you are also popular, always willing to give advice and help out a person in need. You are very optimistic and you always see the bright side of things. Some good advice: try not to be too much of a dreamer. Dreaming too big could cause many conflicts in your life.


(29-35 points) You are Sponge Bob Square Pants:

You are the classic person that everyone loves. You are the best friend that anyone could ever have and never wants t o lose. You never cause harm to anyone and they would never not understand your feelings. Life is a journey, it's funny and calm for the most part Stay away from traitors and jealous people and you will be stress free.


(36-43 points) You are Charlie Brown:

You are tender, you fall in love quickly but you are also very serious about all relationships. You are a family person. You call your Mom every Sunday. You have many friends and may occasionally forget a few Birthdays. Don't let your passion confuse you with reality.


(44-50 points ) You are Dexter:

You are smart and definitely a thinker... Every situation is fronted with a plan. You have a brilliant mind. You demonstrate very strong family principles. You maintain a stable routine but neve r ignore a bad situation when it comes. Try to do less over thinking every once in a while to spice things up a bit with spontaneity!


Now don't spoil it! Have some Fun!! Change the subject of the email to what you are and send it on.


saya dh cuba..saya ialah .
ELMO..3 kengkawan saya ialah spongebob.saya sahaja yg ganjil sbb saya kan otai...hehehehehehehe

Thursday, February 26, 2009

aku adalah bosss

*sila jeleskan diri anda*

weweett!!!!

di kala ini,tika ini aku sedang membuat keje sengsorang tanpa ada kakitangan yg lain...*pala otak dina kaki tangan yg lain...sedaq la ang tuh keje sengsowang*ya....saya keje sengsorang...saya xdak opismate atau chekmate yg boleh di jadikan sbgai berbual-mate,makan- mate,ngumpat mate,ngurat mate dan chekmate...saya hanya berkerja dengan bos saya saja tp bos saya selalu xmsuk 0pis..saya blh kira ngan taik gigi saya berapa kali dia datang opis...tp saya doa2 la dia datang pada esok sbb sok 27.02.2009 dan gaji saya akan diberikan pada seari sebelum ujung bulan melalu cek...percaya la...

tapi bukan itu yg membuat saya bengang...yg saya bengang saya terpaksa menjawab soklan2 client yg x paham2 bahasa..ya...saya memegang jawatan penolong setiausaha syarikat...apa itu setiausaha syarikat?setiausaha syarikat ialah orang yg dilantik oleh sesebuah syarikat untuk menguruskan perjalanan pentadbiran dalaman sesebuah syarikat dan menyimpan maklumat2 penting syarikat...keje2 setiausaha syarikat ialah sebagai mengapdate kan senarai pengarah syraikat,pemegang saham syarikat sekiranya mengalami perubahan..menyediakan dokumen2 yg berkaitan dengan mesyuarat agung tahunan syarikat dan menyerah simpan penyata tahunan syarikat kepada pihak ssm...

semua itu aku buat sorang2..client aku ada dlm lebey kurang 40++ tp semua yg bermasalah..ini x buek,itu xder dan menyusahkan aku smpai aku nk bertukaq jd shrek yg ala samseng bajet romantik...

dan aku pling x suka bila aku bercakap dan membuat penerangan,depa akan bersuara seolah2 saya xtau apa2...saya tau la suara saya seumpama mikey mouse tertelan petai di dalam anak tekak*sila bayangkan*

dan yg membuat saya bengkak dan benanah ialah bos saya selalu xder kat opis dn menyebabkan kesesakan lalu lintas sbb segala dokumen memerlukan tandatangan dia..

aisehhh...p0litik,p0litik jugak ar brader...keje,keje la....

politik tu menghancurkan idup aku..

aisehhh...
pala aku dh penin....

percaya la !!!!

anak buah kome yg berusia setaun setengah tuh pandai shupple....waaa...dasat sungguh penangan shuffle ni smpaikan bdak kecik tuh tergoda ikut sama...ni semua gara2 ashu dia yg menyebar kan fahaman shuffle kat dia la nih...blik kg kang aku pun nk ajar dia tarian...tarian itik menyekodeng...cara2 menari adalah seperti itik di sebelah...harap maklum....

chapter mangkuk tingkat 2

aku ada 1 cerita benar

alkisah mcm nih...

pagi selasa 24.02.2009,
aku g suruhanjaya syarikat malaysia(ssm).
wat keje la...
keje aku bnyak nk kn g ssm,
so pagi tuh lam pukui 10 aku g...
then gedebuk gedebak aku wat pembayaran denda,serah simpan dokumen,lam pukui 11 aku dh sudah dah...so ngan riang ria aku pun tekan button lif nk turun...dalam lif agak ramai la pengelifnya..kaum adam lg banyak dr kauma hawa...so,aku kepit la yg mn2 yg berkaitan agak tidak bersentuhan:biggrin:

then,sampai kat tingkat 3 ada akak ni nk turun..akak ni dh cakap excuse me sbb dia nk kuaq kan...then,malaun2 kat depan just wat bodo!!!!wat da helll!!!kalo ngan aku,dh abes bergema liftuh aku cakap "T0MPANG LALU WAHAI MANUSIA"...then,kat sebelah akak tuh ada sorang pakcik...ampa nk tau dia cakap apa???? * sila saspen*...

dia boleh kata kat depan2 akak tuh yg konpom blh dengaq yg akak tuh besaq......aku mula dok pikiaq menatang apa yg besaq...aku tgk la akak tuh...akak tuh lam kategori badan yg sedap2...i mean comel la...nk kata terlebey chumei cam adibah noor xder la....kecik sket dr akak adibah noor....aku terpikir yg mungkin kah pakcik tuh kata kat gunung akak tuh!!!aisehh...dan2 aku kaber apa yg patut kang xpasai2 aku plka yg kena...

then,akak tuh nk kuar,tp org x bg laluan...akak tug terpaksa la tolak... then,pakcik yg mulut longkang yg berulat menjentik2 nih blh kata tuh ha besaq nya,,,abes org kn tolak...

aku ternganga sambil membulatkan mata...mmg kurang ajar pak cik tuh..mentang2 la akak tuh dalam kategori sedang2 bauty je dia blh sound mcm tuh...cuba ampa bayang kan kalo akak tuh bdan besar mcm tuh,tp muka cun la...ngan seksi...ampa rasa pakcik tuh nk kata mcm tuh x?lelaki2 yg kat depan tuh bg laluan x?konpom2 bg kan....pakcik tuh konpom2 x kata besaq ka apa ka...

aku xpaham betoi la...kalo kita kaum hawa memilih yg ensem,depa kata kita memilih...yg depa dok kata mcm2 siap sound setempek,apa kes brader.....arap akai ja 9...akai 9 pun xleh pakai...

ampagas serapas betoi.....

huhuhuhu

pas ni konpom aku kn tuju kasut

tapi

apa aku peduli...

muahahahahahhahaha

Wednesday, February 25, 2009

yabedabedoooo!!!!

dengan ini aden ngan banggo nk kobarkan eh yg eden punya tenet dh okeis....*shufle semenet tanda kemenangan*...
lagi seminit hampir nak meroyan coz xder tenet....gila seh dok kat opis sorang2 xnyembang ngan sapa2 pastuh ngadap keje...juling ah mata aku....

dan ari ni sbgai membalas dendam aku setart buat keje pada pukul 1.30 pm...muahahahahahaha...konp0m bangga gila sey bos aku......

aku da kekonpiusan kat sini..smlm dh tnya kat mr.balak tp dia pun dh konpius ngan aku...

aku nk tnya kita keje 8 jam tuh termasuk ngan rehatsejam ker?
kalo keje dr pkul 9am-6pm tuh dh bape jam ek?

aku biol sket....

konpomation letter pun xdapek2 lagi dr bos ni ha...

dh setaun sotongah eden koje...konpimation letter pun tarak ada...

adess....

dangeres betui la kedudukan eden neh

Friday, February 20, 2009

aih.....

jumaat
20.02.2009
10.40 a.m...
:zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked::zonked:

aishhh...ari ni aku berjaya disaspenkan oleh dua orang mamat..syabas kepada awang berduet sekalian...sebeb apa aku saspen?beginilah alkisah nya...selepas aku mengefax kan dokumen kepada client ku lam 10.30 am,aku duduk kembali menghadap pc sesambil membaca blog milik pegantin yg bakal bergelar pegantin...attention...aku bukan mengulat okey..aku cuma melepaskan batuk ditangga...sdang aku khusyuk membaca,pintu opis aku diketuk..aku jenguk dr window bilik aku ke pintu msuk opis.ada dua org lelaki..otak aku berputar ligat.siapa plak lelaki kat luar nih?seingat aku xder plak client aku call nk mengambil dokumen ke apa ke.aku baru nk wat akai setan dengan menyuruk sbb kalo aku menyuruk dan berdiam diri,konp0m depa xkan perasan punya.then,ati aku yg bahagian kebaikan berbisik"dina xbaik ang wat lagu tuh.amanah ang nih'..aissh.....aku ralat..tp aku gagah jugak bukak pintu dngan muka cuak tp aku xpaparkan muka cuak aku sbb nya aku msih fobia dengan kes opis aku kn serang ngan budak mental ari tuh.aku pun buka la pintu dengan lafaz Bismillah.Then,mamat sorang yg bermuka agak bengis(xtau la bengis original @sesaja wat bengis) mengeluarkan lencana yg bentuk ala2 p0lis...mmg p0lis pun..p0lis perdagangan.aku pun xtau kata ada polis perdagangan nih..mamat bengis tnya aku mcm ni.bacalah detik2 kecemasan aku nih:

polis bengis 1:saya nk carik xyz sdn.bhd
aku yg cepat mengelabah:xder...sini combeds sdn.bhd
polis bengis 1:apa bukti sini combeds sdn.bhd
aku yg dh naik hantu:masuk dd(dengan nada slow sbb dh malas nk layan)
polis nombot dua yg agak ala2:dia xnak jemput masuk ker?
polis bengis 1:apa plak.jemput ke x,kita kn masuk la.aku bwak surat waran.
aku yg dh meluat:(lam ati:bkn aku dh jemput masuk ke?heran apa aku ngan waran)

aku pun pi la kat bilik aku mbek cop syarikat pastuh cop kat kertas draft pastuh g tayang kat depan2 muka makhluk tuh...still xcaya lagi.depa mintak form 9 compani aku(form 9 ni mcm birth certificate yg menunjukkan syarikat mmg berdaftar ngan suruhanjaya syarikat malaysia).then,pas aku dh tunjuk,depa nk salinan form 9 tuh.aku heran la.aku tnya nk wat apa?depa kata sebagai bukti yg syarikat depa carik mmg xdak kat situ...xpe la,aku pun potosetat la.then,nk nama aku ngan ic plak.aku dh fedup la.mcm2 karenah.yg tensen nya,tengah aku tulis nama aku,depa blh plak dok sebut nama aku kuat...haishhhh....:furious:

heran aku...opis baru aku dok nih mcm feng shui x baguih...ari tuh kena serbu ngan mamat sewel.pastuh kn serbu ngan mamt p0lis...haish:x

opis lama bangla rajin mai..mai nk mbek saudara mara la.ngat opis aku kaunter mbek barang org.haish...bkn setakat tuh.ari tuh pintu opis lama aku kn ketuk nagn nada yg kasaq.aku pun bukak la ngan hangin.br sound sekali nampak cina ngan muka bengis tanya pasai si polan bin si polan.mengigil aku...cina along kami bukan nk tolong pun datang.heran aku:zonked:

Wednesday, February 18, 2009

iklan keje kosong

Saya berumur 24 tahun,lepasan diploma akauntansi daripada p0liteknik su;tanah bahiyah dengan cgpa yg agak memberansangkan ingin mencari kerja kosong yg terdiri daripada pembantu akauntan,penolong akauntan,kerani akaun@ apa2 bahagian yg memerlukan pengiraan dan tidak memerlukan saya menaip...jikalau ada,sila hubungi saya dengan meningalkan cap kaki di kotak kumen di sebalh kanan anda.

sekian,terima kasih.

..............................................................................................................................................................................

huhu,terdesak mencarik kerja lain wal0p0n aku tahu ek0n0mi agak lombat tetapi aku cuba je la...ye la...usaha kan tangga kejayaan...pas ni aku nk berusaha di tempat tangga agar aku beroleh kerjayaan...

..........................................................................................................................................................................

kerja,kerja,dimanakah anda???

.....................................................................................................................................................................

desperate wokerlic

....................................................................................................................................................................
:cry::cry::cry:

.................................................................................................................................................................

Monday, February 16, 2009

hari berkasih sayang beramas mesra n hari wat anak n banyak anak terbiar...

tajuk bajet gempak n mempunyai nada jeles....

14.2. ebery year...

apa best nyer tarikh nih...

konp0m2 akan dibedal penyapu oleh kwn aku kalo bertanya kan hal ini...

hari valentine la doh!!!!

huh....nk berkasih sayang pun nk kn ada ari2 tertentu ke....wat da Turrrrla!!!!(nada jeles nih)

aniwere,aku telah di'valentine' kan secara beramai2 didalam bilik yg agak xberapa nk luas di samping suasana yg agak syahdu iaitu suam2 susu lembu di pagi ari sambil air mata meleleh keasyikan!!!

aku asyik!!!

terleka!!!

terlena!!!

dan akhirnya aku keletihan!!!

itulah hari valentine aku...

bersama ujian audit...

yg dilakukan bersama2 geng pengembaraan audit...

di awasi oleh cikgu yg berjaya mengerunkan aku....

puan chantrathevi...

atau puan chandramuki....

dan acap kali aku memnyebut nama puan chandramurki,sejurus itu lah aku dihujani oleh ayaq liur kelasmate aku yang mengatakan chandramuki tuh nama hantu...

aku xpeduli...

ya...dia mmg berantu...

sbb berjaya membuat aku migrain di samping rajin menelaah...

1 perubahan yg amat derastik bg ku yg xpenah bc buku intelektual...

syabas 4 madam chantrathevi coz memyelebratekan hari valentine bersama kami di sanping memberi adiah yg paling best....

'AUDIT TEST'

sebuah adiah yg xternilai

Friday, February 13, 2009

CHAPTER *****

chapter yg xtau nk letak tajuk apa.....

pengumuman!!!!!
dengan ini di umumkan aku telah melihat movie GANG:PENGEMBARAAN BERMULA!!!!



hehehehhehehe...sila jeles kan diri anda kepada diri mu.....aku respek ngan pilem ni sbb mmg best w0000...kelakar giler...dari start begining until da end of stori.....saspen,humur,siap ngan adegan nyanyi2 pun ada...dh mcm indusetan.....

apapun,aku menyeru kepada semua masarakat....jomlah ramai2 kita menyerbu pawagam yg berdekatan dan saksi la GENG:PENGEMBARAAN BERMULA!!!!!

akhir kata dari aku....pikir la masa depan(ayat ciplak dr rajoo geng)

Thursday, February 12, 2009

chapter 144 kali

sekali lagi taJuk bajet xder idea

hehehehhehehehe...dengan ini saya ingin mengumumkan bahawa saya berjaya membalance kan akaun saya yg tidak berjaya dibalance kan akibat terdapat lebihan sebanyak Rm25 sekaligus membantutkan hasrat saya untuk melakukan kaedah kongsi gelap iaitu mengeluarkan invoice sekaligus berjaya menghalang hasrat saya untuk berbuat d0sa di sanping nawaitu saya untuk menyusah kan pihak audit0r untuk mengaudit akaun saya dan lebihan itu terjadi akibat d0uble entry yg dah jd triple bermaksud saya termasukkan catatan akaun tuh sebnyak 3 kali menyebabkan akaun tidak balance di bahagian liabiliti justeru itu saya ingin mengumumkan bahawa saya ialah pekerja yg berdedikasi lagi bertauliah dan sekian terima kasih kepada sesiapa yg membaca kerna berjaya membaca sambil menahan napas dan adios amogos assalamualaikum......

Tuesday, February 10, 2009

chapte 18

tajuk bajet xder idea....
pepagi monink client call

client:hello,cik dina ada...
ak0:ye saya bercakap
client:saya cik tut dr tut bercakap...dokumen yg saya mintak ari tuh dh atr ke bel0m
ak0:oowh cik tut...saya dh atr dh dokumen pd ari yg saya koll cik tut tuh yg nk konp0m kan pasai detail dokumen tuh
client:ari kamis la ek...
ak0:a'ah...kamis..saya atr pagi...pttnya ari jemaat dh smpai
client:xsmpai lg la...dokumen tuh saya nk pkai cepat...cuba kamo call n konp0mkan ngan 0rg pejabat p0s
ak0:baiklah...nti saya akn call(lam ati ni menyumpah seranah sbb xsuka ah call2 ni pastuh kn passing2 plak..leceh bangat seh)..by da ways,surat yg saya atr taun lepas yg cik tut kata xdapat,pihak p0s malaysia atr balik kat saya...kat situ dia kata surat x dituntut,pajabat tutup
client:a'h...ari tuh pejabat ttp
ak0:xpe la cik tut...nti saya akan call pihak pejabat p0s...apa2 saya akan call balik...terima kasih ya cik tut,
client:ok...terima kasih

*dua2 kata terima kasih...sapa nk kata sama2...

then,aku tanpa membuang masa....tipu2...aku buang masa setengah jam br capai tep0n n tep0n pejabat p0s...tuh pun setelah 3 kali...kali ke 3 perc0baan aku mendengar caller ring t0ne tut...tut,....tut... dekat 15 menet br la ada 0rg cakap...tanpa membuang masa aku secepat kilat:

ako:hello,pejabat p0s malaysia.saya nk tnya pasai p0s laju
amoi cina p0s laju:nombor siri apa
ako:abc 1125877989566 my
*diresiakan untuk kesihatan fbi
amoi cina p0s laju:ini selat ma itu p0smen kata alamat sudah tatat...itu nama pejabat talak ada

* hangin aku setelah mendengar jawapan ini..

ako:apa pasai tatak...selama ini saya atr guna alamat itu selamat aja sampai....kalo tatak sampai napa xkasi saya balik...saya buat p0s laju utk 3 alamat...kenapa sampai balik kat saya 1 je...itu pun yg alamat batu caves...
am0i cina p0s laju:sebentar aaa....saya cek lagi sekali..mau login balik
ako yg mula garang:ok...
amoi yg gelabah:alo,dekat sini kata alamat sudah talak ada...itu sulat ada dekat p0s shah alam...u talip0n sana tnya la...
ak0 yg mula bertukar:0k...number p0n bape
am0i cuak:03-*********
ako:thanks

*terus letak...amacam...garang x aku...pastuh aku teus call shah alam..

tut...tut...tut...tut...tut terkentuttttt...
gul yg jawab:hello pejabat p0s malaysia...
ako.hello,saya nk tnya mengenai p0s laju...
gurl ramah:sebentar ya...nomber siri
aku:abc 1236546
gurl x bersalah menjerit kat belakang :wei,ko tolong semak number nih...ader quiry x!!!(jerit kat kwn dia...saja nk bg aku puji dia ni pekerja berdedikasi)hello, cik....dekat sini mengatakan alamat ini sudah tidak ada...
ako yg bowink:xder...kenapa selama ni saya atr selamat jerk smpai...client saya dok guna alamat ini...xder apa2 yg berubah pun
gurl dedikasi:xpe...mcm ni...biar saya semak dl....nti saya akan call cik kemudian...number telip0n cik berapa
aku:03-*********
gurl dedikasi:nama cik
ako:dina
gurl p0kak:cik hardina ek
ako:cik dina..dina
gurl p0kak:ye cik hardina
ak0 yg mula menyerap:dina...d.i.n.a...
gurl kembali sembuh dr p0kak:ooo cik dina..nti saya akan call

*p0natnya yo lah aku bercakap ngan org pejabat p0s...dah la xleh kuar g lunch lg sbb takut dia k0ll karang xder 0rg lam opis...dh la b0s xder...xsamapi lam 15 menet,ada panggilan masuk

ako...hello...****s\b
gurl p0s:hello,cik dina...sy dr pejabat p0s...saya sudah semak ngan p0smen...dia kata number 2-22 xder...kalo 2-2 ada la...tuh pun chatered firm.cik dina pasti ker alamat tuh
ako yg egois:lor...selama ni saya atr pkai alamat tuh smpai je.....kat situ kan ada number p0n pengirim...nape x test call mintak kepastian...
gurl:yg tuh saya xtau...p0smen yg bertguas kata alamat tuh xder...cik dina blh x bg number f0n pengirim tuh saya nak tep0n nk sah kan alamat
ako:xpe...nti saya akan call dia mintak sah kan alamat...terima kasih

*then,aku terus call client aku...

ako:hello,cik tut
cik tut:ya saya
ako:saya dh koll pejabat p0s...dia kata alamat pejabat cik tut xder
cik tut:xada??
ako:a'ah...yg saya heran selama ni smpai je surat yg saya p0s
cik tut:a"ah..smpai jerk..
ako:saya nk sah kan alamat nih...blh cik tut beritahu alamat 0pis cik tut
cik tut:no.22-2,bla...bla...
ako:damn...aku yg silap...adesss...ok cik tut...saya akan atrsekali lg...kalo xdapat,terpaksa la atr by hand

*demn...aku yg silap ghupanya...tertukar alamat ghupanya...adesss...tp yg aku heran...aku sudah menukar kan alamat client ni sudah lama....tp sume selamat ja smpai...naper yg ini xsampai...demn betoi la...huhuhuhuhuhu....

*aku mmg suka menukar alamat@nama org...muahahahahahaha...dh bnyak kali aku tertukar...nk wat mcm mn ....tarikh besday pun aku leh tertukar ngan abg aku...

*muahahahahaha..tulun aku!!!akaun x balance...lg RM25....how to d0..mlasnya nk semak satu persatu...huhuhuhu..:)) :)) :))

Thursday, February 5, 2009

warkah

b0nda loti,
lot 100,bahagian pembacuhan,pemejapan&pembungkusan,
kilang r0ti cap aminah gonjeng,
09000 berlin,
kedah darul aman.

05.02.2009.

kehadapan bonda loti yg selalu di ingati di ati yg kudus ni...

diharap bonda loti sihat2 selalu di samping adik2 loti bukan di samping bapak loti sbb bapak loti masih merantau membuat pekerjaan di kelantan bukan membuat cawangan mak loti sana ya wahai bonda loti...anakanda disini2 sehat2 selalu dan untuk pengetahuan bonda loti,anakanda sekarang sudah slim seperti ambia chan dan bakal mengantikan tyra bank dlm ceritera american next top model.sungguh anakanda xsangka betapa murahnya rezeki anakanda selepas berjaya menghilang lemak2 yg bergayutan umpama gorila menari dangdut.ini adalah berkat usaha gigih bonda memberi motivasi kepada anakanda dengan membilang berapa bijik beras yg berjaya dimakan oleh anakanda semasa anakanda ini memegang title penanam anggur yg berjaya sehinngan berjaya membuat ketua kampung terharu lalu menganugerahkan kepada anakanda gelaran 'USAHAWAN PENANAM ANGGUR YG PALING DASAT'...sesungguhnya anakanda masih lagi terharu dan amat berterima kasih kepada seluruh warga kampung kerana men'vote' kan anakanda..

bonda,
sesungguhnya anakanda amat merindui saat2 kita merembat anak kambing pak mat...owh,bercakap mengenai anak kambing pak mat,sudah banyak kah anak kambing yg berdi gawannya...anakanda dapat bayangkan kemeriahan rumah pak mat yang di penuhi dengan kumpulan kugiran "BEN' yg terdiri daripada atok ben,opah ben,cucu ben,omak ben,apak ben,adik ben dan juga vokalis utama mr.ben.pak mat apa khabar?sudah kan dia menemui empunya pengarang hati ulam jantung yg bakal menemaninya dan menghabiskan duit nya yg berkepuk tuh?jikalau belum,anakanda sudi mengofferkan diri menjadi permaisuri yg menakluki hati kering pak mat...bonda tolong kirim salam sayang anakanda pada kekanda mat ya...ucapkan pada dia yg anakanda luv his money.anakanda mohon bonda supaya pr0nounce sebutan money tuh dengan nada mat salih seberang kampung kerana anakanda khuatir kekanda mat akan silap tafsir memandangkan kondinasi telinga nya yang agak antik.

bonda,
anakanda berfikir sampai di sini saja lah pena yang anakanda mampu coret kan untuk tatapan bonda buat pelepas rindu.disini anakanda lampirkan bersama gambar anakanda untuk pelepas rindu bonda.di harap bonda janganlah merasa susah ati melihat wajah anakanda.






bonda,
anakanda tahu bonda bersusah hati melihat foto-foto anakanda ini.janganlah bonda gusar.sesungguhnya bonda juga boleh menjadi sedemikian rupa hanya menyucuk botox dan hasilnya sungguh mengagumkan.

bonda,izinkan anakanda mengundurkan diri dulu kerana masa amat lahmencumbui anakanda.

anakanda,
loti armanda g0nz0les l0pest0


Tuesday, February 3, 2009

wisma xxx kn serang ngan singa!!!

amacam tajuk best x???
muahahahahahaha.....
bg mnyambut gong xi fa chai,pihak management telah mengaturkan 1 tarian singa...
biasalah...tarian singa tuh kan kemestian setiap kali gong xi fa cai kan...mcm kitayg xleh dipisahkan ngan lagu laya2....tp yg xbestnya,munyik bising gamat tuh amat memeritkan panca pendengaran aku nih...tong tong chang....tong tong chang...tong tong chang.....nk gak aku tocangkan rambut2 mamat deram tuh...tp nk wat mcm mn...kita kan masyarakat majmuk...
huhuhu...
xper...xper...
kang time aku raya p0sa...
aku nk melalak sepuas2 ati kat hall wisma
siap ngan bakor lemang n rebus ketupat...
pastuh ajak tokey2 lot kedai kat GF tuh main mercun sekali...

amacam...
majmuk x aku,,,
muahahahahahhahaha.....

chapter chaptera

the mines
pilem:maut
waktu cek in:12.10 am ke pm ha???

beli tiket time waktu puncak pilem nk ditayangkan mmg standard la kena carik number kusi lam kegelapan malam yg pekat mengalahkan kopi kampung cap mak timah....terpaksa la menyuluhkan suasana kepekatan malam dengan anset smbil tngan terkial2 mencarik tempat duduk...tu dia!!!!dah dapat dikesan...aku number 7 n him number 8....apa punya turr aku tgk citer maut ni?tp layan je la....tengah2 best layan iklan(wayang mn yg xder iklan hah....wayang kulit xder iklan pa),ada sorang minah ni tegur aku.....

minah baju putih:akak,akak punya kerusi number berapa?
aku si santik selita berbudi bahasa:number 7(dlm ati gumam xpuas ati kn pangey akak...aku
punya awet muda pun kn pangey akak)
minah baju putih:number 6 kat mn:
aku si santik selita berbudi bahasa:number 6 kat sebelah ni ha...(apa kehai minah nih....dah aku
number 7 konpom2 number 6 kat sebelah aku)
minah baju putih:dia xkata apa terus duduk

ok la....kiranya pada hari tuh aku telah berbudi sbb menolong insan yg lemah mencarik tempat duduk nya...tapi,yg xbest nyer...minah ni start menunjukkan aksi2 yg blh mendatangkan kewas-was ditambah2 ngan aku yg suka mengushar setiap tindak tanduk nya sebagai langkah berjaga2...

apa tindak-tanduk yg mnecuriga kan dan menyapenkan aku:

1-dia start pintal2 rambut mcm org kena penyakit meroyan...bak kata pepatah,org yg nk start
sewel smbil menghayunkan rambutnya kiri kanan bak mcm iklan sunsilk.
2-tetiba dia bngun angkat suar n time tuh aku pasan suar dia agak londeh.
(perhatian:minah ni datang beseorangan ye...so,xder aksi2 yg boleh menyesakkan berlaku)
3-minah ni time duduk agak gelisah...sekejap dia bersila,sekejap dia bersimpuh(aku temberang
ja),sekejap dia duduk mencangkung....heran aku...nk kata seat keras aku duduk empuk ja
4-dia bercakap sorang2...aku xtau la kot2 bg org lain ni semua perkara biasa...tp bg aku perkara
luar biasa la...ye lah...ckp sengsowang time tgk wayang..apa kehai nya
5-dia rajin usha aku...xberkelip mata aku time dia usha aku pastuh dia usha him yg kat sebelah
aku...lg la freak...ikut ati mau ja aku cabut..tp aku bertahan...

mcm mn aku x saspen...xpenah2 aku masuk wayang pastuh plak kn duduk berjiran dengan insan yg seumpama ini...then,bout 5 minit nk abes wayang tuh,dia tegur aku:wayang ni xbest kan...smbil mata nya terbeliak besar n membulat...hampir heart atack aku...korang penah x tengok guiness book of rekod yg der sorang manusia ni dia punya terbeliak cam spesis mata ikan buntal...mcm tuh la mata minah tuh..tp xla smpai terkeluar...bg menjawab pertanyaan dia aku hanya mampu menganguk smbil berkata ya jerk....gila isim dh aku time tuh.....

abes jerk wayang,minah ni terus bangun n time tuh aku dh bersiap sedia kot2 dia ajak aku bertumbuk ker open table ke...tp hampa...dia terus meluru keluar tetapi tetiba dia gedebuk.....jatuh minah tuh time nk kuar...aku hanya mampu nganga beso tp nseb baik lalat xmsuk mulut sambil goyang pala...

apa kehai la minah nih...dh la bg aku duduk xsenang time nk tgk citer pastuh boleh bikin gamat da jatuh terduduk sambel berkata:ala,xnampak gelap...hok aloh,kot nyer pun tunggu la lampu on dl...

dh la bikin wa gabra sepanjang citer maut tuh...1 haprak xmsuk pala...tp oberall,citer MAUt ni mmg sesuwai di tontonkan kpada insan2 yg spesis xsedor diri(konpom kn baling nagn kasut)..

huhuhu...
pas ni nk tgk citer upin ipin
pastuh pink pather
pastuh citer son goku

tp apa kehainya son goku omputih...gila isim tui la...aku nk yg mamat jepun punya son goku maaaaa.....!!!!