jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, November 30, 2009

dulu-dulu zaman kanak -kanak ribena riang ria,aku sungguh la kurus.smpai kan ada kawan-kawan aku tanya aku adakah madame suppiah dan mr.tat tak bagi aku makan.sungguh tak berinsuran itu mulut.YA!!!!dulu aku sangat sangat sangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt la kurus.kurus sangat sangat smpai kan angin kuat tiup pun aku dh nak melayang2.smpaikan aku kayuh beskat tergolek sket je tak bnyak sket je dari landasan kawan aku kata aku jatuh sebab angin tiup.hah..sungguh kurang sopan kamuuu.

zaman kegemilangan kekurusan aku berterusan smpai ke politeknik.aku boleh pkai kebaya kawan aku.yang aku tak percaya,kawan aku tuh kurus sket dari aku.dulu,tngan aku ni dh mcm ranting kayu.yang tak boleh blah,peha totap mcm peha ayam..marbelesss!!!

aku kuat makan.tapi dlm kuantiti yang sket.tapi berulangan.kalo kat rumah,selang sejam@ dua jam,aku akan mkn nasi.selalunya aku mintak permision kat madame suppiah:mak,nak makan nasik boleh tak.dan madame suppiah akan jawab:makan la.tuh pun nak tanya.kalo org luaq dengaq mcm hitler kan...kah...kah...kah....hatta nak berak pun aku akan tnya begitu:mak,nak berak boleh tak..

time aku nk derma darah,berat badan aku ckup2 makan ja.45kilogeram.hah..sungguh slim river kan aku.

totapi.......

skarang...

nah....

60kilogeraaaaammm...melampo-lampo geramnya berat badan aku ha.hambek ko..dari saiz baju s bertukar kepada saiz l@xl.hambek ko..hambek kooo...terkujat2 mato ha.madame suppiah kata aku nak lawan dia.heh.jangan memain.madame suppiah pun dh selim sekarang.sket ari lagi boleh pakai kebaya ha..

apa sebabnya aku bertambah "sehat"(ayat pemanis)?
1-aku derma darah.sejak aku derma darah,nafsu makan aku bertriple2 kali ganda ha
2-aku putus cinta yang konon-konon nya first lover yang haprak jingga.totap aku maintain happy di samping totap memakan
3-aku di bela oleh madame suppiah selama enam bulan sewaktu zaman kegemilangan menganggur dulu.keje aku makan tido,makan tido,tido makan.mano tak bulatnya.

sampai kan aku ketemu kawan lama sekolah menegah pun dia tak percaya.aku pun tak percaya tengok dia.dulu chumel,sekarang!!!humang aih...selim dowh..aku ni ha..dh mcm mak budak..

smpaikan bini pupu aku bersimpuh duduk sebelah aku smbil pegang kaki aku dan tanya:ni laki mana?

**bahasa kampung:laki=suami
**lorat kampung aku:jantan=laki
betina=pompoan


nah...pengsan aku.adik aku kata dia ingat aku mengandung sebab pewut ai buncit...weh...weh..weh..perut aku buncit sebab aku suka minum air berais tak kira waktu hatta di musim sejuk pun di samping bahan kumbahan tidak dapat diproses dengan lancarnya..

naya kan aku..

dan tatkala entry ni ditaip,

aku berteman kan,

setin nescafe latte

dan sebungkus keropok super ring

ahhhhhh...


nikmatttnya..







my life my story
isnin: criminal mind
selasa:pushing daisy n gossip gurl
rabu:layan semua channel
khamis:america next top model
jumaat:layan semua channel
sabtu:ben ten,pangeran penggoda,industan
ahad:wolverine n x-men,pangeran penggoda,cerita tamil

kalo di tenung2 kembali,tak der pun cite melayu aku tengok kan.
aku tengok tapi tengok-tengok ayam je la.
mcm final nur kasih,aku tengok tapi aku tak la addict sangat ngan cerita tuh smpai kalu termiss tengok guling-guling 1 ghumah menangis kehampaan...taaaaaakkkkkk...aku tak mcm tuh.bagi aku,citer nur kasih kualiti dia mcm cerita kekasih ku seru.kekasih ku seru ye kalo aku miss aku akan nangis guling2.aku terlepas final kekasih ku seru smpai sekarang aku masih terasa hati lagi.aku mahu nengok on9 di opis aku agak keseraman sedikit.jawabnya,tunggula kalo2 aku berberukbrand di ghumah baru la dapat melepaskan rindu dendam kesumat.

aku sekarang jugak selalu termiss cerita-cerita hindustan.tapi aku rasa, cerita hindustan sekarang tak tak sehangat dahulu.cerita hindistan sekarang lebih sehangat membakar nafsu nafsi je.heh.aku nengok pun terbakaww jugak.rindu dokek mohabatein,kuch kuch hota hai.kabhi kushi kabhi gham n i miss kajol.hahahahahahahaha

aku gila okeih dengan kajol walopon ramai yang kata dia tak lawa tapi bagi aku dia damn so hoootttt...









my life my story

Wednesday, November 25, 2009

aku cukup tak suka bila orang jalan beriringan tak kira la berdua ke,bertiga ke selagi ia beringingan yang amat menyakitkan hati aku.dah la jalan seiring sejalan kat laluan yang sekangkang kera,pastuh boleh plak terkedek-kedek jalan mengalahkan itik pulang petang.kalo hayunan buntut mcm beyonce,boleh diterima pakai la jugak.dh tuh,bila aku nk overlap,boleh plak jalan terhuyung hayang..helllo!!!mabuk jalanan ker?tak pernah aku dengaq mabuk jalan.kalo mabuk keta,mabuk laut,mabuk todi pernah la.

apa ko ingat keje besaq,pkai baju smart2,aku nk kena bagi jalan kat ko?hormat ko?sorry la kalo ko tak reti nak hormat orang lain.

sudah nya aku jadi setan.overlap jalan depan balik kat manusia yang jalan seiring sejalan tuh smbil buat catwalk ala2 moonwalk.amacam baiii!!!terbakawww tak....


jangan bagi perangai syaiton aku menjelma kembali




my life my story

Tuesday, November 24, 2009

to all my dear frenz,
thanks for calling me n ask if im okay

kawan-kawan bertanya,
ang tak fobia ka

hell ya aku fobia,
aku fobia denga tempat tuh,
aku fobia dengan keadaan sunyi,
aku fobia tatkala terdengar bunyi2 something di depan aku,
aku fobia dengan spek mata aku(smpai sekarang aku still tak cuci spek mata aku yang melekat2 dengan darah.arap cik seman ja yang lap2 kanta dia)
aku fobia dengan beg yang aku pakai tatkala kejadian(beg baru tuh)
aku fobia dengan dengan sandal yang aku pakai.

ya,
aku teramat2 fobia
hanya DIA yang tahu mcm mn takutnya aku

tapi,
aku kuatkan semangat
aku berzikir
ayah aku pesan,
jangan biar ketakutan menguasai diri
karang padah menimpa.


oh ya,
cik seman,
buat pengetahuan anda,
luka di hidung ni,
takkan di sapu dengan alovera(untuk menghilangkan parut)
aku nak parut di idung ni melekat buat selama-lamanya
luka belahan pisau karat pun aku akan tatap sentiasa

aku takan lupa wajah itu

aku tahu sekarang,
perasaan mangsa2 ragut,samun,rompak.
perasaan sakit mangsa2 dera,
sakitnya bila kepala aku ditendang berulang kali mcm bola
bullshit

buat encik polis,
saya hargai keprihatinan anda,
menegur saya kenapa tatkala saya melawan,
saya tidak melawan pada mulanya,
niat saya pada awalnya hendak melarikan diri,
untuk mengelakkan sebarang pergelutan berlaku,
tetapi,sang durjana itu pun satu hal,
awat tak diambil nya beg aku time aku jatuh(kalo betul dia nak beg aku)
kenapa tak dkutipnya anset aku time aku terjatuhkan
kenapa harus kepala aku ditendang berulang2 kali,
mcm mn saya tak melawan kembali,
kalo saya pasrah,
maknanya bertambah parah saya,
sang durjana itu plak diam tak kata apa2 time dia menghunus pisau,
mana saya tau dia nak apa,
aku start bajet bangla dah sang durjana tuh,
dah lama tak wat perangai,wat balik ya
aku pernah dengaq cikgu aku masa aku darjah 6,
ada bangla gigit tetek pompoan smpai putus,
memang zalim,

ang lelaki,
tetapi samun pompoan
sah,anu ang mati pucuk kan.


ya,
semua lelaki yang meragut pompoan,
zakar anda mati pucuk



my life my story

Friday, November 20, 2009

aku kena samun
hehehehehehehe

penyamun dapat nset
aku dapat luka

binawey betul itu olang

haiwan pun ati perut

itu olang bukan haiwan dah aku rasa

mintak2 la itu olang dapek kena tangkap

aku trauma jalan sengsorang
aku ingatkan penyamun tuh je buta perut

ghupa2nya ada sorang lagi

boleh dia kata nseb dia malang
sebb dia x bawak kunci
aku plak x datang

abes,
aku ni apa,
nseb baik

ragam manusia
sabor je la aku


ja,aku rasa x dapek nak berdating ngan ko la dis week
my mum ada kat kolompo
n
aku ngah pobia nak lalu kawasan tuh sengsorang2

tunggu semangat aku pulih,
kita g dating ya
aku tak lupa punya
janji makn beger besaq
ya laling













my life my story

Wednesday, November 18, 2009

aku:mak,jom pi sedim(sebutan aku sea dam,mcm mat salah)

mak:alahai, anak mak dh jadi omputih dah.sedim sebut seadam.

(kena semangkuk gelak ngan mak,padan muka aku)
.........................................................................................................................................

mak:loti(bukan nama sebenar),ari tuh ada orang shooting pilem kat umah mak ratu kampung
tuh
(*jangan wat men2.kat kampung aku pun da ratu kampung yang selalu jadi umpatan aku dan adik ku yang jeles.keh..keh..keh)

loti:ya ka?sapa mai?awat mak xpi berlakon sama

mak:mak tengok si xxx(artis pompoan nama disensoredkan) lawa la jugak,tapi kurus.tetek pun tadak

loti:????(spechless)

............................................................................................................................................


*kesimpulannya:aku ghendu mak aku selepas bc entry cik epal buat untuk maknya.
kangen bangat sama lou mak






my life my story
pompoan,
kuat di luar,
rapuh di dalam,
di tegur, di usik,disentuh,
tersentap,
muka jd mcm haram

pompoan,
bila hati di tuai,
disiram ayat2 cinta,
ditanam tebu2 di bibir itam sang cowok,
rebah,
layu,
ghenyeh(tersenyum lebar) xkira masa,
(aku la nih)

pompoan,
bila bergado,
berentam dengan si kekasih hati,
mula la edit phonebook,
dari sayang kita jadi hantu kamu,
dari wallpaper berwallpaper kekasih hati,
bertukar menjadi wallpaper pestol,
(*sekali lagi aku nih)

hai,
pompoan,pompoan
smpai bila kamu mau begini.











my life my story
mak saya chakap:
jangan kawan dengan lelaki.haram.mana ada perempuan kawan dengan lelaki


saya chakap:
:okeih2 mak.ceq tak kawan dengan lelaki.esok lusa ceq kawen pun ceq kawen dengan perempuan yak..


terbukti:
shaya anak terlebih dengar cakap mak..


kah..kah..kah..kah..kah







my life my story

Monday, November 16, 2009

jangan nak menipu kalo hampa tak pernah tengok citer blue wokey

aku tak tau berapa ratus kali ribu aku merungut aku boring dalam blog nih.tapi betul sial(asalnya nak kata sumpah tapi takut termakan sumpah polak),aku boring.boring-boring ni mula la aku wat perangai perangai durjana yang melampui akal kewarasan yang cetek ni.br tadi aku google search perkataan eksotik.hajat di hati nak tengok makanan eksotik.mana la tau ada manusia di dalam dunia ni yang makan kaki gajah cicah smbal tempoyak.sekali keluar cerita eksotik daaaa..18xl okeh.tangan aku ni memang xder lesen bertauliah terus double click..hambek kau!!!sekali error...kuang..kuang...


bersesuain dengan tajuk di atas,jangan salah sangka.aku bukannya kaki tengok pilem blues na..dari aku tengok pilem blue adalah lebey afdal aku mencabut bulu ketiak yang panjang sedepa.nak mencukur tarak bleh.kang itam jenuh aku nak merendam ngan klorox okeh. aku pun ingat2 lupa yang aku ingat aku tengok dekat nset kawan aku.dia suruh tengok sebab muka heroin pilem blue saling tak tumpah dengan muka kawan aku di dalam kumpulan 11 budak itam.heroin pilem tuh adalah junior falkuti aku tapi yang aku heran awat selama ni aku tak pernah pun terjumpa walhal aku senirik yang tak mesra alam..yang kesian nya,kawan aku nih yang muka saling tak tumpah la.ada sorang lecturer yang tak mengajar kelas kami tak mengajor kelas kami bertanya kepada lecturer yang mengajar kelas kami"eh,ni bukan xxx,student u ker".ada sorang kawan lelaki kawan kepada kawan laki kelas aku pun bertanya benda yang sama.aku tengok jap je pastuh aku tunjuk la kat kwn aku yang muka sama nih.aku cakap,ang tengok,muka dia sama mcm ang.rambut pun sama.ang ada kembar terpisah eh.pastuh,dia boleh balas:eh,bra dia mcm ang la,bra avon.ang apa".hengok tau dia tuh.nyampah ai..mentang2 la bra cap avon je.

pastuh,cite kanibal.tajuk benor siaal gempak.karnibal..memang karnibal la.karnibal rogol2 pastuh potong makan benda2 yang sama waktu dengan nya.memang hengok.bikin gua penasaran je.

pastuh,ada jugak la aku wat kajian mengapa orang ramai suka tengok benda2 alah ni kan.aku memang xder keje.selalunya time2 boring kuar benda2 tak munasabah.aku pernah tanya dulu abang senior kat sekolah menengah apsal dia pkai serban.aku just ingin tau.sekali dia tanya aku,apa pasat aku pkai tudung?gedebussshhh!!!jatuh kerusi uuuu..aku tanya dia,dia tanya aku balik.ai tak suka uuuu...

time aku form 6,aku pernah rampas buku yang mula-mulanya aku ingat novel.heran jugak aku tengok budak2 laki kelas aku dok khusyuk belek2 "novel" tersebut.kena sampuk hapa.dengan semangat yang jitu dan tekal,aku g rampas lari2 sekeliling blok menyorok pastuh aku tengok tajuk:permata yang hilang".apa kejadah melakonis sangat tajuk ni.permata hartawan yang mana hilang.aku buka dalam lagi tak paham.aku bagi kat kawan pompoan aku.dia bawak balik mengkaji.esok,dia buat explanation kat aku.harem terjejas otak aku yang suci murni nih..

zmn sekarang,kes2 mcm ni orang dh xmbek pot kan.dah bnyak sngat.kalo dulu2 time2 nk muncul ye la kot.sekarang dah mcm heran tak heran dah.semalam paper metro kes adik kandung rogol adik kandung akibat naluri ingin tahu adik lelakinya mencanak2 naik macam rega petrol. kesudahannya,kakak jadi mangsa.

dunia akhir zaman.warning dari Yang Esa dah dapat.kalo tak tahu nak menafsir,tak tahu la..aku senirik ni dosa berboyan2 ha.pahala konpom ciputnya.dosa mengumpat konpom sekawah nyer.adehhhh...sebab tu aku tak mo tengok citer 2012.kang mau aku buat ayaq mata kasih..

tapi,kalo ditilik2 kembali,dh banyak kan tanda-tanda nya.cuma kita je yang leka.Allahuakbar....

seriyes aku tkut dengan Hari Pembalasan.



my life my story

kaedah2 menyeksikan badan anda tanpa berbelanja mahal

aku tak reti nak buat mukadimah.pikir tajuk dah lima belas minit.nak pikir mukadimah lima belas minit.gila hapo nak menaip bodo-bodo pun sampai 30 minit pikiaq isi dan rangka-rangka binaan.

aku sekarang tengah mengindam.mengidam mee noodle station.saaaaaaaaangat sedap okeh.mee digunakan agak spesil.kalo mkn bnyak pun x muak okeh.bentuk pun agak unik.mcm rambut kena short karan.ketak-katak bentuk nya.mampuih tak paham ketak-ketak tuh apa..ada pelbagai jenis mee.menu senang di baca,ringkas dan harga amat berpatutan. dua orang makan tak smpai 30 hengget okeh.

first makan ms dekat sacc mall setelah abes kuliah ganti ari sabtu.perut aku dan member kelas masing2 dh berirma grunge dah.dalam kelas dok terbayang nasi2 joget tarian eksotik kat aku.meredah sacc mall dekat 15 menet.minah ni dok pusing2 roundabout salah masuk parking okeh.

first time mkn,aku mbek mee yang guna sos kicap.maksudnya dia masak guna sos kicap.ada pelbagai pilihan.aku lupa nama.yang aku ingat,mee dia datang dalam mangkuk yang ada soso kicap,lot of fresh sayura2an,benda alah macam dim sum yang amat marbeles, dan paling buat aku tangkap cintan + lalok+ stim ialah teh tarik ice.memang terbaik dari dapur.masa minum tuh,akan terbau aroma hazelnut okeh.aku tak tipu.

2nd time, aku makan mee tomyam tak silap aku dalam menu tuh number 23@30.memang meletoooopppssss u...

3rd time aku makan dekat midvalley.dia punya location berhadapan dengan reject shop.aku tetap ngan makanan mee tomyam aku just ayaq ja tukar ambek teh tarik ice special iaitu teh tarik ice hazelnut..terbaikkk wa cakap sama lu.tapi mee tomyam dia x sepower kat sacc mall.

layanan dkat middvaleey memang first class.owner turun padang melayan customer sekali.makanan dia oarng kata boleh la.tapi layanan memang meletop.

dekat sacc mall,makanan dia mmg meletup tap service tuh orang kata boleh la.tengah-tengah.nak kata lambat tak,pantas pun tak.

tapi standard franchise la.tak semestinya semua franchise akan sama kan.tapi bagi aku,perniagaan franchise ni agak menguntungkan sebab kita buat perniagaan yang dah ada nama cuma depend pada cara kita macam mana nak maintain buat customer tu datang balik.

aku rasa akan pergi kali ke-empat melantak di nodle station.sapa mau pergi!!!!







my life my story

wayang oh wayang

dah berapa kali cobaan untuk melihat ceritera 2012 gagal.asyik full house ajo...tak kuasa mak..bagus jugak full house.at least jimat jugak duit incle sariman.aku pun sebenarnya bukan kaki wayang pun.saje je meneman dia tengok wayang.lebey suka beli cd pastuh tengok la smpai tertonggeng2 pun tarak hal punya.sejak2 dr minggu final sampai la abes final,dh bnyak cerita yang x tengok..ak tengok jeniper bodi dimana aku nak wat perbezaan bodi sapa paling marbeles,papadom saadom yang marbeles,pisau cukur ku yang dh tumpui,warror asasin dimana hero jambu ku yang pling cute miut,bi rain yang menghujankan panggung,dan yang pling last tapi tak last 2012 yang xder thun nk buat selain dr taun aku nk konvo.

aku rasa hormon kemudaan aku dh menurun la.dh gaya makcik2 dh aku sekarang yang suka duduk umah pakai spek mata aras idung dok mengait baju sejuk laki sambil tengok sinetron-sinetron pastuh buat ayaq mata kasih sorang2.

agak-agak suntikan botox ada tak untuk mengembalikan hormon kemudaan ha?ambek final pun jantung dup dap dup dap mcm nk tempuh malam pertama jer?walhal dari dalam perut sampai besaq kedabak pun dok berexam.

harus nih
balik raya haji kena makan ulam banyak-banyak.mak,belikan jering,genuak ngan petai na.tempoyak ada lagi kan.harus dibalun ni












my life my story

Friday, November 13, 2009

start masuk keje ari isnin,pastuh smbung cuti selasa n rabu,start balik keje ari kamis,aku xde modal nak menaip walaopon rangka2 karangan dh ada..rajin blogwalking smbil tinggalkan najis n paksa org kelik nuffnang aku.aku jd jakun.maafkan aku yang baru kenal it nih..almaklumla,aku xbaca surat kabor hatta pun tengok berita.aku baca utopia ngan gempak je.sapa nak teman aku pi pestival komik minggu depan kat sungai wang ha?jaja,kita g sungai wang dulu nak x?gua kepengin ha mau ketemu sama kartunis2 idaman gua..cowok2 gantang ndak boleh dibiarin

6th november 2009
aku balik kampung.ganti kak ayu.kak ayu ada hal urgent.asalnya dia xnak susahkan aku sbb aku still ada final paper tapi mengenangkan susu n pampers ratu kecik kat kampung tuh,ai pasrah jek..semangat bawak buku nk studi kat kampung.ambek ketenangan wa cakap sama lu.tiket bus catat suh naik kat duta.mencik ai tau.aku g duta naik teksi hay kena beli kupon kat kl sentral.RM 14 hengget tau!dapat drebar taxi chinese.xpa2.aku kan 1 malaysia.aku memulakan keramahan aku dengan menegur uncle tuh..okeis..sembang2 dari hal puspako smpai ke political punya topik.sumpah haram aku xtau..yang aku tau gelak je manjang ngenyih2 tunjuk gigi kunen.dah nak masuk simpang duta,uncle tuh dh tunjuk kebelangan dia.dialog lebey kurang mcm nih:

uncle taxi:sudah mau smpai dh itu duta.i bwak u jalan yang talak ada jammed ah..u kena kiss me
lah.mcm itu mat saleh

aku:(gelak2 walhal cuak nak mampus dah)mana boleh uncle.itu dosa ma

uncle taxi:apa pasat talak boleh.itu mat saleh boleh ma

aku:itu mat saleh.saya olang melayu ma..islam ma..mana boleh dosa ma

uncle taxi:apa pasat pulak.lu boleh kasi belajar.i tengok u manis.adik manis

aku:gelak..gelak..gelak...

nseb baik dh nak smpai.kalo dia nak gak konpom aku bagi cium.cium tin susu humaira.

itu satu hal.ats bus ada drama lagi.elok aku dah atuq barang2 kat set duduk aku,datang plak pakcik nih(tak la pakcik sngat.tapi standard aku pangey semua laki pakcik).dia dakwa kerusi aku tuh kerusi dia.nahhhh..blur jap aku.tengok tiket dh betoi dh.aku ckp pakcik silap beli tiket bus baling - kl kot.haaa...konpom slah.haru betui

8th november 2009
aku nak balik kl.elok aku nk duduk kat kerusi menunggu flight(perasan jap),makhluk2 yang duduk kat belakang aku bukak citer pasai kejadian dalam bus 6.11.2009.drama silap tiket bus.waaahh.mcm perli aku je nih...xpe2..aku dok diam2 je..aku kan kayu

11.11.2009
paper last aku.public sector accounting.aku tak tau aku jawab apa.aku main taram je.dh kalah buat karangan bahasa melayu time upsr je

ari ni.13.11.2009
tangan aku gedik wat blogwalking kat blog juai beg.kesudahannya,aku terrrrrrbeli beg.haiseh..baru je beli beg time balik kampung...

haisehhhhh







my life my story

Monday, November 9, 2009

dia
dekat denan aku tapi terasa amat jauh

apabila jauh,terus aku rasa mcm kena campak.....

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

apa kes ni
sepatutnya bila jauh lagi berindu2an

aku bila jauh terus kena campak-campakan









my life my story

Friday, November 6, 2009

jangan nak men2 ngan aku kang xpasai2 ja aku bertukaq

aku dh bosan menjadi bahan tempat kena marah atas kesalahan yang aku tak pernah lakukan.jenis aku,bila aku buat salah,aku akan mintak maaf.aku hairan dengan orang yang x reti nak bertolak ansur,pastuh nak gedebuak letak salah kat aku.aku x paham jugak ngan org bisnis nih.pasat,ngat hampa orang bisnis,tangkap kontrak riban2 kalo xpandai nak manage management,bek dok lam loji indah water la lagi bagus.pi kira taik2 ketul2 kat sana.mana yang baik ngan aku,aku akan baik balik.jangan sangka sora aku mcm mickey mouse dalam tepon aku sorang yang lembik na.aku malas je nak bertengkak kadang2.bertengkak ni aku rasa mcm pakwe zaman batu berebut makwe zaman batu ala2 flinstone yang comel tuh. aku ingat lagi,aku dh pernah remind satu kompeni tentang akaun dia.aku dh remind dh,aku dh pesan dh kesan2 kalo tak submitt ikut time.naaahhhh,tup2 minggu lepas call aku.pandai polak ckp xremind la,hapa la.nak jugak aku hadiah kan hi-five.

mak,mak ckp jangan berenti dulu.tunggu hangguk tuh close company kan.mak tak tau betapa tekanan nya.mana-mana orang yang nak marah,depa mana berani call henggok tuh.ni,ceq jugak depa carik.ptt la telinga nih koi lama koi expired.bertepu taik telinga dok dengaq orang maki ha,kalo mcm ni la,bek aku g kaya kan kompeni india n chiness.bab bisnis jgn men2,depa sapu abes.mcm mn la tun mahathir tak kuaq kan ayat melayu mudah lupa.mmg cpat lupa ha.sekarung semut hapa telan.

time aku nak mintak payment,tau plak tersengguk2 mcm kuda monopos.nak je aku peleng je. cuba kalo aku wat keje tersenguk2 mcm kuda monopos,mau pala aku kene tempeleng ha.aku nk berenti keje on da sport tapi keje baru xdapek2 lagi ha.kang kalo aku berenti,sapa polak nak tanggung makan,minum cirit birit aku ha.nak tak nak,terpaksa la aku bertahan smpai dapat kerja baru.kali tuh ha,angkat kain nmpak bulu kaki kerinting smbil nyanyi selamat jalan romenku, semoga hampa suksess.

aku teringin nak ckp mcm ni kalo hengok2 tuh call nset aku,aku nk ckp saya dah x keje situ dh..

bila la akan tiba detik tuh ha..

selagi aku mampu sabar,aku sabar

bak kata abang blogger hannamanseez,sabar itu separuh dari iman.kalo orang tuh x sabar,separuh iman pun dia xder.


sabar..sabar...sabar.........

aku nak carik laki nama sabar la takpun tukaq nama pi sabariah






my life my story

Thursday, November 5, 2009

hermmmmmmmmmm...best nyaaaa......nikmatnya

tangan kiri raba ketiak kanan
ketiak kanan kegelian
tetiba
tngan kiri terpegang sesuatu
panjang
halus
umpama rmbut baby baru kuar dari shu shu hole
ermmmm
bulu ketiak dh pnjang ghupanya
sat g nk pi trim la
agak2 kalo rebonding pastuh wat higlight sket lawa x
takpun potong wat layer





**aku babeng sket**
my life my story

Wednesday, November 4, 2009

hailo..hailo...ini punya manyak kecemasan kalah itu ayam mau berteluq ma

MyEm0.Com


aku heran apasat nuffnag aku xmo kuaq iklan ha.semalam time tempek sehat wal lepat liat je berjalan lancar.ari ni mcm harom men korum.

pls..pls...pls...kamu tolong aku,
apesat ngan aku punya nuff nag nih

MyEm0.Com
(tayang muka sekupang dh ni ha)




waaaaaaa.
MyEm0.Com

mcm ni xdapek la eden beli volkswagen kaler kunen ha


tinggai nak bertukaq jd mcm ni ha


MyEm0.Com


my life my story
sejak2 kebelakang ni,perangai syaiton nirajim dh mula bersawang kat aku.dulu aku boleh je abeskan posa sunat 6 syawal sekelip napas jer.taun ni baru 3 ari aku posa dh terlupa nk sempurnakan lagi 3 lagi.heh.agak nya syaiton ni lupa jalan pulang kot ha.

errrrr...aku lupa nak taip apa sebenarnya






my life my story

Tuesday, November 3, 2009

hubungan kelamin pada masa sekarang dh mcm mkn pop corn

skunk budak2 wat hubungan peranakan ke peranakan seperti memakan choki2 ya..kalo x percaya pergi dokek sini:http://yourlilsweetheart.blogspot.com/2009/11/15-year-old-had-sex-over-300-times.html

ni bukan mcm make love na..ni hat nak buat baby ha.adeh....seriau aku ngan bakal2 anak2 aku nanti..mintak2 la dijauhkan.Amin

budak 15 tahun buek seks sebanyak 300 kali.br 15 tahun.kalo duapoloh thun,mau dokek 3000 kali gamaknya.


paper metro semalam,budak sebelas tahun melahirkan anak.hah!terbeliak mata aku membaca nya.biar benor.extravaganza benor budak2 zaman la ni.aku masa umur sebelas tahun pun dok men kawen2 lagi.budak skunk bukan main kawen2 dah,main beranak2 dah hah..


donia...donia






my life my story

apne mera nuffnang hey :')

hehe...udah berjaya membuat nuffnang.rupa2nya aku xkelik kat semua kotak2 kecik yang ada.aku ngat kan pilih 1 ja..kah...kah...tapi,aku ada konpisu sket..kita nk kena kelik kat tempat hat iklan kuaq kan?kalo owner belog tekan mmg xboleh ka...kawan aku iaitu cik classy doll baby kata,tekan kotak hat kuaq iklan.bila aku kelik kat kotak iklan tuh,tak kira kat belog sapa,dia akan kuaq iklan.mmg mcm tuh ka..1 lagi,mcm income nuffnag tuh kira?1 kelik rm 1 hengget ka?

oleh menyelesaikan kekenpius aku ini,aku mintak la sapa 2 tolong kelik sat iklan aku.aku nak tengok perbezaan dalam tabung nuffnag.aku ni buta It sket.sumpah aku tak tau apa itu web ka,domain ka,dolphin ka.internal hardisk aram jadah aku tak tau apa dia.coklat beri2 kot.

mai la kelik iklan aku.pastuh tinggalkan pesanan penaja.aku bab2 kelik ni rajin sket..hahahahaha

kelik tau..

kelik jangan tak kelik


pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...desprado nk beli kete volkwagen ha


motif higlight perkataan volkwagen ha





my life my story

Monday, November 2, 2009

through my window and u can see me joget2 cin can

"noe u and me"
na...na...na...na...
(kes lupa lirik)
through my window by bunkface...
sangat...sangat...sangap...sangat bessssttttt.....

.........................................................................................

petikan dari ruangan berkenalan kat manga

"hey gurlz.my name xxx,want me to teman anda call@mesej la saya(m/22)"
012-xxxxxxxx

seriyes dg mcm call man polak...selalunya call gurl.heh...

d0nia...d0nia...

.......................................................................................................

1st time dengar perkataan kondom ms darjah 6.mcm mn boleh timbul pun tak tau..kalo x silap,time tuh cikgu tersasul sebut kondom and bila kitaorang tnya kondom tuh apa,dia suh kitaorang cari.lam pala otak jinius aku, kondom tuh ada lah short form untuk "kondominium".tengok,betapa suci murninya aku.then,keesokkan ari nya,kwn aku ckp dia dh carik perkataan kondom tuh.dia ckap mcm struktur binaan,getah ntah apa2 aku dh lupa dh sampai la aku seeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmm 1 dekat politeknik baru la aku tau apa itu kondom..ces..cess...kena muhung bulat2..cess..cesss...nseb baik aku mengamalkan teknik diam diri kalo tak,konpom termalu..cess...cess...inesen itu adalah satu perbuatan yang suci murni

........................................................................................................................................................

apa perasaan kalo dengar perkataan mcm nih:

"kena collect payment nanti kamu xder gaji bulan 11.saya xder gaji pun xaper"

rasa2 mcm nak bg makan kasut tunggi yang kene celek taik ayam candu plus taik berat cirit birit sebab seminggu xberak plus taik dr baby yang konpom2 berak bau tungik je.

......................................................................................................................................................

dah2...1st paper aku mcm gampang..

aku arap2 leh lulus..dpat c pun besar rahmat.janji lulus.

paper 2nd ni aku xtau mcm apa polak...


errrr...akon dekat dewan mmg xboleh slow ker?dh rasa mcm dok lam peti ais dah aku rasa

............................................................................................................................................................

aku nk pi karnival komik kat sg.wang.agak2 sempat x

.............................................................................................................................................................


"mana buku kamu?kang mula la kata kena cium pun dh mengandung"

cikgu ingat saya bebal tahap gaban makan seguni semut kah.....

................................................................................................................................






wassalam











my life my story