jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, January 13, 2010

bagi aku,lelaki yang suka naik tangan pada perempuan ini ialah lelaki dayus yang patut ditanam hidup2 je

*emo sikit.sikit je tak banyak*

perempuan-perempuan kat luar sana termasuk aku
sila la lengkap kan diri anda dengan martial art
supaya senang nak bagi penerajang kat lelaki-lelaki hamapgas yang suka sangat nak naik tangan kat orang perempuan
even dalam Islam pun dh ada garis panduan
kalo nak pukul isteri dengan niat nak mengajar ye
bukan nya dengan niat nak lepaskan perasaan yang konon-kononnya anda pahlawan yek
nak memukul pun jangan smpai bagi kemudratan pada sang isteri

ni aku tak paham
kalo pukul tuh
dh mcm puching beg ha
pukul pompoan tuh dh rasa mcm JANTAN sangat la

haila
please
kalo nak tunjuk jantan
biar dengan jalan yang betul
pelihara,lindungi,bagi kasih sayang yang cukup
itu barula jantan yang sejati

kalo nak beradu kekuatan pun
carilah lawan yang sesuia
g la berpuching beg ngan van diesel ker,dawyne the rock ke,hulk hogan ke,incredible hulk ke,superman ke,spiderman ker,apa-apa man la

please la
kami ni pompoan
dicipta dari tulung rusuk kaum lelaki
tolong la
lindungi dan sayanggi la kami


*emo sbb der kenalan aku kena puching beg sama itu lahabau ha*
aku plak jenis pantang sket dengar tangisan kawan2 aku ni
mula la hormon incredible hulk nak menonjol2 ja

sabar.sabar..
aku tak prejudis ngan kaum lelaki
malah aku adore lelaki
lelaki yang sejati jer
sila paham dengan makna sejati yerk

sejati-yang melindungi
-yang mengasihani

bukan sejati yang boleh bagi anak riban2 yek
mahupun berpuching beg yek




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la