jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, January 8, 2010

jobsmalaysia

aku nak tanya
pasai jobsmalaysia nih
aku dh daftar
and jobsmalaysia ni dh banyak buat pandanan kerj untuk aku based on aku punya qualification
and ada setengah kerja kosong yang mana aku tengok sesuai,aku dh apply mohon
tetapi,
dari tahun lepas hingg la sekarang
aku tak dapat apa2 feedback pun
yang banyak call aku pun
adalah berkenaan dengan place & training
dimana kita akan pergi buat training kalo tak silap aku selama dua bulan
selepas tuh diorang akan place kita dekat kompeni-kompeni yang high profil la
tapi semua aku kata aku tak berminat
sebab apa
sebab bila aku tnya kursus tuh start dari pukul berapa abes pukul berapa,
jawapan aku dapat mesti sama
pergi interbiew dulu,then kalo dapat baru tau
haih la..
bukan nya susah nak jawab soklan aku la kan

boleh bantu
aku nak tau
kenapa aku tak dapat apa2 feedback
aku dh mcm ilang arah dh nih

sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la