jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, January 18, 2010

perihal adnan si sempit

aku tak nak review cerita pasai adnan sempit sebab merata meriti blog sedang hangat menceritakan adnan sempit seperti pemangunan yang pesat.aku nak cerita penangan adnan sempit ni.bayang kan.semalam.3 bijik mall aku dan mr ginger(cik seman) meredah mencari adnan sempit nih.3 bijik!!!!boleh dapat award pencinta movie tegar nih..

1st mall-mines.penuh.pukul 930pm pun penuh!!!haishhhh.pergi hari ahad mana tak penuhnya dengan orang-orang berduyung tiba.memandangkan adnan sempit xder,aku tak nak menyempitkan masa dengan merewang dengan tiada hala tujuan.mau bershopping pitis enggak ada.mau karoke?ohhh tidak pak....tempatnya penuh dengan pelapis2 wali band,nidji,ada band,sheila on seven!!!ku tak sanggggguuuuppppppppppppppppppppppp!!!!
muka mr ginger?sedikit ketat memandangkan dia yang begitu teruja nak melihat adnan sempit.lantas aku berkata,jom g jusco balakong

2nd mall_jusco balakong>penuh jugakkkkkkkkkkkkkk.muka mr ginger?tak ketat dh.dh tukar kaler ijau.aku?still senyuman manis di pipi ooohhh nyonya manisssss...lesung pipit di pipi....aku dh blur.dh tak tahu nak usulkan pangung wayang kat mana ada dh.sebab otak aku dh tepu.aku laparrrrrrrrrrrrrr...pergi makan dengan food court jusco.satu benda je yang aku tak berkenan dekat food court jusco ni..satuuuuuu je..apa kejadahnya mengorder kat tempat lain patuh bayar kat tempat lain??????berapa ratus kali nak kena beratur?mengorder pun kena beratur.nak bayar pun kena beratur.nak kolek makanan pun kena beratur..WTS la!!!(wat da sempit)kalo ayah aku,mahu dia protes la la tuh jugak.

disebabkan aku tengok muka mr ginger seperti meminta lima kupang punya cap jari,aku mengeluarkan pendapat jom pergi leisure mall.kalo xder jugak,jom pergi downtown carik cd !!!

3rd mall-leisure mall.nasib baik ada.kalo tak mau ada yang mengamuk....

i don want banana fruit 2 times aaaaa

selingan*******

filem terbaru farid kamil.v3.samseng jalanan.pergi la tengok ramai2.....aku dh warning mr ginger.aku tak mo tengok citer nih.....aku dh penat tengok citer lumba-lumba,preng-preng minyak,hentak2 kepala guna helmet.
niyang rapik pun aku tak mo tengok.kang tak pasai2 tengah2 malam aku terjaga dok merapik sorang.
ju-on itam putih pun aku tak mo.kang mau tiap2 malam aku tido sumbat earpon dlm telinga.


ohhhh.ada sesiapa dh tengok cerita perihal pari-pari?eh,betulkah tajuk nih?
yang pelakon nya liyana jasmay dan que haidar.
apa kesudahannya?
aku tengok sekerat jalan
lagi sekerat jalan aku dh angkat kaki dr wayang
sebab aku dh nak bertukar jd ijau.

p/s:kenapa aku kena in caj kolek budak2 kelas aku untuk renioun ha?

sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la