jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, February 18, 2010

the biggest losser gurl in da worl.tiba2 feeling mau jd maria ozawa tak pun angelina jolie tak pun megan fox

zaman sekolah rendah-sekolah menengah
  • aku pakai baju saiz s.seluar ukur lilit pinggang dalam 28.
  • berat badan tak melebihi 45 kg.selalu dalam 43kg
  • tinggi dalam 156 cm
zaman sekolah politeknik-politeknik
  • aku pkai baju saiz m.nak mampus pkai baju macam sarung nangka.aku tak kaya nak bayar saman hari-hari.
  • ukur lilit pinggang seluar bertambah 1 cm menjadi 29
  • tinggi aku dalam 158cm
  • aku derma darah time ni
  • aku meroyan frust bercinta walhal tak sedih tara mana pun tapi drama je lebih.
zaman aku abes mengaji di politeknik dan bergelar penganggur tegar.
  • aku tak tau berat aku berapa.tak der penimbang kat umah.aku pun tak koser nak timbang kat mesin penimbang yang ada kat supermarket.wat jatuh martabat je.
  • ukur lilit pinggang bertambah.kali ni memang super duper nya bertambah sebab bila aku pkai seluar jeans dh macam aku pkai seluar tight.melekap gitewwwww
  • jangan harap nak pakai baju saiz s dan m lagi.jaug api dari penggang.
  • muka aku bulat macam doremon
  • cutting badan dah tak seslim maria ozawa dan angelina jolie.
T___T
sungguh sedih
penat aku berdiet
berpeluh-peluh aku melompat ditemani tali skiping
tungging terbalik aku wat sit up
tapi,,,,,,
cutting badan seperti megan fox
seperti mencari manikam dalam jauhari
T__T



sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la