jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, February 19, 2010

blogger gathering extreme extravaganza

versi perempuan
setelah mendapat kebenaran dari ah fat yang membuat entry gathering extreme yang kebanyakan lebih kepada lelaki. sapa yang membaca blog ah fatt,tau la bagaimana extreme nya jenis-jenis gathering yang diusulkan oleh nya.hanya manusia yang berhati kering dan tiada istilah no yu turn- yu turn sahaja mampu melaksanakan nya.

errr...usul aku lebih kepada perempuan.tak se"extreme" usul yang di rangka oleh ah fatt.Tetapi,usul aku ini dibuat sejajar dengan konsep gadis melayu dan budaya tradisonal kita.

hokey.usul-usulnya ialah seperti berikut(haiseh,wendu nak buat karangan bahasa melayu.saya sebatang pen merah,pen biru,yu marah,ai lab yu):

  • gathering mengumpat sampai kekejungan mulut.(dicadangkan oleh ah fatt tatkala aku menaip kepadanya aku mahu membuat usul gathering extreme versi gegirl)

Diwajibkan semua blogger yang hadir dikhendaki memakai gincu,libstik,lipbam berwarna merah menyala nya mak ngah.amat sesuai sekali untuk para blogger perempuan kerana menurut kawan aku,perempuan banyak bercakap kerna mempunyai dua mulut.cis sungguh dia.lokasi untuk dijadikan tempat pertemuan ini mestilah berhawa dingin,mempunyai kipas angin,mempunyai pelayan-pelayan atau waiter-waiter lelaki yang ensem,macho dan maskulin seperti van diesel,the rock,taylor swift punya ex-taylor hapo belakang aku lupa dan lelaki vampire kegilaan gadis-gadis,mikel cullen?

  • gathering menjual bodi(jugak di cadangkan oleh ah fatt dan diwajib olehnya mesti ada)

terletak pada kekerativiti masing-masing untuk menjual bahagian/ part bodi yang mana mahu jual dan mesti dijamin ketulennya dan boleh di guna tanpa was-was. oh ya,pastikan part-part yang mahu dijual itu tidak akan menyumbangkan kepada kelahiran luar nikah dan pembuangan bayi secara meluas ya.aku tak mahu check -in dalam lokap.bak kata pepatah,pandai jual,pandai la bungkus. pada blogger gadis yang meminati blogger ah fatt, boleh la mengundi gathering ini kerana ah fatt amat menyukainya.tetapi,pastikan anda slim-slim seperti taylor swift atau pun seperti cameron diaz kerana jika anda mempunya potongan badan seperti queen latifa yang chumel(seperti aku),tidak akan dilayan oleh beliau. kalo aku,aku hanya mahu jual bulu ketiak aku.sekilo seringgit!!!sekilo seringgit!!!.agak-agak masyuk tak.....

  • gathering menangkap gambar didalam toilet sambil memuncungkan mulut,mengembungkan pipi ala-ala ikan buntal.

pesyen tangkap gambo dalam toilet ni kan peberet gadis-gadis kan,kan...almaklumla,cermin toilet nah ko panjang gedebuk.segala ukur lilit badan ko boleh nampak noks.toilet-toilet yang nak digunakan sebagai lokasi pengambaran ni mestilah yang ala-ala five star sket.yang boleh guling-guling dari pintu gol pihak lawan hingga pintu gol senirik.lebih afdal kalo yang spesen ado sofa dalam toilet.boleh pose seksi ala - ala terlampau sket noks.halo...bukan ado orang nampok pun.kita-kita ajo kan..kan..kann
  • gathering men"sekodeng" ahli-ahli gay,anak ikan,nyah dan seangkatan nya ketika sedang berasmaradana.

hailoh!!hai loike it..hak..hak...hak..amat sesuwai bagi para blogger gadis yang mengikuti kursus sains fizik kimia dan seangkatan dengan nya dan amat meminati anatomi badan manusia serta ingin mengaji berkenaan sistem pembiakan atau mengawan,boleh la turut serta.tetapi,awas!!!segala kesan effect daripada pemerhatian ini hendak lah ditanggung sendiri.pihak penganjur(semestinya bukan aku)tidak akan bertanggungjawab terhadap ransangan-ransangan yang timbul akibat daripada aktibiti paranormal ini.oh ya,pihak penganjur juga mesti la terdiri daripada golongan yang tahu tempat-tempat hot yang menjadi pilihan golongan tajuk gathering.

  • gathering dress like a man,walk like a man and act like a man.

mengapa?sebab boleh melanggan blogger yang memilih membuat gathering untuk menjadi nyah yang di cadang oleh ah fatt...muahahahahahahahaha.....

  • gathering mengurat lelaki yang mempunyai pakej yang lengkap.

aku yakin gathering ini yang akan menjadi pilihan ramai.lokasi tempat nya mesti diketahui umum menjadi tempat para -para lelaki yang maskulin, macho dan handsome ini melepak.cara mengurat tidak boleh dengan phewit-phewit,buat- buat terlanggar bahu opssss im sori.cara mengurat harus la lebih extreme seperti membaling kasut tumit tinggi, bra,panties, kain dalam kepada lelaki pilihan hati dan membuat isyarat call me, im yours sindarella ataupun dengan lebih extreme tarik lelaki pilihan hati dan terus bergomol di situ.ala-ala james bond sket.

  • gathering merempit beramai-ramai,membelasah, merogol, meliwat dan meragut warga lelaki(kecuali lelaki warga emas dan kanak-kanak)

aktiviti gathering lebih kepada aktiviti "pay back time" atau aktiviti "membalas dendam"bagi mangsa-mangsa yang menjadi keganasan kaum lelaki.amat sesuai sekali kerana mangsa-mangsa ini tidak akan melakukan berseorangan tetapi berkumpulan.aktiviti ini lebih kepada memberi pengajaran kepada kaum lelaki agar lebih menghormati kaum wanita. bak kata peribahasa"jangan disangka tangan yang menghanyun buaian tidak mampu mengegarkan dunia".

  • gathering berkelah dan berjemur dan berenang di loji indah water atau di dalam sungai kelang( yang dekat masjid jamek tuh)

aktiviti gathering ini lebih kepada santai dan riadah di samping memberi peluang kepada blogger-blogger gadis mengenali antara satu sama lain dan seterus nya boleh mewujudkan kumpulan bff-best fren foreber.

hokey.ini je usul2 yang dapek aku pikirkan.gathering sedemikian extreme nya ini diharapkan dapat mengeratkan lagi hubungan antara bloger tak kira kaum,agama,dan bangsa...




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la