jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, February 12, 2010

im looking for my casanova

aku suka hidup dalam kenangan.
terutama kenangan yang indah-indah dan manis-manis seperti gula.
kenangan yang pahit seperti peria aku buat-buat lupa.
kenangan bersama kawan-kawan time menunutut di politeknik kulim.seriously,masa aku masuk poli,baru aku rasa macam aku belajar.dari aku darjah 1 sampai tingkatan 5 dan 1 tahun lower 6 dan 1 ari upper 6,aku tak rasa aku sedang belajar tapi sedang bermain.

aku mencari casanova aku.mungkinkah dia di luar sana.
hai my handsome casanowa?
wanna candy?
wink..winkkk

agak2 van diesel masih single tak




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la