jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, April 16, 2010

Aku mahu tanya kamu semua,

 Cik Seman tanya aku, aku tanya kalian. Cenggini, kelab kete pak cik Seman ni nak buat famili day la kat kawasan air turjun, then ada seorang crew request suh buat game. Yang paling best, pak cik seman tanya aku. Uikss.. Aku dah la pala otak tepu. Kang yang kuar dalam otak aku semua direjectnya. Aku kata jom la wat game men congkak kan. Kita korek tanak wat tujuh lubang kecik, dua lubang besar. Direjectnya. Dia cakap kang lambat. Nak carik game yang cepat. Nak yang cepat lawan tiup tepung ar carik cekelat. Game tradisi. Nak jugak buat game yang lain dari lain. Yang boleh merangkumi tua muda, besar kecik.

 Kalian - kalian ada cadangan tak?

 Jangan cadangkan buat acara berenang kuak rama - rama sudah. Aku snipper karang




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la