jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, April 7, 2010

aku memerlukan interview tourist guide!!!!

Apakah???
Macam pelik je bunyi nya.
 Esok aku ada interview. Dekat The Loaf. Orang yang call aku cakap office diorang terletak dalam The Millenium Hotel(known as The Regent Hotel). Dia tnya,"u familiar tak dengan Jalan Bukit Bintang?. And aku time dia call tuh tengah mabuk tahan mengantuk, so dengan riak + sombong bodoh + mengantuk tahap cipan terus menjawab, "oh ya...dat palce.i always play at there once". Hanggok la kan kalo aku nak menjawab macam tuh. Aku cakap aku tau. Dalam pala otak tertiba terlintas yang hotel the regent ni terletak berhadapan dengan berjaya time square. dua kali hanggok la kat aku. walhal tempat tuh kat mana halam pun aku tak tahu. akak umah aku ngan member aku cakap dekat dengan pavilion. ohhh!!!pavilion pun aku tak besa pergi. so, tadi lunch dengan penuh keazaman aku pun berjalan kaki menuju kearah bukit buntang dengan tujuan nak mencari bangunan hotel tuh. cari punya cari, aku sesat ha...

wahhhhwahhhwahhhhwahh!!!!!

 macam mana aku mahu ke sana esok!!!!

 migrain ah aku...


mujur la da pakcik teksi. tak kira...aku nak suh jugak teksi pergi sana..tak kira..tak kiraaa

sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

2 comments:

  1. gud luck mydear..
    sori xdpt teman u..
    notice last min..

    ReplyDelete
  2. sori i lagi tkleh tolong pasal i duk kedah..hehe..

    ReplyDelete

ai lebiu la