jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, April 30, 2010

Dan yang sebenarnya......

aku seorang yang panas baran. Bukan sikit. ni dah lebih kepada boleh bertukar menjadi abang ijau yang marbeles tapi aku kalo bertukar menjadi akak hello kiti yang comel.!~Ahaks~

Masa aku sekolah dulu, memang aku selalu mengamuk. Selalu aku mengamuk diam- diam. Aku tak nak bagi orang lain tahu. Tapi First time aku mengamuk, sahabat baik merangkap lesbian aku tengok. Tapi time tuh,hanya bunga- bunga sahaja. Aku baling besi ke arah kawan aku. Hajat di hati mahu membaling ke arah pokok tapi kawan aku pula mencari penyakit dengan bermain kuu-chak-aaa disebalik pokok. Nasib baik tak kena, kalo tak, mahu aku menjawab ngan mak bapak dia.

Second, aku mengamuk dalam kelas. Kawan -kawan perempuan dengan niat nak mengusik . Depa pas pas buku aku sehingga la sampai dekat satu budak lelaki ni pastu kata aku bagi coz aku syok dekat dia. watefak! Aku dulu hanti lelaki wokeh. tak der makna nya aku nak bertangkap cintan cintun ngan lelaki dulu-dulu. Hasilnya, meja terbalik. Tapak tangan aku berdarah coz kulit tangan terkoyak sket aku buat. Diam perempuan - perempuan sekalian coz aku tunjuk darah tuh kat depa. Gila banyak darah menitis tapi aku tak tunjukkan rasa sakit pun. Gila psiko!!

Paling best,aku bergado ngan acik( my 2nd bro yang paling garang). Sebabnya? Aku pertahankan adik lelaki dituduh oleh bapak kawan adik aku. Actually, buakn dituduh. Memang betul la adik aku pukul anak dia. Tapi setakat sekeh kepala sekali, pastuh adik aku berambus pun dikira memukul ker? oh ya.pakcik ini dengan bijak serta membuat muka bengis terus serang mak aku dengan soklan bertubi- tubi. Suara pakcik tuh? Tok sah cakap. Stok nak bagi jiran jiran sebelah umah pasang telinga. Al maklum la,ayah aku xder time tu. Ketika itu,hanya ada mak,acik ngan adik lelaki itu. Pakcik itu datang menuduh hanya berdasarkan satu panggilan yang mendakwa adik aku pukul anak dia. Nama pemanggil pun dia tak tau. Bila aku tanya, pakcik tuh diam. Tetiba acik naik antu marah aku.Dia kata pasai apa aku marah pakcik tuh.Aku cakap aku bukan marah, aku tanya.Tak terpikir ke kalo ada orang nak buat naya dekat adik aku. Then,aku ngan acik bergaduh. Bukan gaduh mulut ye. Ni stok gaduh ala -ala WWE punya. Acik nak pukul aku dengan helmet @ piala ayah aku, aku tak berapa pasti. Kalo kena, konpom aku msuk ICU. Aku cakap,mai la pukul. Tarak gentar!!Hehehhehe. Tapi tak jadi,mak aku masuk campur. Pakcik tuh?terus angkat kaki. Pakcik ingat pakcik sorang je ada kepala angin? kepaala angin aku ditambah kepala angin acik, el-Nino pun kalah ha.

aku cukup pantang dan akan cepat mengamuk kalo ada orang usik:
  1. ahli keluarga aku. mengata pun dah cukup membuat darah aku mendidih.
  2. kawan-kawan aku.
  3. kucing aku.
  4. Lelaki yang aku sayang.
setakat ni, mangsa kerakusan amarah aku:
  1. meja patah kaki
  2. anset pecah berderai
  3. tangan penuh parut aku toreh coz tahan geram
  4. pintu umah kalo ke-3 tendang konpom tak dapat diselamatkan
  5. aku tak ingat dah
setakat ni,selain mak bapak aku, hanya cik seman je yang mampu bertahan dengan aku.

oh ya.pernah sekali nak tahan marah punya pasai, aku picit botol sos dalam air nescape.abes 1 botol....

tapi,sekurang-kurang nya aku bersyukur. At least, dengan panas baran aku ni, aku boleh lagi mempertahan kan diri dari serangan peyanggak. Mana tahan beb.kepala aku bukan bola nak disepak nya banyak kali. Ayah aku bayar zakat tau. Oh ya. Parut luka akibat serangan itu still ada di hidung dan jari aku. Cik seman suruh sapu dengan minyak gamat masa awai2 luka tu, tapi aku tak nak. Aku cakap biar la. sekurang2 nya bila terpandang parut tuh, aku akan ingat penyanggak tuh.

Hanya satu je mampu bagi aku cool down. Apa itu. BABY!!!! Hahahahahha.itu la ubat penenang aku. Pernah aku marah- marah tpi aku jadi sujuk coz ada anak buah aku..

Aku nak baby. Tapi aku tak nak kawen lagi. Aku fobia.

psiko me?








sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

1 comment:

  1. omak aii..ganas btui..air nescafe 2 minum tak..hehe

    asl tak ajak fight jer..men ps3..lawan tekken..;)

    aku pun suka bby..diorg mmg pnawar yg terbek..

    ReplyDelete

ai lebiu la