jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, April 19, 2010

mereka TILU,

 Aku PILU.

Hahahahahhaha..Memang thumb up untuk lagu Ku bukan Aku. Ye..Aku tahu. Aku agak ketinggalan. Semua orang dah bercakap pasal kumpulan ni, aku baru je terhegeh-hegeh nak bercakap.Well,kali pertama aku dengar nama kumpulan ni,aku bajet lagu dia pun besa-besa ja. Lebih urang - kurang je. Tapi, bila kawan aku Lady Caja dah macam obses ngan lagu tuh, aku test la carik dan download. After that, tangkap lentok. Aku suka suara vokalis dia. unik. Ala-ala sora orang dulu-dulu.Macam saloma pun ada ha. Genre musik dia nak macam ala -ala ska. Apa-apa pun,keep it up! Teruskan menghasilkan lagu - lagu yang best. Oh Ya.Video kelip dia memang best.





sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

1 comment:

  1. do mean mira ke?
    actly voice die mmg ngetop..
    kdg2 aku nyanyi dlm kete lagu ni..
    rase dah macam same sore aku ngn si mira ni..ahaks..bia la nk pasan pun..=p

    tp bile ang ckp sore mcm saloma, aku rse better ang p scan tinge ang tu..(agk mlampau katakan begitu).. rasenye almost all music die yg ku dgr genre jazz pop,experimental.. jao beza beb ngn music saloma yg zaman 60an tu..

    huhuhu..

    vid die ala alice in wonderland..
    creative kan yusry KRU direct tis vid..

    ReplyDelete

ai lebiu la