jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, May 4, 2010

bila si sengal berlagak pandai

ada seorang budak sengal. Si sengal ini hendak membuang software-software yang dirasakan tidak penting kerana si sengal ini suka mendownload software yang ntah hapa-hapa ntah. Sedang si sengal ini sedap-sedap me"remove"kan software yang tidak pandai,si sengal ni dengan bijaksana nya meremove kan microsoft office. Si sengal terkesima~~!!Abes micro office tidak boleh dibuka. Si sengal seumpama mahu menembak diri senirik sahaja. Hendak meng"install kembali, cd room komputer office nya tidak boleh pakai. Mahu diusing pergi ke kedai, di khuatiri kantoiii.....

Ada sesapa boleh bantu si sengal ini???~~~

Ini kisah benarrrrrrrr











sepak la nuff kudh mcm hidup tak nakmampuih segan aku tengokvolkwagen kunen feveret ku

3 comments:

  1. sian si sengal.. pasi de yg mbantu..sori geng i dpt bantu kamu..

    ReplyDelete
  2. tak menjadilah taktik si sengal nak buat pandai..sian si sengal..si sengal pergilah cari cd software cepat..or pinjam dengan kawan2 terdekat..

    ReplyDelete
  3. hehe..beli lar cd office balik..abes citer..agk2 cam konfius nk install..google kan ader..;)

    skrg sengal 2 ap cer..dah stle ker msla dy..hehe

    ReplyDelete

ai lebiu la