jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, May 6, 2010

Update Si Sengal

Si Sengal masih lagi pusing. Pusingannya mengalahkan roda ferris. Si Sengal mandi tak basah, makan tak kenyang, sekilas pandangan macam di lamun cinta. Si sengal masih lagi tidak berjaya meng"install"kan microsoft yang tak sengaja di"remove"kan. Si sengal sudah letih mengoogle. Ibaratkan google sebagai sehelai kain putih yang kotor, sisengal menyental2 beberapa kali sehingga sehingga menjadi keputihan. Begitulah aksi si sengal mendownload.sudah berpuluh-puluh di downloadnya. Tapi hampeh, satu pun tidak berjaya. Si sengal bingung. Kawan si sengal ada membantu. Dibaginya link untuk download. Berjaya!!Tapi,itu link untuk microsoft front page. Apabila si sengal membuka document untuk membuat kerja,box install program masih lagi mengacau..Ohh!!untuk apakah microsoft front page ini. si sengal sudah letih.

ada tak pendita hebat di luar sana yang boleh membantu sengal ini.

wink..wink..








sepak la nuff kudh mcm hidup tak nakmampuih segan aku tengokvolkwagen kunen feveret ku

4 comments:

  1. p kedai komputer n masukkan balik microsoft tu eh..

    ReplyDelete
  2. betui 2..agk2 dah blur sgt 2..g kedai jer..hehe

    ReplyDelete
  3. cik aida comel:cd room wosak..nak usung kuar opis karang kantoi dengan bos

    kapten:kang diaworang rompak aku cam ner?

    mr rulez:dia lebih afdal,beli lain..hahahahaha

    ReplyDelete

ai lebiu la