jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, June 8, 2010

Benda yang buat aku jadi bangang#1

Aku ternampak The Fish Manhattan Market ke Restoran ha aku confius dekat- dekat dengan Ampang Park.

Dalam hati:

"Fuyoooooo!!Canggihnya orang Kolompu ni!! Pasar ikan pun dekat tengah- tengah bandar!. Tak berbau hanyir ke ikan tu jual tengah- tengah pekan ni".

Selepas itu barula aku tahu bahawa The Fish Manhanttan market ke restoren aku tak pasti merupakan sebuah restoren.

Bila aku cerita dekat kakak ipar aku, sekilo kena gelak..

Nasib baik aku tak tanya dekat Lady Caja atau Classy Doll Baby time tu. Kalau tak, mampus aku kena daftar bebudak tu dekat tanjung rambutan meroyan dengar cerita aku.

Cik Seman pun gelak guling- guling.

Ai tahula ai budak kampung. Dekat kampung mana ada restoren nama yang mengkonpius macam itu.

Mencik ai












sepak la nuff kudh mcm hidup tak nakmampuih segan aku tengokvolkwagen kunen feveret ku

2 comments:

  1. yker ko tak tau..cam tak caya jer..;)

    tuk pgetahuan ko..aku pun tak tau..haha

    ReplyDelete
  2. manhattan fish market le Dina

    ReplyDelete

ai lebiu la