jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, August 3, 2010

Kuik apdet

Hidup kembali normal.
Dah tak ade benda - benda bangang, lawak jadi dekat aku.
at least...
im normal!!!
(abaikan)

kuliah dah bermula
so,
bermula era kemalasan aku nak masuk kuliah
mari la kita ponteng secara berjemaah dan bertauliah,
aku ambek 4 paper.
empat - empat paper aku sudah ponteng seari.
seari je boleh ponteng.
ponteng banyak - banyak hari kang mau berdarah telinga dengar leteran-leteran menusuk kalbu tatkala nak pinjam nota.

ari ahad.
aku ada dua buah kelas ganti untuk bulan posa.
pagi-pagi pikul 9 dah terpacak dekat uitm
sayang sungguh aku kat uitm.
pastuh,kelas sambung pukui 2.
aku pun dah bertukar.
dari manusia ke superhero.
belatuk gurl.
asyik ketuk meja tahan mengantuk.
(eh..eh..macam pantun)
oh ya...
dah nama pun part time student kan..
so, kalau nak mencari kedudukan kelas yang selalu berpindah randah aku tak tau bila pulak la kelas berkaki ni amat la mencabar.
seperti ari ahad ari tu.
mau cari kelas ctu.
dah macam treasure hunt dah aku rasa.
kalau betul la treasure hunt,
aku rasa dah lama bungkus.
bising je lebey.
tetiba kawan aku boleh mengeluarkan dialog begini,
"eh..bangunan ni macam dalam cerita blok 404".
aku dah rasa macam nak bagi back hand je.
tapi,
memang seram pun.
toilet dia pun mengerunkan.

seperti yang sedia maklum.
aku dah tua
(sob..sob)
tua - tua ai masih bergetah tau.
En. Seman macam biasa hadiahkan sejambak bunga.
(dear, bunga taun lepas pun masih elok lagi ha)
dan,
sepasang kasut.
(hasil muka kesian.hehehehehe)
apa-apa pun,
thanks dear.
u make my dear like
shalalalalalala
evening in perissssssssssssss.

thanks to all yang wish ai okeih.
ai lap u'olss.

(ja,thanks for beatiful wishhhh)




2 comments:

  1. hi..susah gak jadi part stdnt yer..naseb bek kiter dah kawen..juz kena jaga bby jer..hik3

    bek gak cikseman 2 yer..ader gak kasut..kiter tali pun belum tentu..

    (^_^)v

    ReplyDelete
  2. xaRa:memang mencabar keimanan pun ha...tetiap hari dok kira berapa paper yang tinggal,berapa taun lagi nak abes...nak jugak jaga bebi..
    hehehhe..nseb kasut tu tak bertali.kalo tak, gerenti dapat tali je..huhuhu
    T__T

    ReplyDelete

ai lebiu la