jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Monday, August 9, 2010

Tekken Vs street fighter

Mau tanya kamu sekalian.
Jin kazama, lori yagami(aku ingat dua je sebab watak gelap mereka mmg cool)dan hero Kyu kusanagi ni watak dalam komik tekken atau street fighter?
kalau chuun lee,ryu ni watak dalam street fighter kan?
semalam penat aku bertekak dengan cik seman pasal tekken ni.
dia cakap Jin Kazama, Lori Yagami dan Kyu Kusanagi ni watak dalam cerita street fighter.
setahu aku, aku baca dalam cerita tekken.
Ke tekken dengan Street Fighter adalah spesis yang sama.

Apa?
Aku otak Komik?
tak matang?
tak perempuan?

ADA AKU KISAH.

Aku memang suka baca komik.
komik yang minat tahap gila babeng dulu adalah seperti berikut:
raja perwira(oh ah fatt)
pendekar laut
pendekar tanpa nama, angin dan awan(aku lupa tajuk komik apa).

dari aku baca novel - novel cintan yang kebanyakkan sama je plot dia.
setakat ni novel yang paling aku salute pergi la air mata dengan cerita kau dan aku.

Cik Seman selalu cakap aku otak cartoon
Tak kisah la aku otak cartoon ke,
otak udang ke,
otak lembu ke,
asalkan aku tak kacau orang suda...

mau tengok tekken.
tapi sudah mau puasa.
macam tak manis la pulak.
orang sibuk buat terawih.
aku sibuk tengok wayang.

Memang wajar dibaling dengan kasut terompah.

Ngeeee~~


1 comment:

  1. tekken xberape best sgt..tak tau lah..mybe sebab director die terlalu nk ikut jalan cerite komik tu kot

    ReplyDelete

ai lebiu la