jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, October 20, 2010

overload

otak kalau dah terlebih muatan, macam-macam boleh jadi seperti ini:-

  • bayangkan anda masuk kedai mamak pagi-pagi, dengan muka tak bersalah mengorder "mamak!!!teh tarik 1!!roti canai 1 wongeh!! tanpa menyedari didalam purse anda tiada sehelai pun duit? ya...mengelupur aku kejap...
  • ketika anda mengambil ayaq kotak perisa mango deka kedai runcit dan ketika hendak membayar, baru anda sedar yang purse anda tertinggal dekat ofis? ya...mengelupur kuasa dua aku.
  • seminggu berjalan tanpa menyedari tidak membawa kad pengenalan dan ketika sedar bahawa berjalan tanpa membawa kad pengenalan, anda cuba mengingati dimana anda letak kad pengenalan tetapi tidk berjaya? mengelupur kuasa 3 berserta puuuuulasan telinga daripada hencik seman.
  • ketika pintu bilik anda diketuk dan anda merangkak membuka pintu,kakak anda bertanya", eh...tak keje ke ari ni.ambek cuti ker? dan anda dengan wajah yang masih bertaik mata bertanya:"eh..bukan hari ni hari sabtu ke?
  • sedang anda bershoping sakan di jusco balakong, mengambil pisau, kuali dan almari plastik untuk menggantikan pekakasan yang ada dirumah dan tatkala hendak membayar, baru anda perasan bahawa purse tertinggal didalam kereta. hencik seman dah jadi watson nyambek berlari ke parking utk mengambil purse.
jika semua kejadian berlaku, segera la anda memadam kapasiti di dalm wotak anda.

4 comments:

  1. sebbahek lu ada watsen nyambek. dan gua syak, kalo lu jadi manager mesin ATM, memang miskin rakyat mesia! time nak isi duit dalam mesin je, lupa bawak beg duit. harap van securiforce je ada. heh!

    ReplyDelete
  2. klu lar smudah tu nk padam..senanglar...tp lu jgn padam smua kerana ader stgh kapasiti tu ader kenangan dia sendiri...huhu

    ReplyDelete
  3. intan:itu la...umo dh senja ni...tp bodi still mcm eva mandes :-d

    jelina:dan kalo wa jd manager mesin atm, wa lntik lu jd wa punya pengurus

    bulatkecik:nk cr kenangan baru

    ReplyDelete

ai lebiu la