jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, November 25, 2010

KRONOLOGI KISAH PERCINTAAN

Awal tahun pertama:peringkat nak mengurat
mesej tak renti-renti
(selang seminit je)
*hai, sayang!!buat apa!!*
*sayang, dah makan ke?*
*sayang, nak g jamban la..nak uk..uk..uk*
*sayang, esok kita keluar jalan-jalan yek...u name it*
dan
bla
bla
bla

keluar dating, straight seminggu dalam sebulan.
isnin, selasa, rabu, khamis, jumaat, sabtu, ahad.
(sampaikan tak sempat nak rindu)
semua tempat dalam pelusuk malaysia pergi

Panggilan talifon non-stop
3g
4g
5g
semua ada.

kawan-kawan dah tolak ketepi time itu

awal tahun kedua:sudah berkaple.
mesej 2 minit sekali.
*syg, mkan*
*syg,makan*
syg jgn lupa makan*
(ni konpom stok forward balik mesej dalam send item)

dating selang seari dalam seminggu.
balik-balik wayang, game,wayang,game,wayang, game
alasan
penat drive,jammed teruk.
time ni mula berbaik-baik kembali dengan kawan-kawan.

panggilan telifon?
suara sahaja.
3g?
4g?
5g?
semua ke laut.

awal tahun ke-3:ni dah tahap kenal hati budi luar dalam terpendam aatau tak.

mesej?
20 minit sekali.itu pun kalau nasib baik.
kalau tak nasib baik, sejam sekali baru ada balasan.
*makan*
*keluar ngan kawan*
tido dulu*
semua stok ayat pendek-pendek. kalau nak pendek lagi, perkataan okey ditaip "k" sahaja. kapa?khir toyol?khairil jamaludin?abang k?king kong?

panggilan?
lagi arammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kelaut semua

dating?
2 kali dalam seminggu.
balance 5 hari?
meronggeng dengan kawan-kawan kembali.

(tahap danger ni)
danger!!
danger!!
sebab?
bila dah mula meronggeng dengan kawan-kawan,
lepak sana sini sunun,
cuci mata sini sana sinun
tertiba tercuci hati sekali.
amacam?
takut tak?

p/s:ini tiada kaitan dengan aku.





6 comments:

  1. haha...bukan ader hubung kait ngn lu ker..


    pssttt.. bab tercuci hati sekali tu..ap mksudnya..waa tak pham..

    ReplyDelete
  2. cgg:sweet seperti kamu

    bulat:uikkk!!!tiada kaitan dengan aku.
    p/s:tercuci hati maknanya ganti pemaisuri yang sedia ada dengan pemaisuri lain.ada paham x?

    ReplyDelete
  3. gua masih kol slalu, dating hari2, mesej selalu2.. even dah 4 tahun. amcam??

    ReplyDelete
  4. @Jelina:lu laki bini.memang la ari2 kol suh pikup dokek opis,dating2 ari duduk sekali, mesej selalu suh beli itu ini..
    huhuhu....
    wa sadis mercedes tau

    ReplyDelete
  5. jangan la jadi kat saye. hehehe. amin...!

    ReplyDelete

ai lebiu la