jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, November 12, 2010

buek pokcik yang bawa pour wheel drive

saya tak marah pokcik nak parking depan ghumah saya. parking la. tapi, agak -agak la nak parking gheta yang beso ghedabak tu yang umpama badan pokcik itew. ni pokcik parking sampai dah cium pintu pagor ha. lagu mano saya nak masuk ghumah. nak bukak pintu pagor pun dah sengah jam. udah la depan ghumah penuh dengan hanjeng- henjeng yang berkeliaran. mau nye haiwan itu ngap kaki saya yang umpama kfc ini, lagu mano. mau saya ngap balik perut pokcik yang umpama tilam king oil itew. saya tau la pokcik kayo. ada tiga bijik ha. cuba buek sedekoh amal jaraih. bagi je satu dokat saya. pokcik dah tak yah penin - penin palo pikiaq nak parking mano. saya pun tak la penat mulut maki caci hamun saja dirimu, kerna itu yang bisa membat ku puuueehhhhh hatiii...

saya bukan apo pokcik. saya takut tercalor gheta mahai pokcik ja. pokcik parking doket sangat dengan pembukaan pintu pagor. time saya tongah bukak pagor, beg saya udah la design dio penuh butang-butang besi. abes tercalar gheta pokcik ha. saya bukak pintu dah la kasar...pocah kang number plat ha. baik pokcik parking ujung simpang ha.. selamat pun selamat ha. bukan apo, saya ni kasaq orangnya. muka saya wanita, tapi dalam hati, ada the rock ha.

ye pokcik ye.parking la jauh-jauh sikit yo. sayang gheta mahai- mahai ada lukisan.

iskk..isk...iskkk

4 comments:

  1. tulis nota atas kertas, lekat bawah wiper, bior dia tau...

    kalu dak sampai bila-bila menyusahkan orang lain...

    ReplyDelete
  2. tu yang istimewa ttg loti..
    bila tulis entri mesti cgg baca..
    terhibur..

    ahahahaha nx time suruh pakcik parking jauh giler eh

    ReplyDelete
  3. syah shah: kak una, ingat nak tulis nota.pakai markerpen tulis dekat cermin depan..hehehehehe.boleh tak..agak2 munasabah tak?

    cgg:auwww... u make me blush blush la..thanks ya cgg.terharu tau

    ReplyDelete
  4. apsal x cas je dia macam parking lot haram buat.
    kalo gua. kasi langgar je. dah de beberapa kreta gua dan pitt calarkan dengan moto buruk kitorang.

    ReplyDelete

ai lebiu la