jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, December 3, 2010

Doakan Aku

Aku dapat panggilan interview
Alhamdullilah. Rasa macam nak melompat-lompat je. dah lama gila aku tak pergi interview.last aku pergi interview, about two months ago. aku berdoa sangat aku dapat kerja baru. aku dah bosan dekat sini. makin lama, makin rasa makan gaji buta je. bukan kerja tak berjalan, kerja semua siap on time tapi keikhlasan dan kegembiraan dalam membuat perkejaan itu dah tak ada. bayangkan, tengah buat kerja aku boleh maki hamun kalau client ada buat silap. dah dapek dosa. dah la dosa sedia ada mengunung. doakan aku

6 comments:

ai lebiu la