jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Thursday, February 25, 2010

sajak jiwang geli-geli mat #1

ahhhhh
aku dah penat
jom g bercuti

sekian
terima kasih


*best tak sajak aku*





sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Wednesday, February 24, 2010

lagu penenang jiwa raga #1



*ehsan dari youtube-ek205*

sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Tuesday, February 23, 2010

oitt hati

dah2 la sedih.penat tau melayan karenah ang tau hati.

(hati:aku sedih,bukan nya ang tau)

orang lain pun ada masalah jugak,tapi tak la meroyan mcm ang hati.over je lebih
(hati:tak kena kat ang,boleh la cakap.kalo ang nak tumpang masalah aku,ok jugak)

ang dok sedih,muka macam petai jeruk ni,dok meroyan ke hulu, kehilir,masalah tak selesai tau tak.
(hati:aku ke hulu ke hilir nak cari ketenangan.nak cari solution utk masalah)

tak payah la ang nak merintih,meratap sedih nagn hidup ang ni.mana tau masa depan nanti,nasih ang bertambah better.ujian beb!
(hati:ye.aku aku salah.aku pikir mcm dunia nak kiamat jerk.aku terlampau ikut perasaan.well,nama pun hati kan)

kan aku cakap,hidup ni satu perjuangan.ang kena fight for all ur desire.barulah impian ang akan tercapai.well,what can i say,life is misteri beb!!chill out.
(hati:yelah,yelah.lepas ni aku akan hadapi dugaan dengan senyuman)




(credit to abang google)

aku nak test try senyum mcm gorila ni la.chumel pulak.alololololololo chumel nya dia



sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Friday, February 19, 2010

cikgu ohh ciguuu

adegan sembang, borak-borak kosong antara dua beranak di dapur:

aku:mak,ari tuh yang kpli(cikgu ) ada la keluar.
mak:la,awat tak cakap mak awai-awai?kalo tak,boleh suruh husna mintak.berenti poli jadi cikgu.

tiba-tiba,adik ku(husna) mencelah.

husna:mak,husna xmo jadi cikgu.nak jadi pensyarah.
aku:jadi la tutor.
husna:tak mo.pensyarah
aku:boleh ka ang mengajaq?kang mai angin ribut topan,abes ank murid kena campak duduk luaq.

adik aku blah begitu saja.

mak:cikgu zaman sekarang dah tak macam cikgu zaman - zaman dulu.pukul budak-budak tak selidik.mcm mana mak bapak tak pi serang.mak la,kalo cikgu buat macam tu,tau la macam mana mak nak buat.

aku:mak,dulu masa sekolah menengah tingkatan 3,orang kena cubit ngan cikgu sampai berdarah.tapi malas nak cakap kat mak.

mak:cikgu cubit pasai apa?

aku:ponteng kelas

mak:patut la kena cubit.(smiling)

muahahahahahahahahahaha..
nak suruh aku jadi cikgu?
pakat meroyan la anak murid aku.
terlebih "cerdik" pun ya jugak
aku tak reti mengajar.
dulu,time ajar adik2 aku,aku bukan mengajar aku bagi jawapan terus.
miahahahahahaha




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

blogger gathering extreme extravaganza

versi perempuan
setelah mendapat kebenaran dari ah fat yang membuat entry gathering extreme yang kebanyakan lebih kepada lelaki. sapa yang membaca blog ah fatt,tau la bagaimana extreme nya jenis-jenis gathering yang diusulkan oleh nya.hanya manusia yang berhati kering dan tiada istilah no yu turn- yu turn sahaja mampu melaksanakan nya.

errr...usul aku lebih kepada perempuan.tak se"extreme" usul yang di rangka oleh ah fatt.Tetapi,usul aku ini dibuat sejajar dengan konsep gadis melayu dan budaya tradisonal kita.

hokey.usul-usulnya ialah seperti berikut(haiseh,wendu nak buat karangan bahasa melayu.saya sebatang pen merah,pen biru,yu marah,ai lab yu):

  • gathering mengumpat sampai kekejungan mulut.(dicadangkan oleh ah fatt tatkala aku menaip kepadanya aku mahu membuat usul gathering extreme versi gegirl)

Diwajibkan semua blogger yang hadir dikhendaki memakai gincu,libstik,lipbam berwarna merah menyala nya mak ngah.amat sesuai sekali untuk para blogger perempuan kerana menurut kawan aku,perempuan banyak bercakap kerna mempunyai dua mulut.cis sungguh dia.lokasi untuk dijadikan tempat pertemuan ini mestilah berhawa dingin,mempunyai kipas angin,mempunyai pelayan-pelayan atau waiter-waiter lelaki yang ensem,macho dan maskulin seperti van diesel,the rock,taylor swift punya ex-taylor hapo belakang aku lupa dan lelaki vampire kegilaan gadis-gadis,mikel cullen?

  • gathering menjual bodi(jugak di cadangkan oleh ah fatt dan diwajib olehnya mesti ada)

terletak pada kekerativiti masing-masing untuk menjual bahagian/ part bodi yang mana mahu jual dan mesti dijamin ketulennya dan boleh di guna tanpa was-was. oh ya,pastikan part-part yang mahu dijual itu tidak akan menyumbangkan kepada kelahiran luar nikah dan pembuangan bayi secara meluas ya.aku tak mahu check -in dalam lokap.bak kata pepatah,pandai jual,pandai la bungkus. pada blogger gadis yang meminati blogger ah fatt, boleh la mengundi gathering ini kerana ah fatt amat menyukainya.tetapi,pastikan anda slim-slim seperti taylor swift atau pun seperti cameron diaz kerana jika anda mempunya potongan badan seperti queen latifa yang chumel(seperti aku),tidak akan dilayan oleh beliau. kalo aku,aku hanya mahu jual bulu ketiak aku.sekilo seringgit!!!sekilo seringgit!!!.agak-agak masyuk tak.....

  • gathering menangkap gambar didalam toilet sambil memuncungkan mulut,mengembungkan pipi ala-ala ikan buntal.

pesyen tangkap gambo dalam toilet ni kan peberet gadis-gadis kan,kan...almaklumla,cermin toilet nah ko panjang gedebuk.segala ukur lilit badan ko boleh nampak noks.toilet-toilet yang nak digunakan sebagai lokasi pengambaran ni mestilah yang ala-ala five star sket.yang boleh guling-guling dari pintu gol pihak lawan hingga pintu gol senirik.lebih afdal kalo yang spesen ado sofa dalam toilet.boleh pose seksi ala - ala terlampau sket noks.halo...bukan ado orang nampok pun.kita-kita ajo kan..kan..kann
  • gathering men"sekodeng" ahli-ahli gay,anak ikan,nyah dan seangkatan nya ketika sedang berasmaradana.

hailoh!!hai loike it..hak..hak...hak..amat sesuwai bagi para blogger gadis yang mengikuti kursus sains fizik kimia dan seangkatan dengan nya dan amat meminati anatomi badan manusia serta ingin mengaji berkenaan sistem pembiakan atau mengawan,boleh la turut serta.tetapi,awas!!!segala kesan effect daripada pemerhatian ini hendak lah ditanggung sendiri.pihak penganjur(semestinya bukan aku)tidak akan bertanggungjawab terhadap ransangan-ransangan yang timbul akibat daripada aktibiti paranormal ini.oh ya,pihak penganjur juga mesti la terdiri daripada golongan yang tahu tempat-tempat hot yang menjadi pilihan golongan tajuk gathering.

  • gathering dress like a man,walk like a man and act like a man.

mengapa?sebab boleh melanggan blogger yang memilih membuat gathering untuk menjadi nyah yang di cadang oleh ah fatt...muahahahahahahahaha.....

  • gathering mengurat lelaki yang mempunyai pakej yang lengkap.

aku yakin gathering ini yang akan menjadi pilihan ramai.lokasi tempat nya mesti diketahui umum menjadi tempat para -para lelaki yang maskulin, macho dan handsome ini melepak.cara mengurat tidak boleh dengan phewit-phewit,buat- buat terlanggar bahu opssss im sori.cara mengurat harus la lebih extreme seperti membaling kasut tumit tinggi, bra,panties, kain dalam kepada lelaki pilihan hati dan membuat isyarat call me, im yours sindarella ataupun dengan lebih extreme tarik lelaki pilihan hati dan terus bergomol di situ.ala-ala james bond sket.

  • gathering merempit beramai-ramai,membelasah, merogol, meliwat dan meragut warga lelaki(kecuali lelaki warga emas dan kanak-kanak)

aktiviti gathering lebih kepada aktiviti "pay back time" atau aktiviti "membalas dendam"bagi mangsa-mangsa yang menjadi keganasan kaum lelaki.amat sesuai sekali kerana mangsa-mangsa ini tidak akan melakukan berseorangan tetapi berkumpulan.aktiviti ini lebih kepada memberi pengajaran kepada kaum lelaki agar lebih menghormati kaum wanita. bak kata peribahasa"jangan disangka tangan yang menghanyun buaian tidak mampu mengegarkan dunia".

  • gathering berkelah dan berjemur dan berenang di loji indah water atau di dalam sungai kelang( yang dekat masjid jamek tuh)

aktiviti gathering ini lebih kepada santai dan riadah di samping memberi peluang kepada blogger-blogger gadis mengenali antara satu sama lain dan seterus nya boleh mewujudkan kumpulan bff-best fren foreber.

hokey.ini je usul2 yang dapek aku pikirkan.gathering sedemikian extreme nya ini diharapkan dapat mengeratkan lagi hubungan antara bloger tak kira kaum,agama,dan bangsa...




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Thursday, February 18, 2010

the biggest losser gurl in da worl.tiba2 feeling mau jd maria ozawa tak pun angelina jolie tak pun megan fox

zaman sekolah rendah-sekolah menengah
  • aku pakai baju saiz s.seluar ukur lilit pinggang dalam 28.
  • berat badan tak melebihi 45 kg.selalu dalam 43kg
  • tinggi dalam 156 cm
zaman sekolah politeknik-politeknik
  • aku pkai baju saiz m.nak mampus pkai baju macam sarung nangka.aku tak kaya nak bayar saman hari-hari.
  • ukur lilit pinggang seluar bertambah 1 cm menjadi 29
  • tinggi aku dalam 158cm
  • aku derma darah time ni
  • aku meroyan frust bercinta walhal tak sedih tara mana pun tapi drama je lebih.
zaman aku abes mengaji di politeknik dan bergelar penganggur tegar.
  • aku tak tau berat aku berapa.tak der penimbang kat umah.aku pun tak koser nak timbang kat mesin penimbang yang ada kat supermarket.wat jatuh martabat je.
  • ukur lilit pinggang bertambah.kali ni memang super duper nya bertambah sebab bila aku pkai seluar jeans dh macam aku pkai seluar tight.melekap gitewwwww
  • jangan harap nak pakai baju saiz s dan m lagi.jaug api dari penggang.
  • muka aku bulat macam doremon
  • cutting badan dah tak seslim maria ozawa dan angelina jolie.
T___T
sungguh sedih
penat aku berdiet
berpeluh-peluh aku melompat ditemani tali skiping
tungging terbalik aku wat sit up
tapi,,,,,,
cutting badan seperti megan fox
seperti mencari manikam dalam jauhari
T__T



sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Wednesday, February 17, 2010

hidup dalam kenangan part two

bak kata peribahasa,
bila jauh dimata,
barulah dekat di hati.

bila sudah hilang,
mula la meratap hiba.

hurmmm...itulah adat manusia.Selalunya benda yang ada di depan mata tidak akan di hargai sehinggalah kota kehilangan benda tersebut. kali tuh,mula la merintih meratap hiba.

aku rindukan arwah tok n tokwan aku.tokwan yang selalu melawak kasaq dan tok yang masak sempoi tapi marbeles.barang peninggalan yang arwah tokwan bagi ialah 6 set mug berserta piring nya dan di bagi secara baling-baling membuat kan ku mengelepur menangkapnya untuk mengelakkan mug itu jatuh berderai.haiyooo tokwan.tau la ai pemain bola jaring tak bertauliah.ohhh,mug tuh sempena aku berjaya masuk politeknik.motif bagi adiah mug?tokwan ingat aku ambek bahagian buat ayaq cocktail moctail bagai kot.Al-fatihah.tok pergi dikala aku mula rapat.tokwan pergi setelah aku rapat.miss nak dengaq tokwan sebut ayam tok(chicken chop).

tompok(my darl cat),tompok pi mana.puas ayah dengan akak cari tau.akak tak lalu makan nasi tau bila tompok lari dari umah.takkan sebab akak marah tompok gado dengan Oren,tompok nak lari dari rumah.tompok tau tak,ayah tiap2 pagi cari tompok.akak tiap2 malam sediakan makan untuk tompok dengan harapan tompok balik.akak rindu nak makan pau dengan tompok.rindu nak share donat ngan tompok.rindu nak tido ngan tompok.

kampung( my 2nd darl cat).maaf eh akak tak der time kampung hembuskan nafas terakhir.akak tak tau kampung sakit.bila mak tepon kata kampung dah tak der,akak sedih.kampung tetap hero di hati akak.akak ilang kawan sembang.

pekan(my 3rd darl cat),pekan g mana?mak cakap pekan dah lama tak balik.pekan sesat lagi ke?mak cakap kemungkinan pekan dah mati.mak cakap pekan suka tangka tikus dekat bendang dan makan rumput dekat semak tepi bendang.rumput tuh oarang dah sembur racun.pekan balik eh.akak balik ari tuh tengok pekan xder.banyak benda akak nak cakap.

cik seman,tak nak la ilang2 mcm david coperfield.kita risau tau.dua ari kita call& mesej tak renti-renti.dah nak patah kuku cantik kita tau.tapi nape tak angkat?kita ada wat salah aper?kalo ada,bagitau la.tak nak la main aci nyuruk ni.kita rajin kalah.penat kita taip2 ayat sedih-sedih,alih-alih dapat mesej dari kamu tak nak jumpa,call&mesej untuk beberapa bulan.hailoh,but why?kita tau kamu ada masalah,tapi jangan lari-lari macam ni.masalah tak selesai tau kalo main aci nyuruk.kita tau kita kasaq,kekadang cakap men lepas tapi kita sayang kamu tau.

hurm...oleh itu sayangila mereka sementara masih ada.

aku balik kampung selama 4 ari.4 ari tu ari-ari tido bwah ketiak madame suppiah.ari-ari marah si comel.ari-ari main dengan humaira,ari-ari mengusik adik yang suka tengok cite korea dan fanatik gila denga super junior,ari-ari suar rm2 dekat adik laki sebagai upah ajaq bawa keta,ari-ari jalan-jalan dengan adik naik moto.oh,mr mukhtar tak balik sebab banyak kerja.jadi tak boleh nak bermanja-manja.

buat madame suppiah n mr mukhtar-i love u.ayah,lagi 2 taun setengah.pastuh,da degree is yours.i do it for u.

buat adik2-akak sayang kalian

buat abang-abang-ai love u to

buat akak-akak ipar yang gergeous-ai love yu

buat sepupu sepapat,mak-mak menakan,pak pak menakan-kitak sayang kamuk

buat kucen-kucen-dont noti2.dont berak2,kecin2 merata umah.behave ur maskulin sket.

buat anak menakan yang sedia ada,yang bakal lahir bulan depan dan yang bakal ada-maklam sayang kamoooo!!!

buat kawan-kawan siber dan realiti-ai love you.muackssss

buat cik seman-ai will wait 4 u


***crettttttttt..sound effect cendol hijau pekat.sapa mau?kirim alamat,ai antar*******








sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Friday, February 12, 2010

14.02.2010

ketika ini aku sedang menyambut hari kekasih,
bukan hari kekasih aku,
tetapi hari kekasih kawan aku dengan kekasih dia.

ohhhhh....
dia bertunang pada hari kekasih,
dia punya alasan kalo nak celebrate,
"ehhh..ang mana boleh sambut hari valentine nih.tak elok".
"eh,sapa kata aku sambut valentine?aku sambut hari kekasih aku dan aku bertunang".

ohhhh
sungguh jenius nya dia,
apakah dia jugak mau kawen pada tarik 14.02 jugak,
ohhhhh,
tidak adil nih.

14.02 aku berkasih-kasih dengan lessy-lessy aku,
mau berjumpa dengan lessy tercintaku,
anis xxx nama sebenar diresiakan,
masih kaki mengigau kah dia,
terlupa mau picit ibu jari kaki dia,
mana tau aku dapat 1st toto.

buat kekasih ku yang memerap di kolompo yang hangit ini,
selamat la kekanda berkasih sayang dengan kereta anda,
sesungguhnya adinda sekarang tengah jeles,
sampai hati kekanda menduakan kasih adinda,
itupun dengan kereta,
tidak mengapa kekanada,
kekanda tunggula adinda beli volkswagen beatle,
nescaya adinda akan sentiasa bergesel-gesel dengan voklswagen pulak.

ooohhhh....
buat sahabat taulan dan teladan,
sesungguhnya aku kini sensitip dengan tiga perkara.
perkara itu ialah:
  • bila mau kawen
  • bila mau tunang
jangan la tanya.
kalo tanya jugak,
nescaya jawapan ini kalian dapat:
"aku tunggu van diesel hantar rombongan meminang"

ya...
aku jin......us....

sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

im looking for my casanova

aku suka hidup dalam kenangan.
terutama kenangan yang indah-indah dan manis-manis seperti gula.
kenangan yang pahit seperti peria aku buat-buat lupa.
kenangan bersama kawan-kawan time menunutut di politeknik kulim.seriously,masa aku masuk poli,baru aku rasa macam aku belajar.dari aku darjah 1 sampai tingkatan 5 dan 1 tahun lower 6 dan 1 ari upper 6,aku tak rasa aku sedang belajar tapi sedang bermain.

aku mencari casanova aku.mungkinkah dia di luar sana.
hai my handsome casanowa?
wanna candy?
wink..winkkk

agak2 van diesel masih single tak




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

cerita semalam

streeeeeeeeeeeeeettttttttttttt!!!!
pinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!

fuhh!!!
tercium aku kat seat depan
naseb baik bernyawa lagi
kalo tak....

p/s:teksi aku naik semalam hampir-hampir eksiden.
apa cer putra nih?
tiap-tiap malam nak lambat
bukan nya ada pemandu drive
kontrol je pun
star yang pakai pemandu pun 3 minit sekali
ni putra time malam,
13 minit!!!
13 minit train yang datang dari arah kelana jaya la
yang datang dari arah gombak,26 minit!!!
apa crit nihhh.....
mcm mn nk ramaikan pengguna pengangkutan awam nih











sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Thursday, February 11, 2010

aku sudah besar???

Lady Caja cakap aku sudah besar.Meaning dat,sebelum ni aku kecil la.Bukan kecil badan.tapi kecil dari segi pemikiran.Pemikiran aku tak matang.penampilan aku pun tak matang.Aku tak rasa umur aku sepadan dengan kelakuan aku.Itu dulu.Sekarang aku sudah boleh berfikiran dengan matang.

mak,ceq dah matang nih..
dah boleh kawen

muahahahahahahahahahahaha


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Wednesday, February 10, 2010

oh...belog ku terkenal kah di singapor?




macam tau-tau jer aku baru pas mengutuk
ahaksss




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Tuesday, February 9, 2010

feel like wanna change my

-identiti
-sex

so my heart would no be hurt anymore.

please..
so tired dohhh




sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Monday, February 8, 2010

sepetang bersama pakcik teksi

start dari aku mula belajar,pelbagai jenis pemandu teksi aku jumpa dan pelbagai ragam jenis pemandu teksi yang kekadang buat aku sakit kepala.percayala,sebelum aku mula sambung belajar,aku tak pernah naik teksi seorang diri di bandar kuala lumpur ini.alasan dia?aku takut aku bagi direction umah aku silap.kah..kah..kah..pang di situ.bini bos aku pesan dekat aku jangan naik teksi,kang tang mana-mana aku bagi arahan.

aku naik teksi sebab mak aku dah bagi warning jangan lalu dekat lrt pandan indah malam-malam sebab kawasan tuh bila malam boleh membuatkan orang kencing dalam seluar,apatah lagi time siang pun dah suspen.

secara jujurnya,aku suka naik teksi yang pemandu dia cina tua atau india tua.tapi paling best,india tua la.kebanyakkan pemandu teksi india yang aku pernah naik suka cakap omputih ngan aku.aku hanya mampu sengih jer.eden mano terrer cakap omputeh pakcik ooiii..

kalo ngan cina tua,kekadang terjadi sesi pergaduhan.aku bagi arahan kiri,dia sebut tanya kenapa aku kiri sedangkan kawasan taman aku di hadapan.hadoi!!!uncle,u punya umah ka ai punya umah nih..

pakcik drebar melayu aku akan pilih yang berusia.yang jenis kekadang aku boleh interview.aku takkan ambil yang muda.aku sanggup tunggu lama semata-mata nak sekodeng sapa drebar dia.sebab pernah sekali aku ambil yang muda sekali,standard soklan mesti tanya:"kawasan taman xx pergi tak?".bila aku masuk dalam,dan-dan drebar tuh paling belakang dan kata:"abang mana-mana pergi adik."Demn..meremang bulu ketiak aku.nak lompat keluar pintu dah tutup.tiba-tiba aku lompat kang,orang ingat aku sawan pulak.pasrah je la....

dan paling yang aku tak lupa,masa aku naik kat k.l sentral.boleh uncle tuh suh aku kiss dia sebab dia bawa jalan tak jammed.heloo uncle,kiss my line 7 yang berusia 6 tahun mau tak???

tapi memadangkan kondisi aku yang tak berkenderaan,aku hanya pasrah je.sebelum masuk aku akan sms no plat teksi dekat madame suppiah atau cik seman.pastuh,tawakal banyak-banyak.aku hanya berdoa dalam hati agar aku selamat pulang biarla aku kena cas mahal pun.

tapi,jangan buat muka sombong dan berlagak.buat-buat la ramah tapi jangan terlebih ramah.aku kekadang suka sembang ngan pakcik-pakcik teksi ni.tanya pengalaman.mana tau berguna di masa hadapan ker.

*nuffnang aku asyik lena ja.macam mana aku nak himpun duit beli volkswegen beatles nih.*


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Friday, February 5, 2010

award + tag from ziana+wawa

hah
dapat tag dari ziana wonder woman malaysia

1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded."


harigatok ogaismatek..aku universal beb.letih cakap bm ari-ari


2. Make sure u take the pic n said from iznie.

sapa iznie? lawyer? majistret?
eden tak kenal...dalam tag suh cakap dapat dr iznie.just follow the order..kan zian kan..kan... hahahahhaha


3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

10 jerk?aku ada 1001 fakta nak cerita nih

  • aku perempuan
  • nama loti kwn ym yang bagi
  • aku cun(sila percayalaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh)
  • aku tinggi tak pendek,tak kementut,tak terbantut tapi tak boleh jadi model dan pramugari sebab tak reti pakai kasut tinggi yang aku tak nak pakai nanti nampak aku lagi tinggi dari lelaki tertinggi di dunia walaopon aku lebih tinggi dari omak eden.
  • aku tak tembun,tak kurus,tak gemuk,tak gedempol,tak montel,tak cikeding,tak macam papan playwood mcm dulu tapi omak selalu cakap aku comel.....muahahahahahahahaha
  • aku peramah tapi garang tapi aku bukan gengster mahupun perserta geng star.
  • aku kuat berangan hatta tengah jalan sekali pun.
  • aku bercita-cita nak masuk minang van diesel dan dawyne "the rock".
  • kawan aku cakap suara aku macam fasha.cik seman cakap peha aku mcm beyonce.ada budak lelaki nak ngurat tapi guna cara zaman batu cakap muka aku macam akma, tapi cikgu sekolah aku cakap muka aku macam pelakon indonesia yang nama dia dina apa ntah.tengok..sungguh universal kan.
  • kawan aku cakap aku cakap ingeris ada slang kedah+ siam.sungguh kuranag sopan kan...well...nama pun universal......
4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog.

ziana,ai boleh tag yu balik tak...kah...kah...kah....

  1. jard
  2. kawie
  3. ah fatt
  4. ween
  5. lady caja
sepantas kilat nama-nama ni menjelma dalam kepala aku.

"cikgu,dah siap!!!!"
"berapa bintang dapatt cikguuuuuuuuuuuuuuuuuu"


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Thursday, February 4, 2010

perempuan oh perempuan

perempuan,
bila tiba di satu tahap dalam umur mereka,
meraka akn terpikir untuk memiliki kerjaya yang stabil,
kedudukan kewangan yang kukuh,
sebuah keluarga yang bahagia,
seorang suami yang penyayang.

betul tak?

rata-rata pompoan pada waktu umur 25 tahun ke atas sudah mula memikirkan untuk mendirikan rumah tangga.tahap ini,memang dah jenis tangkap muat.kalau ada lelaki yang berminat nak kawen dengan dia,kira on je.

betul tak?

betul la.sebab dalam pala otak aku hanya ada 3 benda aku pikir kan:

  • kerjaya yang bagus
  • kedudukan kewangan yang stabil
  • pasangan yang good-good
mengapa aku pikir begitu?

walauweiii!!!umo aku taun ni dah dua poloh lima tahun.simpan dalam bank baru ada 2k.WTF betul la.dah tua dah weyyy...toleh kanan,kawan aku dah anak sorang..toleh kiri,kawan aku baru beranak,toleh atas,kawan aku dah nak bertunang,toleh bawah,aku sedang gigit kuku kuis kuis kaki....

ohhhh!!!!

aku sedang feeling looserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

*paper kosmo ari ni mengatakan sapa yang terbitkan adnan sempit?haaaa...kompeni tuh sedang giat lancarkan kempen nak bagi penonton adnan sempit cukup 1 juta.nak bagi pecah kan rekod...ohhhhh...aku dh dua kali tengok....cik seman dh ompat kali ha..dua wayang,dua nonton cd yuk......*

walupun aku nampak bengis mcm singa kebuluran,dalam hati tetap ada taman tau



sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku

Tuesday, February 2, 2010

buka- buka je face book

damn!!!!
u hurt my feeling bebeh
even i know u ar joking


sepak la nuff ku
dh mcm hidup tak nak
mampuih segan aku tengok
volkwagen kunen feveret ku