jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, January 11, 2011

Lelaki

Lelaki:Eh.eh.cantiknya gurl tu.licin kulit dia.
lelaki :lawa la badan perempuan tu. solid gila.
Lelaki: saya kalau bukak facebook awak, saya suka tengok kawan perempuan awak tu.dia punya
muka cantik.

Perempuan:Awak, cuba tengok lelaki tu. hensem kan.stylo pun stylo. badan pun taf.

lelaki:eh...eh..gatalnya dia ni. tak cukup ke tengok saya sorang sampaikan nak tengok lelaki lain.
korek bijik mata baru tau.

Perempuan: tapi, awak selalu tengok perempuan lain, puji perempuan lain, saya diam je. Sikit
pun tak bising. Kenapa bila saya puji lelaki lain awak nak marah?

Lelaki: Saya lelaki. Lain.Lelaki memang lumrah suka tengok benda yang cantik-cantik. Even i
always compliment other women more beautiful other than u, but im still stuck with u
because u have a beautiful heart darling. And, kamu tidak dibenarkan melihat lelaki lain
selain daripada saya kerana kamu itu tidak betul nawaitunya. Dari mata jatuh ke hati,
itula perkerjaan kamu.

Perempuan: hotak kau bersepai seratus empat puluh empat kali buat saya blushing tambah
kecewa tidak dapat melihat THE ROCK lagi.

Lelaki: PANGGGG!!!!

Perempuan: Hadoiiii!!!! Anak gajah tampaq tangan anak semut!!!!

Lelaki: Padan Muka.



*Lumrah lelaki cepat terpikat dengan kecantikkan dan lumrah perempuan selalu cair dengan ayat manis hatta ayat manis itu macam bangang sekali pun.

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. haha. so true. tp bkn lelaki je, perempuan pun sukakan kecantikan ^^

    ReplyDelete
  4. PITASCHIO:
    HAPO BANYAK KALI KO KOMEN NI?TANGAN GIGIL KE?HEHEHEHE

    WEEN:
    PEREMPUAN DENGAN KECANTIKAN MEMANG TIDAK DIPISAHKAN DARI AZALI LAGI.

    ReplyDelete
  5. oo lelaki..
    cari la isteri yg cantek luar cantek dalaman:)

    ReplyDelete
  6. kita pun suka tgk pmpn cantek.. rasa jeles bila tgk mereka.. hihi..

    ReplyDelete

ai lebiu la