jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Tuesday, January 25, 2011

Mimpi

Mimpi kena gigit dengan anjing hitam tapi berjaya melepaskan diri sekali.
mimpi buaya besar YA RABBI dua kali penat weh lari - lari watson nyambek melarikan diri.

Nyampah tau.
Cuba la hantar The Rock ke
Van Diesel ke
Paling koman, cikai pun
tak der yang international
yang local pun jadilah
macam shahezy sam ke
boleh jugak buat pemanis mimpi.

ni balik- balik
anjing
buaya
kot mimpi kena patuk ular,
boleh la aku feeling feeling naik pelamin.

hoi perempuan
penat tau aku nak lari lari
paras adrenalin aku pun dah habes
hatta ia mimpi pun.
dah tak ader koje ke nak menghantar benda-benda entiti dalam bentuk haiwan
teringin nak bukak zoo ke hapa?

1 comment:

ai lebiu la