jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, March 30, 2011

Sucker Punch

Amaran.

hanya sesuai ditonton oleh budak budak yang mempunyai imiginasi fantasi yang tinggi seperti aku sahaja yang di galakan tengok. kalau tak ada daya imiginasi, jadi la seperti encik seman yang meroyan sepanjang tontonan.

Bayangkan:

Baby doll nak tembak ayah tiri dia sebab ayah tiri dia nak rape adik perempuan dia sebab tensen bini dia yang dah mati tak wasiat kan harta dekat dia, tapi wasiatkan kepada dua anak perempuan dia(baby doll versi rambut kuning dan baby doll versi rambut hitam). penat tau ayah tiri dia buat plan nak harta tapi alih alih dapat kat anak tiri dia..benci ai nyah. tapi yang mati adik dia, bukan ayah tiri dia.felikun di ditu.

ayah tiri dia daftar baby doll dekat rumah sakit jiwa.

tetiba rumah sakit jiwa tertukar tetiba terjadi rumah felacuran first kelas..felikun kuasa dua di situ.

baby doll jumpa geng nak lepas kan diri. sweet pea, rocker, amber dan blondie yang berambut hitam.

Felikun yang paling felikun nya ialah, bila baby doll menari sambil pejam mata, tetiba dia akan berada di dalam medan peperangan.

Felikun yang paling memberangsangkan apabila yang berjaya lepas kan diri bukan baby doll tetapi sweet pea.

Sapa punya certita ni sebenarnya?

Felikun betul.

2 comments:

  1. huhu lawak la loti. cite apekah? teringat cite chuck.. patung tu.scary wehh!

    ReplyDelete
  2. gua imejin pasah jadi barbi rambut itam, nora danis barbi blonde. bapak tirinya jenglod. voley??

    ReplyDelete

ai lebiu la