jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Wednesday, June 1, 2011

Ketagihan

Aku rasa kalau penculik nak culik aku ken,tak yah susah susah guna yg cecair yang besa depa tuang kat sapu tangan tekup kat mulut.hat tu aku tak pengsan. Jadi hulk hugan ada la.

Lempaq novel yang best best kat aku suda. Konpom aku tak peduli apa yang jadi sekeliling aku hatta van diesel duduk sebelah aku senyum senyum kambing pun aku tak kisah.

Tapi kan,jangan la lempaq the times ke,new street times ke,hat tu konpom mata makin membolat
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

ai lebiu la