jangan segan jangan malu.ceq x makan orang aih

Friday, June 10, 2011

nora elena jeng...jeng...jeng....

Siapa tengok episod semalam?

Masa nak ending kan, Nora elena kan masuk bilik larangan seth tan kan. pastu kan, dia terbuka satu box dan mendapati sekalung rantai kan. pastu muka dia macam cuak - cuak marah marah terkejut kejut kan. Pastu abis kan.....

Meh aku nak cerita awat muka dia macam tertelan susu basi. Sebenarnya, Nora Elena terkejut sebab rantai dia pakai time kena rogol ada dekat seth tan dan pad masa itu la nora elena tau yang seth tan yang rogol dia. ala...xpe la...at least da jadi asben jugak kan...kan...kan.kan....

kalau ikut novel, nora elena terjumpa topeng dan pisau yang seth tan guna untuk ugut dan rogol dia.dia terjumpa masa nak tarik buku dari rak buku dan benda-benda itu terjatuh. nora elena menangis nangis dan pada masa itu seth tan dah balik dari out station dan dia tergamam apabila nora elena dah terjumpa bahan bukti itew. hah cuak muka seth tan.

masa aku baca novel ni, aku bayangkan seth tan ni gemuk gedempol, pendek dan bengis. cabais kan iminajin aku. sekali watak drama ensem pulak. lepas ni pilem barat sila buat drama nora elena tapi hero dia bagi van diesel,heroin dia bagi aku. muahahahahahhahaha

No comments:

Post a Comment

ai lebiu la